Pondělí 2.12.2024
Mrkvový krém se zázvorem a mléčnou pěnou | 75 Kč | |
Bramborová lokše plněná trhaným kachním masem, silnou švestkovou šťávou a smaženým kysaným zelím | 275 Kč | |
1. | Předkrm Hovězí carpaccio ze svíčkové s lanýžovým olejem, sýrem Gran Moravia a facacciou | 275 Kč |
2. | Listový salát s grilovanými krevetami, pohankou, fenyklem marinovaným v šafránu a mrkvovým dresinkem | 345 Kč |
3. | Vepřový řízek z krkovice s bramborovou kaší, omáčkou demiglace a švestkovým kompotem 225 | 225 Kč |
4. | Králičí stehno na smetaně s kaštanovou nádivkou a restovanou kořenovou zeleninou | 295 Kč |
5. | Papardelle frutti di mare s chobotnicí, krevetami, tuňákem a kalamáry s tomatovou omáčkou a kapary | 365 Kč |
6. | Risotto s baby špenátem, sušenými rajčaty a parmazánem | 235 Kč |
7. | Steak z nízkého roštěnce (250g) s bramborami grenaille restovanými s chorizem a kukuřící s omáčkou Chimichurri | 595 Kč |
8. | Fish and chips z tresky tmavé s hranolkami, tatarskou omáčkou a sladkokyselým hráškem | 309 Kč |
9. | Grilované patagonské kalamáry s bylinkovo-česnekovým olejem, rajčatovou focacciou, sépiovou majonézou a listovým salátkem | 455 Kč |
10. | Ryba dne, (Mořský vlk - Pražma královská) se sezónní zeleninou na bylinkovém másle | 435 Kč |
11. | Kynutý knedlíček s borůvkami a vanilkovou omáčkou | 165 Kč |