Pondělí 21.4.2025
TIP: 400g Dvě pečená kachní stehýnka, červené skořicové zelí s červeným vínem, variace houskového, bramborového a žemličkového knedlíku | 259 Kč | |
PŘEDKRM: 120g Paštika z králičích jater, brusinkové chutney, bagetka | 140 Kč | |
POLÉVKA: Krém z medvědího česneku, bylinkové krutony | 60 Kč | |
Silný vývar s kořenovou zeleninou a játrovými knedlíčky | 60 Kč | |
Poctivá česnečka s uzeným masem, žloutkem, sýrem a krutony | 69 Kč | |
1. | 350g Krémové šafránové rizoto s filírovaným králičím hřbetem, parmazán | 220 Kč |
2. | 200g Velikonoční sekaná nadívaná vejci, smetanová bramborová kaše | 180 Kč |
3. | 150g Smažený kuřecí nebo vepřový řízek, kaše nebo vídeňský bramborový salát, jarní cibulka | 199 Kč |
4. | 350g Chřestové krémové rizoto, parmazán | 190 Kč |
5. | Dezert | |
6. | Čokoládový fondant, rozvar z lesního ovoce, šlehačka | 90 Kč |
7. | 250g Palačinka s čokoládou, vanilkovou omáčkou, rozvarem z lesních plodů a šlehačkou | 89 Kč |
8. | Naše tiramisu | 79 Kč |