Pondělí 16.12.2024
Pro tento den nebylo zadáno menu. |
Botanique Bistro & Bar |
www.menicka.cz |
Pro tento den nebylo zadáno menu. |
POLÉVKA A HLAVNÍ CHOD | ||
MENU A-D 235, - l MENU E 265, - | ||
1. | MENU A. Polévka kuřecí vývar s masem, hráškem a rýží (9) GF & Kuřecí prsa pečená na grilu, těstoviny, žampiony, smetana, brokolice 137 | |
2. | MENU B. Polévka kuřecí vývar s masem, hráškem a rýží (9) GF & Hovězí trhané maso v Cristallino bulce, čedarová omáčka, marinovaná rajčata, majonéza, listy salátů, bramborové hranolky, hořčicovo-medový dresink 13710 | |
3. | MENU C. Polévka kuřecí vývar s masem, hráškem a rýží (9) GF & Steak z vepřové pečeně pečený na grilu, mačkané brambory a fazolky na slanině GF 3412 | |
4. | MENU D. Polévka kuřecí vývar s masem, hráškem a rýží (9) GF & Sójové maso, zelenina, sladko-pálivá omáčka, jasmínová rýže V, VG 1611 | |
5. | MENU E. Polévka kuřecí vývar s masem, hráškem a rýží (9) GF & Pečený filet z lososa norského, bramborová kaše, pečená zelenina GF 47 |
POLÉVKA A HLAVNÍ CHOD | ||
MENU A-D 235, - l MENU E 265, - | ||
1. | MENU A. Polévka smetanový krém s cuketou a černou čočkou (1, 7, 9) & Trhané kachní maso, červené zelí, pečené bramborové noky 13712 | |
2. | MENU B. Polévka smetanový krém s cuketou a černou čočkou (1, 7, 9) & Kuřecí prsa na omáčce z červeného kari, bambusové nudličky, jasmínová rýže GF 7 | |
3. | MENU C. Polévka smetanový krém s cuketou a černou čočkou (1, 7, 9) & Vepřová panenka sous-vide, bramborové krokety, limetková majonéza 137 | |
4. | MENU D. Polévka smetanový krém s cuketou a černou čočkou (1, 7, 9) & Hermelín smažený, listy salátů, kukuřice, rajčata, olivy, rajčatovo-majonézový dresink V 137 | |
5. | MENU E. Polévka smetanový krém s cuketou a černou čočkou (1, 7, 9) & Hovězí rump steak pečený na grilu, pečená brambora, zakysaná smetana, pečený zeleninový špíz, omáčka s marinovaným zázvorem GF 712 |
POLÉVKA A HLAVNÍ CHOD | ||
MENU A-D 235, - l MENU E 265, - | ||
1. | MENU A. Polévka krupicová s hovězím masem a vejcem (1, 3) & Telecí kýta na smetaně, Karlovarský knedlík, brusinky, šlehačka 137 | |
2. | MENU B. Polévka krupicová s hovězím masem a vejcem (1, 3) & Vepřová panenka pečená na grilu, zeleninové hranolky, omáčka se zeleným pepřem GF 712 | |
3. | MENU C. Polévka krupicová s hovězím masem a vejcem (1, 3) & Smažená kuřecí prsa v těstíčku v máslové bulce, čedarová omáčka, majonéza, rajčata, listy salátů, pečené americké brambory, BBQ majonéza 137 | |
4. | MENU D. Polévka krupicová s hovězím masem a vejcem (1, 3) & Nudle soba, tofu, zelenina, omáčka teriyaki GF, V, VG 6 | |
5. | MENU E. Polévka krupicová s hovězím masem a vejcem (1, 3) & Pečený filet pražmy královské, středomořská pečená zelenina GF 49 |
POLÉVKA A HLAVNÍ CHOD | ||
MENU A-D 235, - l MENU E 265, | ||
1. | MENU A. Polévka kuřecí vývar s nudlemi, zeleninou a masem (1, 3, 9) & Husí stehno pečené, červené zelí se sultánkami, staročeský bramborový knedlík 13712 | |
2. | MENU B. Polévka kuřecí vývar s nudlemi, zeleninou a masem (1, 3, 9) & Vepřový steak pečený na grilu, pečené brambory, kapustičky se slaninou GF 3712 | |
3. | MENU C. Polévka kuřecí vývar s nudlemi, zeleninou a masem (1, 3, 9) & Pečený kuřecí steak s Caesar salátem, krutony a sýrem Grana Padano 13471012 | |
4. | MENU D. Polévka kuřecí vývar s nudlemi, zeleninou a masem (1, 3, 9) & Portobello zapečené sýrem Violife v máslové housce, rajčata, majonéza, listy salátů, salát z čerstvé zeleniny V 137 | |
5. | MENU E. Polévka kuřecí vývar s nudlemi, zeleninou a masem (1, 3, 9) & Hovězí Flank steak pečený na grilu, karotkové pyré, pečená zelenina GF 7 |