Pondělí 2.12.2024
Hovězí tatarák s topinkami | 185 Kč | |
Hovězí carpaccio, zauzená majonéza, rukola, sušená rajčata | 220 Kč | |
Dezert: Dukátová buchta, vanilkový krém, krupicová zmrzlina | 155 Kč | |
Dezert: Crème brûlée | 125 Kč | |
Francouzská cibulačka | 80 Kč | |
Kuřecí vývar s žemlovým knedlíčkem | 80 Kč | |
1. | Presované vepřové koleno, omáčka z kysaného zelí, sádlové brambory, pyré z černého kořene | 245 Kč |
2. | Smažený camembert, loupané Grenaille, majonéza s divokými brusinkami a rakytníková marmeláda | 230 Kč |
3. | Hovězí roštěnky s nakládanými houbami, rýže | 295 Kč |
4. | Kuřecí Tikka masala v krémové rajčatové omáčce, domácí naan | 265 Kč |
5. | Vepřová panenka, bramborové noky s baby špenátem, pancettou a kořenovou zeleninou, silná masová omáčka | 280 Kč |
6. | Mořské ryby v bouillabaisse omáčce, šafránový rouille, opečený toast | 355 Kč |
7. | Steak z hovězí svíčkové, smetanové zapečené brambory, pepřová omáčka | 565 Kč |
8. | Svíčková na smetaně s karlovarským knedlíkem a brusinkovou šlehačkou | 320 Kč |
9. | Telecí řízek smažený na sádle s vídeňským bramborovým salátem, cornichons | 380 Kč |