Dnes: Zavřeno
- Pondělí: 9.00 – 15.00
- Úterý: 9.00 – 15.00
- Středa: 9.00 – 15.00
- Čtvrtek: 9.00 – 15.00
- Pátek: 9.00 – 15.00
- Sobota: Zavřeno
- Neděle: Zavřeno
Kurz pečené chleba
18.02.2025 od 16:30h
Kurz o tom, jak na kvásek a chleba snadno a rychle.
Investujte 3,5 hodiny a získáte praktické rady a ušetříte spoustu peněz a času.
Hned pak, druhý den po kurzu si upečete a zakrojíte svůj chleba.
Kváskuji už 14 let a ráda vám předám, co jsem za ta léta vyzkoušela na vlastní vařečce i co se užitečného přiučila od ostatních.
CO VÁS ČEKÁ?
- informace, rady, postupy - zásadní, ověřené, praktické a funkční
- vše o kvásku, surovinách, pomůckách, zadělání těsta, pečení, uchovávání chleba
- postup jak si udělat chleba za 15 min. práce
- poznáte mýty a pověry o kvásku a pečení chleba
- ochutnáte různé druhy chleba upečeného a upařeného
- k zakoupení budou užitečnosti na kváskování
- zaděláte si své těsto a naučíte se správně hníst. Přinesete si jen mísu, vařečku, zástěru. Suroviny budou připraveny.
CO SI ODNESETE?
- kvásek z roku 2012
- osvědčený recept na můj pšeničnožitný chleba
- kus mé kváskové vášně
- důležité informace a náruč inspirací na tvoření
- odpovědi na vaše dotazy
- chuťovou vzpomínku na ochutnávku
KURZOVNÉ: 970 Kč
+ sleva 10% na nákup v Bazalce v den kurzu
PŘIHLÁSÍTE SE ZAKOUPENÍM KURZU v e-obchodě: http://kvaskovakucharka.cz/produkt/hradec1802/
KONTAKT na vaše dotazy: tel.: 732 286 192, http://kvaskovakucharka.cz/
Těšíme se na vás
Jana Berková, 13letý Kvásek 🙂 a Bazalka Ve Dvorku https://www.bazalkahk.cz/
Investujte 3,5 hodiny a získáte praktické rady a ušetříte spoustu peněz a času.
Hned pak, druhý den po kurzu si upečete a zakrojíte svůj chleba.
Kváskuji už 14 let a ráda vám předám, co jsem za ta léta vyzkoušela na vlastní vařečce i co se užitečného přiučila od ostatních.
CO VÁS ČEKÁ?
- informace, rady, postupy - zásadní, ověřené, praktické a funkční
- vše o kvásku, surovinách, pomůckách, zadělání těsta, pečení, uchovávání chleba
- postup jak si udělat chleba za 15 min. práce
- poznáte mýty a pověry o kvásku a pečení chleba
- ochutnáte různé druhy chleba upečeného a upařeného
- k zakoupení budou užitečnosti na kváskování
- zaděláte si své těsto a naučíte se správně hníst. Přinesete si jen mísu, vařečku, zástěru. Suroviny budou připraveny.
CO SI ODNESETE?
- kvásek z roku 2012
- osvědčený recept na můj pšeničnožitný chleba
- kus mé kváskové vášně
- důležité informace a náruč inspirací na tvoření
- odpovědi na vaše dotazy
- chuťovou vzpomínku na ochutnávku
KURZOVNÉ: 970 Kč
+ sleva 10% na nákup v Bazalce v den kurzu
PŘIHLÁSÍTE SE ZAKOUPENÍM KURZU v e-obchodě: http://kvaskovakucharka.cz/produkt/hradec1802/
KONTAKT na vaše dotazy: tel.: 732 286 192, http://kvaskovakucharka.cz/
Těšíme se na vás
Jana Berková, 13letý Kvásek 🙂 a Bazalka Ve Dvorku https://www.bazalkahk.cz/