Pondělí 23.12.2024
maličkosti k pivu (nebo místo polévky či oběda) | ||
Kulajda s houbami | 42 Kč | |
Hovězí vývar s masem, nudlemi a zeleninou | 42 Kč | |
„Michelská česnečka‘‘ se šunkou, sýrem a krutony | 42 Kč | |
Zvýhodněné menu: Kulajda s houbami 150g Jemně pikantní masová směs s hranolky 0, 3l voda k menu zdarma | 198 Kč | |
1. | 100g „Kačerovský slimák“ hermelín nakládáme do olejové cibule s česnekem a směsí koření | 128 Kč |
2. | 80g Topinka „Flamendr“ je s vrstvou vepřové masové směsi s lilkem, cuketou a paprikou, dochucená kečupem a česnekem, zapečená sýrem | 106 Kč |
3. | 1ks Utopenec s cibulí a feferonkou | 99 Kč |
4. | Specialita: 200g Flank steak na smetanových hříbcích, podávaný s kroketami | 249 Kč |
5. | SALát: 300g Caesar salát s opečenými tousty (grilovaná kuřecí prsa (100g) na římském salátu s anglickou slaninou, parmezánem a caesar dresinkem) | 178 Kč |
6. | Z hotových jídel: | |
7. | 150g Hovězí v koprové omáčce s vařeným vejcem a houskovými knedlíky | 188 Kč |
8. | 150g Jemně pikantní masová směs s hranolky | 178 Kč |
9. | 350g Boloňské zapečené brambory sypané sýrem, okurkový salát | 172 Kč |
10. | 150g Steak z vepřové krkovičky zapečený suchým salámem a nivou, podávaný s pečenými bramborami | 178 Kč |
11. | 150g Smažený řízek z krkovičky s citrónem a okurkou, vařené brambory | 168 Kč |
12. | 150g Smažený kuřecí řízek s citrónem a okurkou, vařené brambory | 168 Kč |
13. | 120g Smažený sýr s vařenými bramborami a naší tatarskou omáčkou (připravený ze 45% goudy) | 154 Kč |
14. | !!! sladká tečka nakonec !!! 4ks Skořicové lívanečky s rozvarem z lesního ovoce, zakysanou smetanou a šlehačkou | 95 Kč |