Polední menu obsahuje polévku, hlavní chod a dezert
1.
Tikka Menu - Jemně kořeněné kousky kuřete, pečené v hliněné peci, podávané s čerstvým salátem a nánem.
195 Kč
2.
Tandůr Menu - V jogurtu a tandůri omáčce marinovaná kuřecí stehýnka, grilovaná v tandůru, podávaná se salátem a nánem.
189 Kč
3.
Keňab Menu - Mleté kuřecí s cizrnou a kořením, podávané se salátem a nánem.
199 Kč
4.
Madrás Menu (kuřecí/zeleninový) - Kousky kuřete nebo zeleniny vařené v jemně pálivé omáčce, podávané s rýží a salátem.
189 Kč
5.
Butter Chicken - Jemně kořeněné pečené kousky kuřete připravené na másle, podávané s rýží.
199 Kč
6.
Kuřecí Molee - Molee je lahodně jemné, se zázvorem a kokosovým krémem, podávané s rýží.
219 Kč
7.
Jenněčí Balti - Pokrmy balti pochází z Himalájí a smaží se s mnoha přísadami, čímž se zachovává jejich dobrá chuť. Balti může být mírné nebo pálivé, p...
249 Kč
8.
Dál Tarka - Čočka vařená v husté pálivé omáčce, podávaná s rýží.
189 Kč
Pondělí 8.12.2025
Polední menu obsahuje polévku, hlavní chod a dezert
1.
Tikka Menu - Jemně kořeněné kousky kuřete, pečené v hliněné peci, podávané s čerstvým salátem a nánem.
195 Kč
2.
Tandůr Menu - V jogurtu a tandůri omáčce marinovaná kuřecí stehýnka, grilovaná v tandůru, podávaná se salátem a nánem.
189 Kč
3.
Kebab Menu - Mleté kuřecí s cizrnou a kořením, podávané se salátem a nánem.
199 Kč
4.
Madrás Menu (kuřecí/zeleninový) - Kousky kuřete nebo zeleniny vařené v jemně pálivé omáčce, podávané s rýží a salátem.
189 Kč
5.
Butter Chicken - Jemně kořeněné pečené kousky kuřete připravené na másle, podávané s rýží.
199 Kč
6.
Kuřecí Bhuna - Kousky kuřecího masa vařené s osmaženou cibulkou, zelenými paprikami, rajčaty a čerstvě mletým kořením s trochou česneku, podávané s rý...
195 Kč
7.
Masové Vindalů - Velmi ostrá omáčka s indickým kořením a kouskem brambory, podávaná s rýží.
209 Kč
8.
Palak Panýr - Tradiční indický sýr se špenátem, bylinkami a česnekem, podávaný s nánem.
189 Kč
Úterý 9.12.2025
Polední menu obsahuje polévku, hlavní chod a dezert
1.
Tikka Menu - Jemně kořeněné kousky kuřete, pečené v hliněné peci, podávané s čerstvým salátem a nánem.
195 Kč
2.
Tandůr Menu - V jogurtu a tandůri omáčce marinovaná kuřecí stehýnka, grilovaná v tandůru, podávaná se salátem a nánem.
189 Kč
3.
Keňab Menu - Mleté kuřecí s cizrnou a kořením, podávané se salátem a nánem.
199 Kč
4.
Madrás Menu (kuřecí/zeleninový) - Kousky kuřete nebo zeleniny vařené v jemně pálivé omáčce, podávané s rýží a salátem.
189 Kč
5.
Butter Chicken - Jemně kořeněné pečené kousky kuřete připravené na másle, podávané s rýží.
199 Kč
6.
Speciální Birjáni - Zlehka osmažená rýže s jemným indickým kořením podávaná s přílohou ze zekeninového kari, kuřecím masem a vejcem.
175 Kč
7.
Jehoěčí Rogan Josh - Kousky jehněčího s cibulí a rajčaty v omáčce s voňavým kořením, podávané s nánem.
239 Kč
8.
Dál Makhani - Čočka a fazole v krémové omáčce, podávané s rýží.
189 Kč
Středa 10.12.2025
Polední menu obsahuje polévku, hlavní chod a dezert
1.
Tikka Menu - Jemně kořeněné kousky kuřete, pečené v hliněné peci, podávané s čerstvým salátem a nánem.
195 Kč
2.
Tandůr Menu - V jogurtu a tandůri omáčce marinovaná kuřecí stehýnka, grilovaná v tandůru, podávaná se salátem a nánem.
189 Kč
3.
Kebab Menu - Mleté kuřecí s cizrnou a kořením, podávané se salátem a nánem.
199 Kč
4.
Madrás Menu (kuřecí/zeleninový) - Kousky kuřete nebo zeleniny vařené v jemně pálivé omáčce, podávané s rýží a salátem.
189 Kč
5.
Butter Chicken - Jemně kořeněné pečené kousky kuřete připravené na másle, podávané s rýží.
199 Kč
6.
Speciální Birjáni - Zlehka osmažená rýže s jemným indickým kořením podávaná s přílohou ze zekeninového kari, kuřecím masem a vejcem.
175 Kč
7.
Masová Bhuna - Kousky hovězího masa vařené s osmaženou cibulkou, zelenými paprikami, rajčaty a čerstvě mletým kořením s trochou česneku, podávané se s...
219 Kč
8.
Sabdží panýr - Tradiční indický sýr s jemnou omáčkou z míchané zeleniny a nánem.
199 Kč
Čtvrtek 11.12.2025
1.
Speciální Birjáni - Zlehka osmažená rýže s jemným indickým kořením podávaná s přílohou ze zekeninového kari, kuřecím masem a vejcem.
175 Kč
2.
Krevetový ság - Krevety a špenát v jemné omáčce, podávané s nánem.
209 Kč
3.
Čana masala - Cizrna připravená s indickým kořením a bylinkami, podávaná s rýží.
189 Kč
4.
Tikka Menu - Jemně kořeněné kousky kuřete, pečené v hliněné peci, podávané s čerstvým salátem a nánem.
195 Kč
5.
Tandůr Menu - V jogurtu a tandůri omáčce marinovaná kuřecí stehýnka, grilovaná v tandůru, podávaná se salátem a nánem.
189 Kč
6.
Kebab Menu - Mleté kuřecí s cizrnou a kořením, podávané se salátem a nánem.
199 Kč
7.
Madrás Menu (kuřecí/zeleninový) - Kousky kuřete nebo zeleniny vařené v jemně pálivé omáčce, podávané s rýží a salátem.
189 Kč
8.
Butter Chicken - Jemně kořeněné pečené kousky kuřete připravené na másle, podávané s rýží.
199 Kč
Pátek 12.12.2025
Polední menu obsahuje polévku, hlavní chod a dezert
1.
Tikka Menu - Jemně kořeněné kousky kuřete, pečené v hliněné peci, podávané s čerstvým salátem a nánem.
195 Kč
2.
Tandůr Menu - V jogurtu a tandůri omáčce marinovaná kuřecí stehýnka, grilovaná v tandůru, podávaná se salátem a nánem.
189 Kč
3.
Keňab Menu - Mleté kuřecí s cizrnou a kořením, podávané se salátem a nánem.
199 Kč
4.
Madrás Menu (kuřecí/zeleninový) - Kousky kuřete nebo zeleniny vařené v jemně pálivé omáčce, podávané s rýží a salátem.
189 Kč
5.
Butter Chicken - Jemně kořeněné pečené kousky kuřete připravené na másle, podávané s rýží.
199 Kč
6.
Kuřecí Tikka Masala - Jemně kořeněné pečené kuře v omáčce masala, podávané s rýží.
209 Kč
7.
Masová čana - Jemně kořenená omáčka s cizrnou podle speciálního receptu, podávaná s nánem.
199 Kč
8.
Dál Makhani - Čočka a fazole v krémové omáčce, podávané s rýží.
189 Kč
Sobota 13.12.2025
Polední menu obsahuje polévku, hlavní chod a dezert
1.
Kuřecí Dansak - Jemná pikantní sladkokyselá omáčka se směsí indického koření, česneku, ananasu a čočky okořeněná koriandrem, podávaná s rýží.
219 Kč
2.
Masová Bhuna - Krájený lilek na jedinečný způsob, s hovězím masem, podávaný s rýží.
219 Kč
3.
Dál Tarka - Čočka vařená v husté pálivé omáčce, podávaná s rýží.
189 Kč
4.
Tikka Menu - Jemně kořeněné kousky kuřete, pečené v hliněné peci, podávané s čerstvým salátem a nánem.
195 Kč
5.
Tandůr Menu - V jogurtu a tandůri omáčce marinovaná kuřecí stehýnka, grilovaná v tandůru, podávaná se salátem a nánem.
189 Kč
6.
Kebab Menu - Mleté kuřecí s cizrnou a kořením, podávané se salátem a nánem.
199 Kč
7.
Madrás Menu (kuřecí/zeleninový) - Kousky kuřete nebo zeleniny vařené v jemně pálivé omáčce, podávané s rýží a salátem.
189 Kč
8.
Butter Chicken - Jemně kořeněné pečené kousky kuřete připravené na másle, podávané s rýží.