Pondělí 18.11.2024
Frankfurtská polévka s párkem 0, 25l 19 | 39 Kč | |
1. | TIP ŠÉFKUCHAŘE: GRILOVANÁ VEPŘOVÁ PANENKA připravená dorůžova, restované bruselské kapustičky, brambory grenaille, krémová omáčka z dijonské hořčice (bez lepku) 150g 791012 | 189 Kč |
2. | SMAŽENÁ KUŘECÍ PRSA v corn flakes podávaná s bramborovou kaší, malý salát coleslaw 150g 137 | 179 Kč |
3. | VEPŘOVÉ VÝPEČKY z plece pečené na kmínu, cibuli a česneku, s dušeným smetanovým špenátem a bramborovými knedlíky 150g 13710 | 175 Kč |
4. | TĚSTOVINY PENNE s kuřecím masem a sušenými rajčaty v tomatové omáčce se smetanou, sypané parmazánem 300g 137 | 175 Kč |