Pondělí 21.4.2025
Pro tento den nebylo zadáno menu. |
![]() |
Restaurace Potrefená husa Liberec |
www.menicka.cz |
Pro tento den nebylo zadáno menu. |
Hrášková krémová s krutony 0, 25l 1679 | 42 Kč | |
1. | TIP ŠÉFKUCHAŘE: FLANK STEAK pečený do růžova ve vakuu, podávaný na italském krémovém risottu s medvědím česnekem, silná omáčka demi- glace (bez lepku) 7910 | 176 Kč |
2. | 1. ZAPEČENÝ KUŘECÍ STEAK s restovanou klobásou na cibuli a sýrem cheddar, šťouchané brambory s mladou cibulkou, přírodní omáčka, zelný salát (bez lepku) 150g 37910 | 165 Kč |
3. | 2. MORAVSKÝ VRABEC z vepřového masa, pečený v cibuli česneku a kmínu, podávaný s dušeným hlávkovým červeným zelím, houskový knedlík 150g 1379 | 155 Kč |
4. | 3. SALÁT SE SMAŽENÝM KUŘETEM v bylinkové strouhance, podávaný na variaci listových salátů ochucený kari smetanovým dresinkem, plátky světlé bagety 300g 137 | 155 Kč |
Drůbeží vývar se zeleninou a kapáním 0, 25l 13679 | 42 Kč | |
1. | TIP ŠÉFKUCHAŘE: SELEČÍ ROLOVANÁ PEČENĚ s petrželovými zámeckými brambory, přírodní omáčka, zelný salát s křenem (bez lepku) 150g 791011 | 186 Kč |
2. | 1. KUŘECÍ PRSA INVOLTINI s čerstvou bazalkou a sušenou šunkou Serrano, šťouchané brambory se smetanou, přírodní omáčka, malý listový salát (bez lepku) 150g 7910 | 165 Kč |
3. | 2. PIKANTNÍ VEPŘOVÉ NUDLIČKY s hlívou ústřičnou, červenou cibulí, paprikou, cuketou a rajčatovým protlakem, naše bramboráčky s česnekem a majoránkou 150g 17912 | 155 Kč |
4. | 3. ROZPEČENÝ HERMELÍN v našem grilovacím koření, karamelizovaná červená cibule s balsamikem, variace listových salátů, plátky světlé bagety 100g 13710 | 155 Kč |
Celerové velouté s krutony 0, 25l 1679 | 42 Kč | |
1. | TIP ŠÉFKUCHAŘE: ELVIS BURGER S HOVĚZÍM MASEM zapečeným se sýrem parmazán s feferonkami a estragonem, plněný tomaty, holandským salátem a červenou cibulí, steakové hranolky, česneková majonéza 150g 1371011 | 176 Kč |
2. | 1. PLNĚNÁ KUŘECÍ PRSA se sušenými rajčaty, listovým špenátem a balkánským sýrem, podávaná s krémovou omáčkou ze slaniny, pečená jasmínová rýže, polníčkový salát (bez lepku) 150g 79 | 165 Kč |
3. | 2. SMAŽENÝ HOLANDSKÝ ŘÍZEK se sýrem z vepřového masa, vařené brambory s máslem, sypané petrželkou, malý okurkový salát 150g 137910 | 155 Kč |
4. | 3. TĚSTOVINY ARRABIATA se slaninou, restovanou čerstvou feferonkou, česnekem, cibulí, drcenými tomaty a černými olivami, sypané strouhaným sýrem parmazán 300g 137 | 155 Kč |
Hovězí vývar s játrovou rýží 0, 25l 1679 | 42 Kč | |
1. | TIP ŠÉFKUCHAŘE: FILÍROVANÁ VEPŘOVÁ PANENKA NA pepři pečená do růžova, gratinované brambory se smetanou a sýrem gouda, silná omáčka se zeleným pepřem, polníček (bez lepku) 150g 7910 | 176 Kč |
2. | 1. GRILOVANÁ KUŘECÍ PRSA podávaná na lehkém zeleninovém rizotu z jasmínové rýže, drcených rajčat s černými olivami, bazalkové pesto (bez lepku) 150g 791012 | 165 Kč |
3. | 2. SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK z pečeně v česnekové strouhance na letním bramborovém salátu s plátky okurek, slaniny a červené cibule, citron 150g 1379 | 155 Kč |
4. | 3. MÍCHANÝ ZELENINOVÝ SALÁT s polníčkem, rajčaty a lístky ledového salátu, sypaný restovanými žampiony a kousky uzené kýty od kosti, plátky světlé bagety 300g 1347910 | 155 Kč |