Pondělí 13.1.2025
HOVĚZÍ VÝVAR S NUDLEMI / DNES POLEDNÍ MENU POUZE DO 13.00 HODIN!!!!! | ||
1. | VEPŘOVÁ KÝTA NA PAPRICE S TĚSTOVINOU | 156 Kč |
2. | KUŘECÍ ŘÍZEČKY, BRAMBOROVÝ SALÁT | 166 Kč |
3. | PLZEŇSKÝ HOVĚZÍ GULÁŠEK S HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 199 Kč |
Hotel Best |
www.menicka.cz |
HOVĚZÍ VÝVAR S NUDLEMI / DNES POLEDNÍ MENU POUZE DO 13.00 HODIN!!!!! | ||
1. | VEPŘOVÁ KÝTA NA PAPRICE S TĚSTOVINOU | 156 Kč |
2. | KUŘECÍ ŘÍZEČKY, BRAMBOROVÝ SALÁT | 166 Kč |
3. | PLZEŇSKÝ HOVĚZÍ GULÁŠEK S HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 199 Kč |
RAJSKÁ POLÉVKA S RÝŽÍ | ||
1. | KUŘECÍ RARÁŠCI, ZELNÝ SALÁT S KOPREM | 156 Kč |
2. | MLETÉ BIFTEČKY, TZATZIKI, VAŘENÉ BRAMBORY | 166 Kč |
3. | PLZEŇSKÝ HOVĚZÍ GULÁŠEK S HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 199 Kč |
KUŘECÍ POLÉVKA SE ZELENINOU | ||
1. | DOMÁCÍ SEKANÁ S BRAMBOROVOU KAŠÍ, OKUREK | 156 Kč |
2. | FILÍROVANÉ KUŘECÍ MASO, ŠOPSKÝ SALÁT | 166 Kč |
3. | STEAK Z VEPŘOVÉ KRKOVICE NA PIVĚ, TZATZIKI, HRANOLKY | 199 Kč |
BRAMBORAČKA | ||
1. | SRBSKÉ RIZOTO SE SÝREM, KYSELÁ OKURKA | 156 Kč |
2. | SMAŽENÝ CAMEMBERT, VAŘENÉ BRAMBORY, TATARKA | 166 Kč |
3. | PEČENÁ KACHNÍ 1/4, ZELÍ, VARIACE DOMÁCÍCH KNEDLÍKŮ | 199 Kč |
SLEZSKÉ KYSELO | ||
1. | KUŘECÍ PO SEČUÁNSKU S JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 156 Kč |
2. | VEPŘOVÉ RAGŮ V DOMÁCÍM BRAMBORÁKU | 166 Kč |
3. | GRILOVANÝ CAMEMBERT NA VARIACI LISTOVÝCH SALÁTŮ S OPEČENOU SLANINKOU, OPEČENÝ TOUST, BRUSINKOVÝ DIP | 199 Kč |