Akce ve městě + přidat bezplatně akci

Malostranská Beseda

Dnes: 11:00 – 23:00
  • Pondělí: 11:00 – 23:00
  • Úterý: 11:00 – 23:00
  • Středa: 11:00 – 23:00
  • Čtvrtek: 11:00 – 23:00
  • Pátek: 11:00 – 23:00
  • Sobota: 11:00 – 23:00
  • Neděle: 11:00 – 23:00
  • Malostranská Beseda
  • Malostranská Beseda
  • Malostranská Beseda
  • Malostranská Beseda
Lili Marlene
21.05.2024 20:30
Hudební skupina Lili Marlene je autorským projektem klávesisty a kapelníka Martina Němce (Precedens), který by se snad dal nazvat "futuristickým šansonem". Seskupení vévodí expresivní alt zpěvačky Dáši Součkové, která mimo jiné slavila před časem úspěch u publika i kritiky při koncertech v Argentině. Hudba a texty Martina Němce se odehrávají na pomyslném průsečíku pouličních balad začátku minulého století se současnými trendy elektroniky a rocku
Potlach: Pacifik + Paběrky Marko Čermáka
22.05.2024 20:00
Potlach je tradičním trampským programem, jehož první večer proběhl na scéně Malostranské besedy v roce 1971. Již v jeho premiéře hrála skupina Pacifik, která je dodnes stálicí tohoto programu a nejinak tomu bude i tentokrát.
Jarabáci - křest LP
23.05.2024 20:00
Jarabáci jsou unikát. Nenajdete druhou takovou kapelu. Jarabáci ukazují nové cesty, jak písničkami bavit.



Hrají své autorské písničky v češtině – milé, něžné a vtipné. Toto hudební trio se doprovází méně tradiční kombinací akustických nástrojů, kde nikdy nechybí violoncella. Strhávají svým pozitivním nasazením, na nic si nehrají, jsou sví, neuhlazení, civilní.



Tento koncert bude v několika ohledech výjimečný - Jarabáci pokřtí své šesté řadové album s názvem "Nejvyšší prkno" a při té příležitosti vystoupí v rozšířené sestavě se svým dvorním textařem a výtvarníkem Davidem Konopáčem a hosty - baskytaristou Filipem Vasildědou Novákem a bubeníkem Honzou Nohou.
Ester Kočičková a Moody Cat Band
24.05.2024 20:30
Nekorektní písňová show o Bohu, lásce a smrti...







Svérázný „polyester“ tuzemské kulturní scény se tentokrát publiku představí jako nekompromisní textařka, i jako pohříchu kompromisní, ale nakonec ještě biologicky udržitelná zpěvačka. Ve zhruba dvouhodinové, v mnoha směrech vskutku nekorektní písňové férii zazní ty nejznámější i nejzásadnější světové hity: od výběru z jazzových standardů, přes dílčí exkurze do repertoáru Amy Winehouse, Lou Reeda, Davida Bowieho, skupin Rammstein, Boney M. a dalších superhvězd, až po něžné a režné balady ze zpěvníku mexické superdivy Chavely Vargas. Tento žánrový chaos však Ester v rámci představení spojí do naprosto logického celku, ať už humorně odlehčenými komentáři a vysvětlivkami, nebo samotnými písňovými texty ve zvukomalebné češtině, které svým oblíbeným skladbám ušila na míru, protože, jak říká, si o to samy říkaly!







Moody Cat Band ve složení: Petr Zatloukal (akustická kytara, zpěv), Lucie Flemrová (basová kytara) a Petr Kamiš (bicí a perkuse).

Nahlásit nepřesné údaje

Vaši informaci ověříme a budeme Vás kontaktovat, pokud nám napíšete svůj e-mail


Chráněno službou reCAPTCHA
Ochrana soukromí a Smluvní podmínky

text