Pondělí 18.11.2024
Pro tento den nebylo zadáno menu. |
InGarden Noodles Restaurant Café |
www.menicka.cz |
Pro tento den nebylo zadáno menu. |
Kulajda se zastřeným vejcem, hříbky, bramborami a koprem /1, 3, 7, 9, 12/ | 95 Kč | |
1. | Zeleninový salát se šlehaným feta sýrem /7/ | 195 Kč |
2. | 50g ručně krájené šunky Jamón Ibérico Cebo (24 měsíců zrání) na stroji Berkel | 135 Kč |
3. | Tatarák z uzeného lososa s mangem, avokádem a tomaty, podávaný s medovo – citrónovým dipem a olivovou ciabattou /1, 4, 10, 12/ | 275 Kč |
4. | Dančí ragú s kořenovou zeleninou, švestkovými povidly, lesními brusinkami, rajčaty a červeným vínem s bylinkami, podávané s bramborovými šiškami a opečenými rajčaty /1, 3, 9, 12/ | 375 Kč |
5. | Filet z limandy drsné na limetkovém másle, podávaný s konfitovanými bramborami, restovanými zelenými fazolkami a omáčkou z čerstvé petržele a limetkové šťávy /1, 4, 7, 9, 12/ | 325 Kč |
6. | Restovaná rýže Nasi Goreng se zázvorem, chilli, rajčaty a vejcem, dochucená sójovou omáčkou, koriandrem, mladou cibulkou a limetkou /1, 3, 6, 12, 14/ |
Kulajda se zastřeným vejcem, hříbky, bramborami a koprem /1, 3, 7, 9, 12/ | 95 Kč | |
1. | Zeleninový salát se šlehaným feta sýrem /7/ | 195 Kč |
2. | 50g ručně krájené šunky Jamón Ibérico Cebo (24 měsíců zrání) na stroji Berkel | 135 Kč |
3. | Tatarák z uzeného lososa s mangem, avokádem a tomaty, podávaný s medovo – citrónovým dipem a olivovou ciabattou /1, 4, 10, 12/ | 275 Kč |
4. | Dančí ragú s kořenovou zeleninou, švestkovými povidly, lesními brusinkami, rajčaty a červeným vínem s bylinkami, podávané s bramborovými šiškami a opečenými rajčaty /1, 3, 9, 12/ | 375 Kč |
5. | Filet z limandy drsné na limetkovém másle, podávaný s konfitovanými bramborami, restovanými zelenými fazolkami a omáčkou z čerstvé petržele a limetkové šťávy /1, 4, 7, 9, 12/ | 325 Kč |
6. | Restovaná rýže Nasi Goreng se zázvorem, chilli, rajčaty a vejcem, dochucená sójovou omáčkou, koriandrem, mladou cibulkou a limetkou /1, 3, 6, 12, 14/ |
Kulajda se zastřeným vejcem, hříbky, bramborami a koprem /1, 3, 7, 9, 12/ | 95 Kč | |
1. | Zeleninový salát se šlehaným feta sýrem /7/ | 195 Kč |
2. | 50g ručně krájené šunky Jamón Ibérico Cebo (24 měsíců zrání) na stroji Berkel | 135 Kč |
3. | Tatarák z uzeného lososa s mangem, avokádem a tomaty, podávaný s medovo – citrónovým dipem a olivovou ciabattou /1, 4, 10, 12/ | 275 Kč |
4. | Dančí ragú s kořenovou zeleninou, švestkovými povidly, lesními brusinkami, rajčaty a červeným vínem s bylinkami, podávané s bramborovými šiškami a opečenými rajčaty /1, 3, 9, 12/ | 375 Kč |
5. | Filet z limandy drsné na limetkovém másle, podávaný s konfitovanými bramborami, restovanými zelenými fazolkami a omáčkou z čerstvé petržele a limetkové šťávy /1, 4, 7, 9, 12/ | 325 Kč |
6. | Restovaná rýže Nasi Goreng se zázvorem, chilli, rajčaty a vejcem, dochucená sójovou omáčkou, koriandrem, mladou cibulkou a limetkou /1, 3, 6, 12, 14/ |
Kulajda se zastřeným vejcem, hříbky, bramborami a koprem /1, 3, 7, 9, 12/ | 95 Kč | |
1. | Zeleninový salát se šlehaným feta sýrem /7/ | 195 Kč |
2. | 50g ručně krájené šunky Jamón Ibérico Cebo (24 měsíců zrání) na stroji Berkel | 135 Kč |
3. | Tatarák z uzeného lososa s mangem, avokádem a tomaty, podávaný s medovo – citrónovým dipem a olivovou ciabattou /1, 4, 10, 12/ | 275 Kč |
4. | Dančí ragú s kořenovou zeleninou, švestkovými povidly, lesními brusinkami, rajčaty a červeným vínem s bylinkami, podávané s bramborovými šiškami a opečenými rajčaty /1, 3, 9, 12/ | 375 Kč |
5. | Filet z limandy drsné na limetkovém másle, podávaný s konfitovanými bramborami, restovanými zelenými fazolkami a omáčkou z čerstvé petržele a limetkové šťávy /1, 4, 7, 9, 12/ | 325 Kč |
6. | Restovaná rýže Nasi Goreng se zázvorem, chilli, rajčaty a vejcem, dochucená sójovou omáčkou, koriandrem, mladou cibulkou a limetkou /1, 3, 6, 12, 14/ |