V kuchyni Pivovaru Prachatice se používají výhradně čerstvé suroviny,
takže jídelní lístek s převážně českou klasikou se obměňuje podle
sezónní dostupnosti ingrediencí a podporuje regionální dodavatele.
200g Filírované kachní prso sous-vide s brusinkovou omáčkou a opékanými bramborami
250g Zeleninový salát s medovo-hořčičným dresingem a jalapeňo nugetkami, opečený toust
223,-
186,-
150g Sýrový špíz s hranolky a tatarskou omáčkou 150g Kuřecí nudličky s rýží a zeleninou z jednoho pekáčku
159,- 159,-
Cena za polévku je uvedena k jídlu/samostatně
Menu box
10,-
Objednávky jídel a rezervace na +420 606 096 994
Menu box 10 Kč Poloviční porce účtujeme za 70% ceny. Couvert (kečup, tatarka, chléb) 20 Kč. Obědové menu je v nabídce od 10:30 do 14:00 nebo do vyprodání. Objednávky jídel z a la carte menu přijímáme od 15:00 Na stravenky nevracíme a lze je uplatnit pouze během obědů. Seznam alergenů na vyžádání u obsluhy.
Cena za polévku je uvedena k menu. Cena za polévku samostatně činí 50Kč.