Jihočeská kulajda s hříbky, rozšlehaným vajíčkem a bramborem
Jihočeská kulajda s hříbky, rozšlehaným vajíčkem a bramborem
1.
Hlavní chody
2.
Rizoto připravované z restované vepřové kýty, kořenové zeleniny a hrášku, sypané strouhanou goudou,
3.
nakládaná okurka
4.
Čufty z mletého masa servírované s tradiční rajskou omáčkou a těstovinou
5.
150g Filírované kuřecí BBQ prsíčko pečené na kůži servírované s máslovou kukuřicí, pečenými brambory ve slupce, silnou vlastní šťávou a bylinkovým dip...
6.
Mexická quesadilla nadívaná trhaným hovězím, restovanou paprikou, olivami a sušenými rajčaty servírovaná s malým mixem listových salátů a jemně pikant...
7.
Čerstvě pečená pizza připravovaná se šunkou od kosti, rajčaty, bazalkovým pestem, mozzarellou a goudou na rajčatovém základu
8.
Vaječná omeleta připravovaná se žampióny a sýrem, servírovaná s bramborem mačkaným s máslem a petrželkou, zeleninová salsa
9.
Menu
10.
Rizoto připravované z restované vepřové kýty, kořenové zeleniny a hrášku, sypané strouhanou goudou,
11.
nakládaná okurka
Pátek 19.12.2025
Silný hovězí vývar s masem, kořenovou zeleninou a nudlemi
Polévka
Silný hovězí vývar s masem, kořenovou zeleninou a nudlemi
1.
Hlavní chody
2.
160g Variace smažených řízečků z kuřecích prsíček a vepřové kotlety, servírované s vídenským
3.
bramborovým salátem a klínkem citronu
4.
Grilovaná vinná klobáska servírovaná s jemnou bramborovou kaší připravovanou s cibulkou a se škvarky, salátek ze zakysaného zelí
5.
Pomalu dušené hovězí hrudí servírované s tradiční koprovou omáčkou, vajíčkem a houskovým
6.
knedlíkem
7.
Dozlatova pečená uzená krkovička pečená na cibulce česneku a divokém koření servírovaná se špenátem a smaženými bramborovými krokety
8.
150g Pomalu dušená hovězí líčka v silné zeleninovém základu s kořenovou zeleninou, bylinkami a červeným vínem, servírované s polentovou kaší připravov...
9.
Čerstvě pečená pizza připravovaná se čtyřmi druhy sýra a rukolou na rajčatovém základu
10.
150g Filírované kachní prsíčko servírované se zeleninou ratatouille, pečenými brambory ve slupce a silnou telecí šťávou
11.
Menu
12.
160g Variace smažených řízečků z kuřecích prsíček a vepřové kotlety, servírované s vídenským bramborovým salátem a klínkem citronu