Pondělí 15.12.2025
| Pro tento den nebylo zadáno menu. |
Mace restaurant |
www.menicka.cz |
| Pro tento den nebylo zadáno menu. |
| MENU : Mexická fazolová polévka + Hamburská vepřová pečeně se smetanou a kynutým houskovým knedlíkem | 180 Kč | |
| MENU + NAŠE LIMONÁDA | 240 Kč | |
| Hovězí vývar se zeleninou, hráškem a rýží | 52 Kč | |
| Mexická fazolová polévka | 52 Kč | |
| Malý salát s krutony k hlavnímu jídlu | 60 Kč | |
| 1. | Kachní srdíčka na smetaně s hlívou královskou a petrželovým kroupetem | 295 Kč |
| 2. | Hamburská vepřová pečeně se smetanou a kynutým houskovým knedlíkem | 183 Kč |
| 3. | Dušené hovězí maso na slanině a iberijském špeku s jasmínovou rýží | 189 Kč |
| 4. | Kuřecí závitek plněný sušenými rajčaty a slaninou se šťouchanými bramborami s cibulkou | 194 Kč |
| 5. | Konfitované kachní stehno s dušeným červeným zelím a bramborovým knedlíkem | 245 Kč |
| 6. | Čokoládová panna cotta s hruškami | 85 Kč |
| Hovězí vývar se zeleninou a kapáním | 52 Kč | |
| Boršč se zakysanou smetanou | 52 Kč | |
| MENU : Boršč se zakysanou smetanou + Pečená vepřová sekaná s bramborovým salátem s majonézou | 180 Kč | |
| 1. | Kachní srdíčka na smetaně s hlívou královskou a petrželovým kroupetem | 295 Kč |
| 2. | Kuřecí nudličky na kari se zeleninou, kokosovým mlékem a jasmínovou rýží | 184 Kč |
| 3. | Pečená vepřová sekaná s bramborovým salátem s majonézou | 189 Kč |
| 4. | Vepřová kýta po selsku se zadělávanou kapustou a pečenou bramborou s pažitkou a smetanovým krémem | 192 Kč |
| 5. | Hovězí pečeně po myslivecku s kynutým houskovým knedlíkem | 195 Kč |
| 6. | Dezert : Laskonka s kávovým krémem a marinovanou višní | 75 Kč |
| *šéfkuchař Svatek doporučuje* Čerstvé torteliny plněné telecím ossobuco s rajčatovou omáčkou ze žlutých rajčat, cukety a lilku s ovčím sýrem | 320 Kč | |
| MENU: Kapustová polévka se smetanou a špekem + Kuřecí maso po Sečuánsku s dušenou rýží | 188 Kč | |
| Kapustová polévka se smetanou a špekem | 52 Kč | |
| Hovězí vývar s masem, nudlemi a zeleninou | 52 Kč | |
| Malý salát s krutony k hlavnímu jídlu | 60 Kč | |
| 1. | Hovězí maso s koprovou omáčkou a houskovým knedlíkem | 196 Kč |
| 2. | Kuřecí maso po sečuánsku s dušenou rýží | 188 Kč |
| 3. | Uzený hovězí jazyk s nastavovanou kaší kroupami a cibulový salát s jablky | 198 Kč |
| 4. | Vepřový závitek z krkovice plněný žampiony, vajíčkem a slaninou se šťouchanými bramborami | 198 Kč |
| 5. | Dezert: Laskonka s hruškami s ovocnou pěnou a kávovým krémem | 95 Kč |
| *šéfkuchař Svatek doporučuje* Čerstvé tortelliny plněné telecím ossobuco s rajčatovou omáčkou ze žlutých rajčat, cukety a lilku s ovčím sýrem | 320 Kč | |
| MENU: Provensálský bramborový krém + Maďarský vepřový guláš s paprikou a kolínkami | 180 Kč | |
| Hovězí vývar se zeleninou a bylinkovým svítkem | 52 Kč | |
| Provensálský bramborový krém | 52 Kč | |
| Malý salát s krutony k hlavnímu jídlu | 60 Kč | |
| 1. | Maďarský vepřový guláš s paprikou a kolínkami | 184 Kč |
| 2. | Francouzské brambory s uzeným masem, vajíčkem a okurkovým salátem | 189 Kč |
| 3. | Kuřecí steak Madeta se sýrem, slaninou a smaženými bramborovými lupínky | 193 Kč |
| 4. | Hovězí svíčková na smetaně s kynutým houskovým knedlíkem a brusinkami | 197 Kč |
| 5. | Dezert: Laskonka s hruškami s ovocnou pěnou a kávovým krémem | 95 Kč |
| 1. | Anglický hovězí roastbeef z nízkého roštěnce s pečenými malými bramborami a hořčičnou omáčkou | 365 Kč |
| 2. | Pečené králičí stehno na česneku se špenátem a bramborovým knedlíkem s houskou | 325 Kč |
| 3. | Smažený kuřecí řízek s bramborovou kaší, máslem a malým zeleninovým salátem | 265 Kč |
| 1. | Anglický hovězí roastbeef z nízkého roštěnce s pečenými malými bramborami a hořčičnou omáčkou | 365 Kč |
| 2. | Pečené králičí stehno na česneku se špenátem a bramborovým knedlíkem s houskou | 325 Kč |
| 3. | Smažený kuřecí řízek s bramborovou kaší, máslem a malým zeleninovým salátem | 265 Kč |