Pondělí 25.11.2024
Polévka | ||
1. | Předkrmy | |
2. | Zvěřinová paštika se šípkovou omáčkou | 85 Kč |
3. | Zvěřinová sekaná, křen, hořčice | 75 Kč |
4. | Zvěřinové ragů s masovými knedlíčky | 45 Kč |
5. | Hotová jídla | |
6. | Zajíc na smetaně, houskové knedlíky | 190 Kč |
7. | Bažant na slanině, bramborové knedlíky, červené zelí | 183 Kč |
8. | Dančí guláš, vídeňské knedlíky | 180 Kč |
9. | Guláš z divočáka, bramboráčky | 165 Kč |
10. | Pečená směs z divočáka a muflona, chlupaté knedlíky, | |
11. | červené zelí | 179 Kč |
12. | Dančí na smetaně, houskové knedlíky | 188 Kč |
13. | Dančí s černou omáčkou, bramborové špalíčky | 172 Kč |
14. | Na čekané | |
15. | Dančí medailonky s horčično-koňakovým přelivem, ameriky | 285 Kč |
16. | Zvěřinové medailonky „Opilý daněk“ pečené grenaile | 275 Kč |
17. | Dančí medailonky s višňovou omáčkou, ameriky | 274 Kč |
18. | Dančí medailonky s lanýžovou omáčkou, pečené grenaille | 320 Kč |
19. | Dančí medailonky se šípkovou omáčkou, hranolky | 279 Kč |
20. | Kančí medailonky s pikantním přelivem na rozmarýnu, | |
21. | pečená zimní zelenina | 290 Kč |
22. | Biftečky z divočáka s omáčkou z lišek a žampionů, | 284 Kč |
23. | pečené grenaille | |
24. | Jelení živáňská na hřibech, hranolky | 298 Kč |
25. | Dančí medailonky s vínovou omáčkou, Pečená zimní zelenina | 278 Kč |
26. | Filírovaný jelení steak s jalovcovou omáčkou, bramborové pyré | 293 Kč |
27. | Jelení steak s ostružinovou omáčkou, bramborové pyré | 305 Kč |