Pondělí 31.3.2025
Pro tento den nebylo zadáno menu. |
Chateau St. Havel |
www.menicka.cz |
Pro tento den nebylo zadáno menu. |
1. | Pěna z kozího sýra s hruškovým ragú, pistáciovým pestem, marinovanou červenou řepou a frisée salátem | 295 Kč |
2. | Krém z pečeného česneku s máslovými krutony císařskými lusky a bylinkovým olejem | 175 Kč |
3. | Květákový steak s jablečným pyré, bramborovými rösti, pečeným chřestem, marinovaným květákem 37 | 355 Kč |
4. | Váleček z krůtího prsa balený v panchettě s dýňovým rizotem, zeleninový julienne, fermentovanou ředkvičkou a dipem z medvědího česneku 3712 | 385 Kč |
5. | Pomalu pečený hovězí váleček se zeleninovou omáčkou, žemlovým knedlíkem, citronovou espumou a brusinkovým želé 137910 | 425 Kč |
6. | Rolka z halibuta v řase nori s koriandrovým krémem, smaženým avokádem a kyselou rýží se sezamem v jarním těstě 1347 | 455 Kč |
7. | Hovězí veverka „sous vide“ v bylinkách s mrkvovým pyré, pečenou šalotkou, bramborovým suflé a omáčkou z pečeného česneku 137 | 455 Kč |
8. | Skořicový šnek s vanilkovou omáčkou, slaným karamelem a drobenkou | 155 Kč |
9. | Cena denního menu: | 595 Kč |
Kuřecí vývar se zašlehaným vejcem, pěnou z kuřecího konfitu a kořenovou zeleninou | 175 Kč | |
1. | Hovězí carpaccio s bazalkovým pestem, parmazánovou majonézou, sekanou šalotkou v balsamicu a lanýžovou brioškou | 295 Kč |
2. | Květákový steak s jablečným pyré, bramborovými rösti, pečeným chřestem, marinovaným květákem 37 | 355 Kč |
3. | Váleček z krůtího prsa balený v panchettě s dýňovým rizotem, zeleninový julienne, fermentovanou ředkvičkou a dipem z medvědího česneku 3712 | 385 Kč |
4. | Pomalu pečený hovězí váleček se zeleninovou omáčkou, žemlovým knedlíkem, citronovou espumou a brusinkovým želé 137910 | 425 Kč |
5. | Rolka z halibuta v řase nori s koriandrovým krémem, smaženým avokádem a kyselou rýží se sezamem v jarním těstě 1347 | 455 Kč |
6. | Hovězí veverka „sous vide“ v bylinkách s mrkvovým pyré, pečenou šalotkou, bramborovým suflé a omáčkou z pečeného česneku 137 | 455 Kč |
7. | Skořicový šnek s vanilkovou omáčkou, slaným karamelem a drobenkou | 155 Kč |
8. | Cena denního menu: | 595 Kč |
Pho bo s plátky hovězího masa | 175 Kč | |
1. | Falafel s jogurtovým dipem, pita chlebem a tomatovou salsou | 295 Kč |
2. | Květákový steak s jablečným pyré, bramborovými rösti, pečeným chřestem, marinovaným květákem 37 | 355 Kč |
3. | Váleček z krůtího prsa balený v panchettě s dýňovým rizotem, zeleninový julienne, fermentovanou ředkvičkou a dipem z medvědího česneku 3712 | 385 Kč |
4. | Pomalu pečený hovězí váleček se zeleninovou omáčkou, žemlovým knedlíkem, citronovou espumou a brusinkovým želé 137910 | 425 Kč |
5. | Rolka z halibuta v řase nori s koriandrovým krémem, smaženým avokádem a kyselou rýží se sezamem v jarním těstě 1347 | 455 Kč |
6. | Hovězí veverka „sous vide“ v bylinkách s mrkvovým pyré, pečenou šalotkou, bramborovým suflé a omáčkou z pečeného česneku 137 | 455 Kč |
7. | Skořicový šnek s vanilkovou omáčkou, slaným karamelem a drobenkou | 155 Kč |
8. | Cena denního menu: | 595 Kč |
Bramborový krém s pošírovaným vejcem | 175 Kč | |
1. | Králičí terina s vídeňskou cibulkou, pečeným pórkem, mrkvovým gelem a pomerančovou hlínou | 295 Kč |
2. | Květákový steak s jablečným pyré, bramborovými rösti, pečeným chřestem, marinovaným květákem 37 | 355 Kč |
3. | Váleček z krůtího prsa balený v panchettě s dýňovým rizotem, zeleninový julienne, fermentovanou ředkvičkou a dipem z medvědího česneku 3712 | 385 Kč |
4. | Pomalu pečený hovězí váleček se zeleninovou omáčkou, žemlovým knedlíkem, citronovou espumou a brusinkovým želé | 425 Kč |
5. | Rolka z halibuta v řase nori s koriandrovým krémem, smaženým avokádem a kyselou rýží se sezamem v jarním těstě 1347 | 455 Kč |
6. | Hovězí veverka „sous vide“ v bylinkách s mrkvovým pyré, pečenou šalotkou, bramborovým suflé a omáčkou z pečeného česneku 137 | 455 Kč |
7. | Skořicový šnek s vanilkovou omáčkou, slaným karamelem a drobenkou | 155 Kč |
8. | Cena denního menu: | 595 Kč |