Pondělí 4.11.2024
Pro tento den nebylo zadáno menu. |
Blatenský dvůr |
www.menicka.cz |
Pro tento den nebylo zadáno menu. |
Polévka k menu zdarma, samostatně za 55, - Kč | ||
9. 11. -11. 11. Svatomartinský víkend na Blatenské dvoře | ||
Hovězí vývar s masem a rýží | ||
1. | Hamburská vepřová plec, houskový knedlík | 170 Kč |
2. | Hrachová kaše s uzeným masem, okurka a chléb | 170 Kč |
3. | Caesar salát s vepřovou panenkou, krutony | 165 Kč |
Polévka k menu zdarma, samostatně za 55, - Kč | ||
9. 11. -11. 11. Svatomartinský víkend na Blatenské dvoře | ||
Čočková s párkem | ||
1. | Špagety Bolognese sypané parmazánem | 170 Kč |
2. | Pečené kuřecí stehno s rýží | 170 Kč |
3. | Zeleninový salát s kuřecím masem a bagetka | 165 Kč |
Polévka k menu zdarma, samostatně za 55, - Kč | ||
9. 11. -11. 11. Svatomartinský víkend na Blatenské dvoře | ||
Rajská s bazalkou | ||
1. | Segedínský guláš, houskový knedlík | 170 Kč |
2. | Domácí sekaná, vařené brambory a okurkový salát | 170 Kč |
3. | Zeleninový salát s kuřecím masem a bagetka | 165 Kč |
Polévka k menu zdarma, samostatně za 55, - Kč | ||
9. 11. -11. 11. Svatomartinský víkend na Blatenské dvoře | ||
Kulajda | ||
1. | Smažené řízečky z vepřové panenky, bramborová kaše, okurkový salát | 170 Kč |
2. | Gnocchi s grilovanou zeleninou a parmazánem | 165 Kč |
3. | Flank steak, zeleninový salátek, česnekový dip s bagetkou | 195 Kč |
Výhodná cena celého Svatomartinského menu je 650, - Kč | ||
Husí kaldoun s krutony | 80 Kč | |
1. | Studený předkrm: Husí paštika s portským vínem na toustu s william hruškou | 95 Kč |
2. | Teplý předkrm: Kachní trhané maso pečené s hruškovicí, omáčka s pečených kaštanů, lokš | 125 Kč |
3. | Konfitované husí stehno s variací zelí: červené s vínem a brusinkami, bílé zadělávané na slanině. Variace příloh: houskový knedlík, bramborové špalíčky maštěné sádlem, karlovarský knedlík s muškátem | 340 Kč |
4. | Dezert: Jablečný závin s karamelizovanou hruškou, limetkový sorbet, máta a horká ovocná omáčka s višněmi a čokoládou | 80 Kč |
Výhodná cena celého Svatomartinského menu je 650, - Kč | ||
Husí kaldoun s krutony | 80 Kč | |
1. | Studený předkrm: Husí paštika s portským vínem na toustu s william hruškou | 95 Kč |
2. | Teplý předkrm: Kachní trhané maso pečené s hruškovicí, omáčka s pečených kaštanů, lokš | 125 Kč |
3. | Konfitované husí stehno s variací zelí: červené s vínem a brusinkami, bílé zadělávané na slanině. Variace příloh: houskový knedlík, bramborové špalíčky maštěné sádlem, karlovarský knedlík s muškátem | 340 Kč |
4. | Dezert: Jablečný závin s karamelizovanou hruškou, limetkový sorbet, máta a horká ovocná omáčka s višněmi a čokoládou | 80 Kč |