Stylová restaurace s poctivou kuchyní a mini pivovar v srdci Hané

Menu dnes – 17. 05. 2024

0, 20 l Bramboračka s majoránkou (polévka je zahrnuta v ceně poledního menu)
0, 20 l Hovězí vývar s těstovinou (polévka je zahrnuta v ceně poledního menu)
0, 20 l Bramboračka s majoránkou (samostatně) 30 Kč
0, 20 l Hovězí vývar s těstovinou (samostatně) 30 Kč

1. 130 g Kuřecí řízek v parmazánovém těstíčku, bramborová kaše, zelný salát s mrkví 159 Kč
2. 150 g Pečené plněné papriky, rajská omáčka, houskové knedlíky 159 Kč
3. 300 g Bulgur s kuřecím masem, sušenými rajčaty a krémovými žampiony, sypaný parmazánem 159 Kč
4. 150 g Vepřový špíz z kýty s cibulí, klobásou a kapií, bramborové hranolky 159 Kč
5. 35 cm Pizza Prosciutto (šunka, mozzarella), na ni si můžete dokoupit oblíbenou ingredienci 159 Kč
6. 200 g Marinovaný krůtí steak na zelených fazolkách, sypaný sýrem Pecorino, farmářské hranolky 259 Kč
7. 80 g Listový salát s tuňákem, bylinkovým dresinkem, vařeným vejcem, zelenými olivami a toustovým chlebem 179 Kč
8. Dorty z cukrářství „Sladký Méďa“ Olomouc 78 Kč
 
 
Máte chuť na něco jiného než polední menu? U nás je stálý jídelní lístek po celý den.
V nabídce máme také po celý den nově pizzu. Přijďte ochutnat jednu z našich 24 druhů
Jídlo s sebou si můžete také objednat on-line na stránkách: Meníčka.cz
 

Mini pivovar U Tří králů

Naše pivo vaříme výhradně z čistých přírodních surovin bez chmelových extraktů nebo stabilizátorů. Jako jedni z mála v České republice stále ještě přidáváme během chmelovaru při vaření piva pravý hlávkový chmel. Pivo prokvašuje původním způsobem na spilkách poctivou dobu 7-14 dní, poté samospádem natéká do ležáckých tanků ve sklepení.