Dnes: 11:00–23:00
- Pondělí: 11:00–22:00
- Úterý: 11:00–22:00
- Středa: 11:00–22:00
- Čtvrtek: 11:00–22:00
- Pátek: 11:00–23:00
- Sobota: 11:00–23:00
- Neděle: 11:00 – 15:00
VÍTÁNÍ BEAUJOLAIS
21.11.2024 – 24.11.2024 Do vyprodání zásob
Třetí čtvrtek v listopadu patří Beaujolais Nouveau. Přivítejte s námi první víno nové sklizně doplněné o tradiční pochoutky.
PŘEDKRM: Terina z divočáka 190,- Kč
HLAVNÍ CHOD: Kohout na červeném víně, bramborová kaše 320,- Kč
VÍNO: Beaujolais nouveau 0,15l - 105,- Kč / 0,75l - 499,- Kč
Rezervace na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz
Těšíme se na vás!
PŘEDKRM: Terina z divočáka 190,- Kč
HLAVNÍ CHOD: Kohout na červeném víně, bramborová kaše 320,- Kč
VÍNO: Beaujolais nouveau 0,15l - 105,- Kč / 0,75l - 499,- Kč
Rezervace na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz
Těšíme se na vás!
FÚZE CHUTÍ III S ONDŘEJEM HUTNÍKEM
07.02.2025 18:00
Skvělá zpráva! Fúze chutí III už v únoru 2025. Spojení francouzské, asijské a české gastronomie v podání Romana Dolejše a Ondřeje Hutníka již potřetí v naší restauraci.
Kdo je Ondřej Hutník?
Ondra začal svoji kuchařskou cestu ve Skotsku, kde získal zkušenosti v různých hotelech. Po návratu domů jeho kroky vedly do restaurace Maze, kterou v Praze otevřel šéfkuchař Gordon Ramsay. Jeho další štace byly například Čestr, Mandarin Oriental v Praze nebo prestižní Geranium v Kodani, který drží tři michelinské hvězdy. Svou lásku k asijské kuchyni si vybudoval během michelinské stáže v Šanghaji. Procestoval Hongkong, Tchaj-pej a působil také v asijské restauraci Sia v Praze. Můžete ho také znát z pořadu Souboj na talíři.
Sledujte naše sociální sítě nebo odebírejte náš newsletter, aby vám něco neuniklo.
REZERVACE na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz
Těšíme se na vás!
Kdo je Ondřej Hutník?
Ondra začal svoji kuchařskou cestu ve Skotsku, kde získal zkušenosti v různých hotelech. Po návratu domů jeho kroky vedly do restaurace Maze, kterou v Praze otevřel šéfkuchař Gordon Ramsay. Jeho další štace byly například Čestr, Mandarin Oriental v Praze nebo prestižní Geranium v Kodani, který drží tři michelinské hvězdy. Svou lásku k asijské kuchyni si vybudoval během michelinské stáže v Šanghaji. Procestoval Hongkong, Tchaj-pej a působil také v asijské restauraci Sia v Praze. Můžete ho také znát z pořadu Souboj na talíři.
Sledujte naše sociální sítě nebo odebírejte náš newsletter, aby vám něco neuniklo.
REZERVACE na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz
Těšíme se na vás!