Pondělí 25.11.2024
Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi | 55 Kč | |
Fazolová polévka s rajčaty a klobásou | 55 Kč | |
1. | Předkrm 100g Čerstvě namíchaný hovězí tatarák s kap | 235 Kč |
2. | 100g Tence krájený hovězí roastbeef s dijonským dipem a marinovanou cibulí, dokřupava rozpečená bagetka | 235 Kč |
3. | 100g Buřty na černém pivu a zelenině, čerstvý podmáslový chléb | 179 Kč |
4. | Šéfkuchař doporučuje | |
5. | 200g Grilované kuřecí prso zapečené hermelínem se šťouchanými brambory | 239 Kč |
6. | 250g Špagety s vepřovou panenku a smetanovou houbovou omáčkou | 229 Kč |
7. | 150g Kuřecí roláda plněná šunkou a sýrem s basmati rýží | 179 Kč |
8. | 150g Krůta ala bažant s červeným zelím a bramborovým knedlíkem | 189 Kč |
9. | 150g Vepřové ramínko s dušenou mrkví a pečenými zámeckými brambůrky | |
10. | 150g Kuřecí řízek v pivním těstíčku s petrželkovými brambory a tatarskou omáčkou | 179 Kč |
11. | 200g Srbské vepřové rizoto se strouhaným sýrem a kyselou okurkou | 179 Kč |
12. | Salát Míchaný zeleninový salát s kuřecím satay, arašídy a pikantní medovou marinádou | 179 Kč |