Akce ve městě všechny akce

Restaurant Chapelle

Dnes: 11:00–22:00
  • Pondělí: 11:00–22:00
  • Úterý: 11:00–22:00
  • Středa: 11:00–22:00
  • Čtvrtek: 11:00–22:00
  • Pátek: 11:00–23:00
  • Sobota: 11:00–23:00
  • Neděle: 11:00 – 15:00
  • Restaurant Chapelle
  • Restaurant Chapelle
  • Restaurant Chapelle
  • Restaurant Chapelle
CHŘESTOVÉ MENU
09.04.2025 – 13.04.2025
Máme pro vás skvělou zprávu – sezona chřestu se blíží a naše kuchyně se na tuto delikatesu pečlivě připravuje!

Chřestový krém, křepelčí vajíčko, pečený pórek, parmezánový chips
129,- Kč

Chřestová mozaika, holandská omáčka, hnědé máslo, lískové ořechy
229,- Kč

Chřestové risotto, tygří krevety, konfitovaný česnek
449,- Kč

Chřest na másle, losos v sezamové krustě, parmezánové aioli
449,- Kč


Blanšírovaný chřest, telecí plátek, bramborová kaše, chřestové velouté
489,- Kč

A pokud máte chuť na něco jiného, naše stálé menu je vám k dispozici.

Rezervace na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz

Těšíme se na vás!
VELIKONOČNÍ MENU
18.04.2025 – 20.04.2025
Jako tradičně pro vás připravujeme speciality spojené s velikonočními svátky. Těšit se můžete na polévku z medvědího česneku a špenátu, tradiční nádivku s kopřivou, jehněčí maso, králíka s brusinkami či na pečený mazanec s vanilkovou zmrzlinou.

Polévka z medvědího česneku a špenátu, parmezánové chipsy
129,- Kč

Tradiční nádivka s kopřivou a uzeným masem
219,- Kč

Jehněčí na česneku s bramborovými šiškami a špenátem
419,- Kč

Králík s brusinkami, bramborové pyré s mandlemi, šípková omáčka
419,- Kč

Pečený mazanec se skořicí, cukrem a vanilkovou zmrzlinou
159,- Kč

Vybrat si samozřejmě můžete i z našeho stálého menu.

Rezervace na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz

Těšíme se na vás!
MALETICKÉ SPECIALITY
25.04.2025 18:00
Připravujeme pro vás ve spolupráci s Maletickou farmou gurmánský zážitek plný hovězích specialit.

Amuse bouche
Roastbeef

Studený předkrm
Hovězí roládka, lanýžový krém, konfitovaný celer, bagetka

Teplý předkrm
Kroketa z trhaného hovězího žebra, bylinková brioška

Hlavní chody
Rump steak, rozinkovo-koňaková omáčka, bramborové pavé

Hovězí Wellington, chřest, holandská omáčka

Dezert
Raffaello koule

Cena degustačního menu je 1 499,-Kč

Doporučujeme včasnou rezervaci.
Rezervace na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz

Těšíme se na vás!
SAVEURS DE LA CAMPAGNE
09.05.2025 – 11.05.2025
Zažijte s námi chuť francouzského venkova. Nechte se unést vůní čerstvých bylinek, poctivých surovin a tradičních receptů z malebných koutů Francie.

Podrobnosti již brzy.
SPECIALITY Z GRILU
16.05.2025 – 18.05.2025
Vůně ohně, šťavnaté maso a dokonalé propečení. Užijte si poctivé grilování v podání našich kuchařů.

Podrobnosti již brzy.
NOVÉ STÁLÉ MENU
19.05.2025
Sezónní suroviny, nové nápady a osvědčené chutě. Objevte náš čerstvě sestavený jídelní lístek plný netradičních receptů.

Nové stálé menu spouštíme 19.5.2025
BUBLINKY FEST 2025
07.06.2025 12:00 - 18:00
Zveme vás na pultovou degustaci nejlepších Frizzante, Pet-Nat a růžových vín České republiky.

Ochutnáte osvěžující frizzante, která okouzlí jemnými bublinkami, rosé, která zaujmou svou svěží ovocnou chutí a Pet-nat – naturální bublinky, vyrobené primárním kvašením hroznového moštu. Všechna vína prošla hodnocením soutěže JAROVÍN. Díky tomu Vám nabídneme to nejlepší, co česká a moravská vinařství vyrobila.

Vstupné pro jednu osobu 499 Kč, pro členy KRÁL VÍN České republiky 390 Kč. Vstupenky najdete zde: https://www.kralvin.cz/ruzovy-pisek

V ceně vstupného: neomezená degustace vín, různé druhy kanapek, e-Katalog a přírodní pramenitá voda Šumavský pramen.

Soutěž o nejrůžovější pár. I letos si s námi můžete zasoutěžit o rosé frizzante z Vinařství Vajbar.

Přijďte společně s námi objevit nová vína.

Těšíme se na vás!
CZECH MUSSEL WEEK 2025
15.09.2025 – 21.09.2025
Máme skvělou zprávu! 7. ročník Czech Mussel Weeku opět v naší restauraci.

Příliv chutí se blíží. Od 15. do 21. září 2025 vám naservírujeme tři jedinečné variace mušlí. A s naším voucherem 1+1 zdarma si tento gurmánský zážitek užijete dvakrát více.

Stačí čtyři jednoduché kroky:

1. www.czechmusselweek.cz
2. Výběr naší restaurace (seznam zapojených restaurací bude zveřejněn během léta 2025)
3. Online rezervace
4. Stažení voucheru

Pravá chuť moře na vás čeká.

Těšíme se na vás!
5 • 4 • 1
20.09.2025 18:00
5 chodů, 4 šéfkuchaři a 1 someliér. Gurmánský zážitek, na který jen tak nezapomenete.

Srdečně vás zveme na jedinečný gastronomický večer v Restaurant Chapelle v Písku, kde se 20. září 2025 spojí síly čtyř výjimečných šéfkuchařů. Každý z nich připraví jeden ze skvostných chodů degustačního menu, které doprovodí pečlivě vybraná vína od renomovaného someliéra Jiřího Markuzziho.

Tomáš Černý - charismatický šéfkuchař a spoluzakladatel pražské restaurace Dejvická 34, která nedávno získala tři čepice v prestižním průvodci Gault & Millau. Svou cestu začal v hotelu Ambassador, aby později získával zkušenosti pod vedením Vita Mollicy v michelinské restauraci Allegro hotelu Four Seasons. Sedm let vedl kuchyni v La Finestra in Cucina, kterou pozvedl mezi nejuznávanější italské restaurace v Praze. Své umění zdokonaloval na stážích v italském Il Piastrino a rakouském Landhaus Bacher, a spolupracoval s michelinskými šéfkuchaři jako Stefano Ciotti, Lucco Pompili či Moreno Cedroni. Kromě vaření se věnuje i vzdělávání dalších kuchařů a své nadšení pro gastronomii předává v kulinářských kurzech.

Petr Kunc - uznávaný šéfkuchař restaurace Salabka, který své mistrovství piloval po boku hvězdných kuchařů ve Spojeném království. Pracoval s osobnostmi jako Albert Roux, Tom Aikens či Giorgio Locatelli. Sedm let působil v Londýně, kde jako součást VIP cateringové společnosti Rhubarb připravoval pokrmy pro ty nejnáročnější klienty - od královské rodiny v Buckingham Palace, přes Wimbledon až po Olympijské hry 2012. Od roku 2013 své umění předvádí v Praze, kde po působení v restauracích V Zátiší a SOHO zakotvil v roce 2016 v Salabce. Zde se svým týmem vytváří současnou kuchyni, která je právem považována za skrytý klenot pražské Troji. Taktéž obdržel ocenění Gault & Millau - dvě čepice.

Dominik Unčovský - vítěz národního kola Bocuse d'Or 2023, jehož kulinářská cesta začala v Pražském kulinářském institutu, kde asistoval při tvorbě kuchařských knih Romana Vaňka a Zdeňka Pohlreicha. Jeho profesní dráha vedla přes prestižní podniky jako La Finestra in Cucina, Sansho a Mánes. Zkušenosti sbíral také v kuchyních horských hotelů v Alpách a Jeseníkách a na měsíční stáži v Indii. Jeho talent a inovativní přístup ke gastronomii mu vynesly nejen vítězství v prestižní soutěži Bocuse d'Or 2023, ale také pozici ambasadora Makro akademie.

Roman Dolejš - domácí šéfkuchař Restaurant Chapelle, jehož kulinářská cesta začala v italské kuchyni, ale jeho srdce si získala rozmanitost francouzské gastronomie. Po absolvování hotelové školy gastronomické získával zkušenosti v italských restauracích. Zlomový moment přišel v roce 1999 během stáže v Lyonu, po níž působil jako zástupce šéfkuchaře v restauraci La Perle De Prague. Díky tomu absolvoval řadu stáží v michelinských restauracích, které formovaly jeho kulinářský rukopis. Po sérii úspěšných angažmá v prestižních podnicích zakotvil v roce 2020 v Restaurant Chapelle. Jeho talent a preciznost byly oceněny čepicí v prestižním průvodci Gault & Millau.

O dokonalý soulad pokrmů s vínem se postará Jiří Markuzzi, renomovaný someliér s více než 25letou zkušeností v oboru. Své znalosti zdokonaloval na stážích v prestižních vinařských oblastech jako Toskánsko, Piemont, Bordeaux a Švýcarsko. Již 13 let se věnuje dovozu a distribuci italských vín do České republiky a před 7 lety založil úspěšnou společnost VINO MARKUZZI. Jeho expertíza a zkušenosti z gastro-someliérských večerů, kde spolupracoval s předními šéfkuchaři, zaručují dokonalé snoubení vín s každým chodem večera.

Více informací již brzy.

Rezervace na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz

Už se nemůžeme dočkat!

Nahlásit nepřesné údaje

Vaši informaci ověříme a budeme Vás kontaktovat, pokud nám napíšete svůj e-mail


Chráněno službou reCAPTCHA
Ochrana soukromí a Smluvní podmínky

text