Pondělí 15.12.2025
| Polévka | ||
| 1. | Kukuřičná krémová s čerstvým chilli a smaženými kousky tortill | |
| 2. | Hlavní chody | |
| 3. | Pomalu dušený hovězí gulášek z hovězího hrudí, připravovaný na černem pivu, servírovaný se špekovým | |
| 4. | knedlíkem, cibulkou a křenem | |
| 5. | 150g Tradiční ražniči připravované z vepřové kotlety, servírované s bramborem mačkaným s máslem a | |
| 6. | petrželkou a hořčiččnou omáčkou, zdobené červenou cibulkou | |
| 7. | 150g Marinované kuřecí prsíčko pečené na kůži, servírované s restovanou zeleninou a kari omáčkou připravovanou s čerstvým chilli a kokosovým mlékem, servírované s jasmínovou rýží zdobené | |
| 8. | sezamem | |
| 9. | 150g Kančí burger gratinovaný se slaninou a goudou, servírovaný v rozpečené sezamové bulce nadívané čerstvou zeleninou, karamelizovanou cibulkou, majonézou z pečených paprik a BBQ omáčkou, podávaný se smaženými brambory ve slupce | |
| 10. | Čerstvě pečená pizza připravovaná se slaninou, špenátem, mozzarellou, goudou a sýrem s modrou plísní na smetanové základu | |
| 11. | Špagety aglio olio připravované s česnekem, chilli papričkami, petrželkou a bylinkami na olivové oleji, zdobené rukolou a parmezánem | |
| 12. | Menu | |
| 13. | Kukuřičná krémová s čerstvým chilli a smaženými kousky tortill | |
| 14. | Pomalu dušený hovězí gulášek z hovězího hrudí, připravovaný na černem pivu, servírovaný se špekovým | |
| 15. | knedlíkem, cibulkou a křenem |
