Veřejné a firemní stravování - Jiří Malý

areál PARAMO a.s., Ovčárecká 314, Kolín 5

Jídelní lístek 22. týden 27.5 –31.5 2024

Pondělí

Od 1. 3. 2024 dochází k navýšení cen obědů o 8 Kč na 115Kč


Pondělí: polévka: Brokolicová
A Segedínský guláš, houskové knedlíky
B Halušky s uzeným masem a kysaným zelím
C Vepřové mini řízečky, vařené brambory

Úterý

Úterý: polévka: Kuřecí vývar s nudlemi

A Kuřecí kapsa plněná šunkou a sýrem, dušená rýže
B Vepřový plátek v šouletu, okurka
C Zapečené těstoviny s klobásou a kysaným zelím

Středa

Středa: polévka: Kapustová s rýží

A Kuře ala kachna, bramborové knedlíky, kysané zelí
B Kuřecí nudličky na kari a pórku, dušená rýže
C Smažené filé z tresky, vařené brambory

Čtvrtek

Čtvrtek: polévka: Hovězí vývar se špenátovým kapáním

A Rozlítaný španělský ptáček, dušená rýže
B Špagety s kuřecím masem, česnekem, bazalkou a drcenými rajčaty
C Francouzské brambory, okurka

Pátek

Pátek: polévka: Hrachová se slaninou

A Masové kuličky v rajské omáčce, těstoviny
B Srbské rizoto se sýrem, okurka
C Smažený sýr, vařené brambory, tatarská omáčka

Týdenní nabídka:


Minutka:

Salát:

Ceník od 1.3.2024 pro jednotlivce Polévka + hlavní jídlo + obal (zatavitelné misky) 115,- Ceník firmy dle dohody Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU článek 21 a Vyhl. 113/2005 Sb., § 8 odstavec 10 : 1) Obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda) 2) Korýši a výrobky z nich 3) Vejce a výrobky z nich 4) Ryby a výrobky z nich 5) Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich 6) Sójové boby (sója) a výrobky z nich 7) Mléko a výrobky z něj 8) Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů) 9) Celer a výrobky z něj 10) Hořčice a výrobky z ní 11) Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich 12) Oxid siřičitý a siřičitany (např. sušené meruňky) 13) Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj 14) Měkkýši a výrobky z nich


Jídelní lístek 23. týden 3.5 –7.5 2024

Pondělí

Od 1. 3. 2024 dochází k navýšení cen obědů o 8 Kč na 115Kč


Pondělí: polévka: Brokolicová
A Segedínský guláš, houskové knedlíky
B Halušky s uzeným masem a kysaným zelím
C Vepřové mini řízečky, vařené brambory

Úterý

Úterý: polévka: Zvěřinová s nudlemi

A Vepřové žebírko na kmíně, dušená rýže
B Koprová omáčka, vařené vejce, vařené brambory
C Kynuté jahodové knedlíky,strouhaný tvaroh, cukr a máslo

Středa

Středa: polévka: Hrstková

A Plněné bramborové knedlíky uzeným masem, kysané zelí, restovaná cibulka
B Krůtí na zelenině, těstoviny
C Smažená vepřová játra, vařené brambory, tatarská omáčka

Čtvrtek

Čtvrtek: polévka: Hovězí výar s ríží

A Bratislavská vepřová kýta, dušená rýže
B Tarhoňové drůbeží rizoto
C Buřty na černém pivu, chléb

Pátek

Pátek: polévka: Bramborová

A Pečená krkovice v dijonské krustě, šťouchané brambory
B Kuřecí špíz s klobásou, paprikou a cibulí, dušená rýže
C Kuřecí rarášci, bramborová kaše

Týdenní nabídka:


Minutka:

Salát:

Ceník od 1.3.2024 pro jednotlivce Polévka + hlavní jídlo + obal (zatavitelné misky) 115,- Ceník firmy dle dohody Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU článek 21 a Vyhl. 113/2005 Sb., § 8 odstavec 10 : 1) Obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda) 2) Korýši a výrobky z nich 3) Vejce a výrobky z nich 4) Ryby a výrobky z nich 5) Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich 6) Sójové boby (sója) a výrobky z nich 7) Mléko a výrobky z něj 8) Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů) 9) Celer a výrobky z něj 10) Hořčice a výrobky z ní 11) Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich 12) Oxid siřičitý a siřičitany (např. sušené meruňky) 13) Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj 14) Měkkýši a výrobky z nich

Kompletní jídelní lístek si můžete stáhnout i ve formátu PDF nebo DOC .

Copyright © 2013. Všechna práva vyhrazena.