Pondělí 7.4.2025
Pro tento den nebylo zadáno menu. |
![]() |
Restaurace Potrefená husa České Budějovice OC IGY |
www.menicka.cz |
Pro tento den nebylo zadáno menu. |
Selská s těstovinami 13679 | 42 Kč | |
1. | TIP ŠÉFKUCHAŘE: BRAMBORÁK S PANENKOU A LIŠKAMI, grilovaná panenka do růžova, krémová lišková omáčka s restovaným pórkem a bílým vínem 1379 | 183 Kč |
2. | 1. QUESADILLA S KUŘECÍM MASEM s marinovanou cibulí, sýrem Cheddar, rajčaty a kukuřicí, smažené hranolky, limetková majonéza 137910 | 172 Kč |
3. | 2. KUŘECÍ STEHNO NA DIVOKO, pečené stehno v cibuli, víně, divokém koření a špeku, pečená rýže, přírodní omáčka (bez lepku) 7910 | 163 Kč |
4. | 3. TĚSTOVINY PO UHLÍŘSKU s italskou slaninou pancetta, smetanou a vaječnými žloutky, sypané strouhaným sýrem Parmazán 137 | 163 Kč |
Krémová česnečka se smaženými krutony 13679 | 42 Kč | |
1. | TIP ŠÉFKUCHAŘE: TRHANÉ BBQ HOVĚZÍ S DOMÁCÍMI HRANOLKY, přes noc tažené hovězí maso v uzené marinádě, podávané s domácími hranolky, cheddarovou omáčkou (bez lepku) 37910 | 183 Kč |
2. | 1. SMAŽENÁ VEPŘOVÁ KOTLETA plněná sýrem s modrou plísní a slaninou, bramborová kaše s máslem a smetanou, malý salát Coleslaw 1367910 | 172 Kč |
3. | 2. SALÁT „CAESAR“ S KUŘECÍM MASEM, římský salát ochucený ančovičkovým dresinkem se slaninou a krutony, vařené vejce, plátky bagety 13479 | 163 Kč |
4. | 3. PEČENÁ UZENÁ KÝTA NA MEDU podávaná s dušeným smetanovým špenátem a domácím bramborovým knedlíkem s houskou 1378910 | 163 Kč |
Moravská cibulačka s vejci a uzeným masem 1679 | 42 Kč | |
1. | TIP ŠÉFKUCHAŘE: FRANKFURTSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ, dušená květová špička protnutá párky, papriková omáčka zjemněná smetanou, houskový knedlík 137910 | 183 Kč |
2. | 1. KUŘE NA ŽAMPIONECH, grilovaný plátek kuřecích prsou, přírodní omáčka s restovanými žampiony, smažené krokety, naše tatarská omáčka 13710 | 172 Kč |
3. | 2. PEČENÉ KUŘECÍ STEHNO NA BYLINKÁCH podávané s bramborovou kaší a naší nakládanou zeleninou, přírodní omáčka (bez lepku) 37910 | 163 Kč |
4. | 3. RAGÚ Z VEPŘOVÉHO MASA S LANGOŠEM, kousky vepřového masa restované v zelenině s rajčatovým protlakem, česnekový langoš sypaný sýrem 13710 | 163 Kč |
Kapustová s vepřovým masem bramborami 1679 | 42 Kč | |
1. | TIP ŠÉFKUCHAŘE: HOVĚZÍ PO BURGUNDSKU S KARLOVARSKÝM KNEDLÍKEM, kostky z květové špičky dušené v červeném víně a kořenové zelenině, podávané s domácím karlovarským knedlíkem 137910 | 219 Kč |
2. | 1. SMAŽENÉ KUŘECÍ ŘÍZEČKY V CORN FLAKES, bramborová kaše, malý zelný salát s celerem a jablky 137910 | 172 Kč |
3. | 2. KUŘECÍ PERKELT S ČERSTVÝMI TĚSTOVINAMI, kuřecí nudličky v paprikové omáčce zjemněné zakysanou smetanou, čerstvé těstoviny Tagliatelle 137910 | 163 Kč |
4. | 3. VEPŘOVÝ ŘÍZEK Z MARINOVANÉ KRKOVICE, smažená krkovice marinovaná v česneku a bylinkách, klasický bramborový salát, citrón, kyselá okurka 137910 | 163 Kč |
Bramboračka s houbami a zeleninou 1367910 | 65 Kč | |
1. | 1. MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY s houbovou krémovou omáčkou, pečené brambory ve slupce s rozmarýnem, polníčkový salát (bez lepku) 7910 | 225 Kč |
2. | 2. GRILOVANÝ LOSOS S DÝŇOVÝM PYRÉ A ČERSTVOU BROKOLICÍ podávaný s citrónovou omáčkou (bez lepku) 47910 | 225 Kč |
Bramboračka s houbami a zeleninou 1367910 | 65 Kč | |
1. | 1. MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY s houbovou krémovou omáčkou, pečené brambory ve slupce s rozmarýnem, polníčkový salát (bez lepku) 7910 | 225 Kč |
2. | 2. GRILOVANÝ LOSOS S DÝŇOVÝM PYRÉ A ČERSTVOU BROKOLICÍ podávaný s citrónovou omáčkou (bez lepku) 47910 | 225 Kč |