TIP ŠÉFKUCHAŘE: ČERSTVÉ TĚSTOVINY PAPARDELLE s plátky hovězí roštěné se zeleným pepřem, bílým vínem, sušenými a drcenými tomaty, sypané parmazánem 300... 13710
195 Kč
2.
STEAK Z VEPŘOVÉ PEČENĚ s hořčičným přelivem, pečené brambory ve slupce, malý zeleninový salát (bez lepku) 150g 37910
179 Kč
3.
SALÁT S KUŘECÍM MASEM variace salátů a zeleniny s kukuřicí, curry dresinkem a plátky světlé bagety 300g 137
175 Kč
4.
KUŘE NA PAPRICE připravené v cibulovém základu s maďarskou paprikou zjemněné smetanou, dušená rýže 200g 179
175 Kč
Úterý 7.1.2025
Hráškový krém s krutony 0, 25l 1379
39 Kč
1.
TIP ŠÉFKUCHAŘE: SMAŽENÉ ŘÍZEČKY Z VEPŘOVÉ PANENKY podávané s vídeňským bramborovým salátem se slaninou, mladou cibulkou, vinným octem a hořčicí 150g 137910
195 Kč
2.
STEAK Z KUŘECÍCH PRSOU pečený v uzené paprice, hranolky s grilovanými paprikami, cuketou a lilkem, bazalkový dip ze zakysané smetany 150g 179
179 Kč
3.
HOVĚZÍ NA ČESNEKU vyzrálý krk tažený v cibulovém základu se špenátem a bramborovými knedlíky 150g 1379
175 Kč
4.
BYLINKOVÁ PALAČINKA plněná listovým špenátem, šunkou a sýrem, s holandskou omáčkou a pečenými bramborami na rozmarýnu 300g 1379
175 Kč
Středa 8.1.2025
Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi 0, 25l 139
39 Kč
1.
TIP ŠÉFKUCHAŘE: VEPŘOVÁ PANENKA plněná sýrem mozzarella podávaná na italském krémovém risottu z rýže arborio s hráškem a smetanou (bez lepku) 150g 79
195 Kč
2.
VEPŘOVÝ KOTLET NA GRILU plněný slaninou a nivou, bramborová kaše, malý okurkový salát 150g 179
179 Kč
3.
KRŮTÍ NUDLIČKY s černými houbami, restovanými paprikami a pórkem v omáčce z drcených rajčat, domácí bramboráčky 150g 1379
175 Kč
4.
KUŘECÍ PRSA „GYROS“ na salátové variaci s orientálním dresinkem a rozpečeným arabským chlebem 150g 137910
175 Kč
Čtvrtek 9.1.2025
Masový krém s hráškem a krutony 0, 25l 1379
39 Kč
1.
TIP ŠÉFKUCHAŘE: PEČENÉ KACHNÍ STEHNO na kmíně se zadělávaným červeným zelím, špekové a bramborové knedlíky 250g 1379
195 Kč
2.
KRŮTÍ ROLÁDA plněná špenátem, pečená na bylinkách, podávaná s bramborovým pyré a malým řeckým salátem s olivami, fetou a jogurtovým dresinkem (bez lep... 79
179 Kč
3.
PENNE RIGATE italské těstoviny s kousky kuřecích prsou, restovanými paprikami, cuketou a lilkem v omáčce z drcených rajčat, sypané parmazánem 300g 1379
175 Kč
4.
KUŘECÍ PRSO NA GRILU s pečenou jasmínovou rýží a rokforovou omáčkou 150g 179
175 Kč
Pátek 10.1.2025
špenátový krém s krutony 0, 25l 1379
39 Kč
1.
TIP ŠÉFKUCHAŘE: TENDER PORK pečená vepřová palička v Tennessee marinádě s restovanými cibulkami, slaninou a žampiony, bramborové pyré (bez lepku) 250g... 79
195 Kč
2.
WRAP SALMON pšeničná tortilla plněná kousky uzeného lososa a salátovou variací s koprovým dresinkem, steakové hranolky 300g 1347
179 Kč
3.
KUŘECÍ PRSO V BYLINKOVÉM TĚSTÍČKU s pečenými bramborami grenaille a chipotle majonézou 150g 137
175 Kč
4.
SRBSKÉ VEPŘOVÉ KOSTKY v cibulovém základu s restovanými paprikami a tomaty, pečená jasmínová rýže 150g 19