3. PENNE S OMÁČKOU ARRABIATA A KUŘECÍM MASEM, s rajčaty, šalotkou a chilli, hoblinky parmezánu, rukola 13712
163 Kč
Pátek 19.12.2025
Hovězí vývar se zeleninou a nudlemi 139
42 Kč
1.
TIP ŠÉFKUCHAŘE: TÁBORSKÁ BAŠTA s dušeným zelím, uzená krkovice, pečená plec na česneku s kmínem, opečená klobáska, houskový knedlík, náš brambo... 137910
183 Kč
2.
1. KUŘECÍ PLÁTEK SE SLANINOU A ŽAMPIÓNY, grilovaný kuřecí plátek v přírodní omáčce se slaninou a žampióny, bramborové krokety 137
172 Kč
3.
2. SMAŽENÉ KUŘECÍ V PANKO STROUHANCE NA „CAESAR“ SALÁTU, smažené kuře v křupavé strouhance z bílého pečiva, římské listy s ančovičkovým dresinke... 134710
163 Kč
4.
3. ZAPEČENÉ FLEKY S RESTOVANÝM UZENÝM na cibulce, s muškátovým oříškem, smetanou a vejci, kyselá okurka 13710
163 Kč
Sobota 20.12.2025
1.
1. SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ, připravený z vepřové plece, kysaného zelí, cibule a maďarské papriky, zjemněný smetanou, podávaný s houskovým knedlíkem 1379
185 Kč
2.
2. MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY v parmazánové omáčce s jarní cibulkou, mačkané brambory, česnekový dip (bez lepku) 379
225 Kč
Neděle 21.12.2025
1.
1. SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ, připravený z vepřové plece, kysaného zelí, cibule a maďarské papriky, zjemněný smetanou, podávaný s houskovým knedlíkem 1379
185 Kč
2.
2. MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY v parmazánové omáčce s jarní cibulkou, mačkané brambory, česnekový dip (bez lepku) 379