Pondělí 10.3.2025
Polévka: Žampionová | ||
1. | Vepřový steak, bramborové hranolky, blue cheese dip | 165 Kč |
2. | Zapečené těstoviny s uzeným masem, okurek | 165 Kč |
3. | 200g Hovězí flank steak, jemně pepřová omáčka, bramborové rösti | 389 Kč |
Polévka: Žampionová | ||
1. | Vepřový steak, bramborové hranolky, blue cheese dip | 165 Kč |
2. | Zapečené těstoviny s uzeným masem, okurek | 165 Kč |
3. | 200g Hovězí flank steak, jemně pepřová omáčka, bramborové rösti | 389 Kč |
Polévka: Krém z červené čočky | ||
1. | Vařený hovězí krk, rajská omáčka, houskový knedlík | 165 Kč |
2. | Jaternicový a jelitový prejt, kysané zelí, vařený brambor | 165 Kč |
3. | 200g Hovězí flank steak, jemně pepřová omáčka, bramborové rösti | 389 Kč |
Polévka: Zelná s klobásou | ||
1. | Kuřecí rarášci v sýrovém těstíčku, šťouchaný brambor, zeleninový salát | 165 Kč |
2. | Chilli con carne, kváskový chléb | 165 Kč |
3. | 200g Hovězí flank steak, jemně pepřová omáčka, bramborové rösti | 389 Kč |
Polévka: Krupicová s vejcem | ||
1. | Hovězí líčka na červeném víně, bramborová kaše | 165 Kč |
2. | Pečené kuřecí stehno na slanině, jasmínová rýže | 165 Kč |
3. | 200g Hovězí flank steak, jemně pepřová omáčka, bramborové rösti | 389 Kč |
Polévka: Vývar s nudlemi | ||
1. | Kuřecí Cordon bleu, vařený brambor | 165 Kč |
2. | Zeleninový salát, nudličky z panenky, bylinkový dresing | 165 Kč |
3. | 200g Hovězí flank steak, jemně pepřová omáčka, bramborové rösti | 389 Kč |
1. | 200g Hovězí flank steak, jemně pepřová omáčka, bramborové rösti | 389 Kč |
1. | 200g Hovězí flank steak, jemně pepřová omáčka, bramborové rösti | 389 Kč |