TIP ŠÉFKUCHAŘE: ZVĚŘINOVÝ GULÁŠ NA ČERNÉM PIVU, kousky hovězí květové špičky dušené v černém pivu, podávané s domácím špekovým knedlíkem a cibulí... 13791011
183 Kč
2.
1. ZAPEČENÝ KUŘECÍ PLÁTEK SE ŠUNKOU, SÝREM A RAJČATY, pečené brambory s cibulí, přírodní omáčka, slaninová majonéza (bez lepku) 37910
172 Kč
3.
2. GRILOVANÝ SÝR PROVOLONE S BATÁTOVÝM PYRÉ, grilovaný italský sýr, pyré z čerstvých batátů, pečené zeleninové hranolky, opečené mandle (bez l... 3710
163 Kč
4.
3. TĚSTOVINY PUTTANESCA s tuňákem nakládaném v olivovém oleji v rajčatové omáčce s šalotkou, kapary, česnekem, cibulí a černými olivami, strouhan... 13479
163 Kč
Pátek 19.12.2025
Dýňový krém s krutony 137910
42 Kč
1.
TIP ŠÉFKUCHAŘE: SKOTSKÁ VEJCE, smažené mleté hovězí a vepřové maso plněné vejcem, bramborová kaše s máslem, zelný salát 17910
183 Kč
2.
1. BBQ KUŘECÍ PLÁTEK S FAZOLKAMI, pečený plátek kuřecích prsou v naší BBQ marinádě, restované fazolky na česneku, pečené brambory, česnekový dip... 79
172 Kč
3.
2. RAJSKÁ OMÁČKA S MLETÝM MASEM, pečené mleté vepřové plátky v rajské omáčce podávané s houskovým knedlíkem 137
163 Kč
4.
3. DÝŇOVÉ RISOTTO S HOUBAMI z rýže Arborio, italské krémové risotto s dýňovým pyré, restovanými houby, máslem a strouhaným sýrem Gran Morav... 79