Pondělí 27.1.2025
Boršč se zakysanou smetanou | ||
1. | Cordon bleu s bramborovou kaší a míchaným salátem | 199 Kč |
2. | Čočka na kyselo se sázeným vejcem, opečenou klobásou a osmaženou cibulkou, nakládaný okurek, pečivo | 190 Kč |
Restaurace Na Halách |
www.menicka.cz |
Boršč se zakysanou smetanou | ||
1. | Cordon bleu s bramborovou kaší a míchaným salátem | 199 Kč |
2. | Čočka na kyselo se sázeným vejcem, opečenou klobásou a osmaženou cibulkou, nakládaný okurek, pečivo | 190 Kč |
Hráškový krém s osmaženým hráškem | ||
1. | Smažená vepřová játra s vařenými bramborami a domácí majonézou | 195 Kč |
2. | Srbské rizoto s kuřecím masem, sypané sýrem, okurek | 190 Kč |
Fazolová s uzeninou | ||
1. | Masové koule v rajské omáčce s těstovinami | 190 Kč |
2. | Fish&chips s mačkaným hráškem, hranolkami julienne a domácí majonézou | 199 Kč |
Brokolicový krém s toastovými krutony | ||
1. | Jitrnicový prejt se zelím a vařenými bramborami | 195 Kč |
2. | Kuřecí kung-pao s opečenými zeleninovými nudlemi | 190 Kč |
Slepičí vývar s celestýnskými nudlemi | ||
1. | Tip: hovězí svíčková na smetaně s houskovým knedlíkem a brusinkovým terčem | 199 Kč |
2. | Vepřový steak s restovanými kapustičkami s anglickou slaninou, sazené vejce, americké brambory, tatarka | 199 Kč |