VELIKONOČNÍ MENU 18. - 20. 4. 2025

13. Duben, 2025

Polévka:

0,33l Hráškový krém se slaninovým chipsem a máslovými krutony 69,-

Hlavní chod:

200g Králičí hřbet v anglické slanině na listovém špenátu, podávaný s grenaille brambory 359,-

250g Hovězí RIB EYE steak s omáčkou z medvědího česneku, fazolové lusky ve slanině, podávaný s crispers 459,-

250g  Limetkovobylinkové kuřecí supreme, podávané s jarní nádivkou 359,-

Dezert dle aktuální nabídky

!!! od čtvrtka na čepu ZELENÉ PIVO LITOVEL 11° :-)

Přejeme příjemně strávené chvíle a dobrou chuť.

Velikonoční pondělí 21. 4. 2025 restaurace UZAVŘENA

13. Duben, 2025

V pondělí 21. 4. 2025 bude restaurace UZAVŘENA.

Děkujeme za pochopení a přejeme VESELÉ VELIKONOCE :-)

VALENTÝNSKÉ MENU 14. - 16. 2. 2025

2. Únor, 2025

Předkrm:

1ks Křupavý košíček Gran Moravia plněný ricottovou pěnou, zdobený sušenou šunkou a rajčaty 139,-

Hlavní chod:

250g Hovězí RIB EYE steak s medovo pikantní omáčkou, fazolové lusky ve slanině, grenaille brambory 489,-

200g  Medailonky z vepřové panenky s omáčkou z portského vína, marinované višně, bramborové hranolky Scoops se slupkou 439,-

Dezert:

1 ks Kardinál řez s jahodami a kousky bílé čokolády 89,-

Přípitek doporučujeme Frizzante vinařství Maňák.

Přejeme příjemně strávené chvíle a dobrou chuť.

V pátek 6. 12. 2024 OTEVŘENO DO 14:00 hodin

2. Prosinec, 2024

Dne 6. 12. 2024 bude restaurace otevřena pouze do 14:00 hodin z důvodu konání soukromé akce!
Děkujeme za pochopení.

SVATOMARTINSKÉ MENU 8. 11. - 11. 11. 2024

4. Listopad, 2024

Předkrm:

3ks Lokše s trhaným husím masem a povidlovou omáčkou 159,-

Polévka:

0,33l Husí kaldoun s masem, zeleninou a nudlemi 69,-

Hlavní chod:

cca 450g Konfitované husí stehno, bílé kysané zelí s jablky, dušené červené zelí  s perníkem, podávané s variací knedlíků (špekový, bramborový, lokše) 399,-

Moučník:

Makový dortík s opilým krémem  69,-

Doporučujeme ochutnat sváteční speciální pivo a Svatomartinské víno vinařství Maňák:-)

Těšíme se na Vaši návštěvu!