Dnes: 11:00–22:00
- Pondělí: 11:00–22:00
- Úterý: 11:00–22:00
- Středa: 11:00–22:00
- Čtvrtek: 11:00–22:00
- Pátek: 11:00–23:00
- Sobota: 11:00–23:00
- Neděle: 11:00 – 15:00
CHŘESTOVÉ MENU
09.04.2025 – 13.04.2025
Máme pro vás skvělou zprávu – sezona chřestu se blíží a naše kuchyně se na tuto delikatesu pečlivě připravuje!
Chřestový krém, křepelčí vajíčko, pečený pórek, parmezánový chips
129,- Kč
Chřestová mozaika, holandská omáčka, hnědé máslo, lískové ořechy
229,- Kč
Chřestové risotto, tygří krevety, konfitovaný česnek
449,- Kč
Chřest na másle, losos v sezamové krustě, parmezánové aioli
449,- Kč
Blanšírovaný chřest, telecí plátek, bramborová kaše, chřestové velouté
489,- Kč
A pokud máte chuť na něco jiného, naše stálé menu je vám k dispozici.
Rezervace na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz
Těšíme se na vás!
Chřestový krém, křepelčí vajíčko, pečený pórek, parmezánový chips
129,- Kč
Chřestová mozaika, holandská omáčka, hnědé máslo, lískové ořechy
229,- Kč
Chřestové risotto, tygří krevety, konfitovaný česnek
449,- Kč
Chřest na másle, losos v sezamové krustě, parmezánové aioli
449,- Kč
Blanšírovaný chřest, telecí plátek, bramborová kaše, chřestové velouté
489,- Kč
A pokud máte chuť na něco jiného, naše stálé menu je vám k dispozici.
Rezervace na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz
Těšíme se na vás!
VELIKONOČNÍ MENU
18.04.2025 – 20.04.2025
Jako tradičně pro vás připravujeme speciality spojené s velikonočními svátky. Těšit se můžete na polévku z medvědího česneku a špenátu, tradiční nádivku s kopřivou, jehněčí maso, králíka s brusinkami či na pečený mazanec s vanilkovou zmrzlinou.
Polévka z medvědího česneku a špenátu, parmezánové chipsy
129,- Kč
Tradiční nádivka s kopřivou a uzeným masem
219,- Kč
Jehněčí na česneku s bramborovými šiškami a špenátem
419,- Kč
Králík s brusinkami, bramborové pyré s mandlemi, šípková omáčka
419,- Kč
Pečený mazanec se skořicí, cukrem a vanilkovou zmrzlinou
159,- Kč
Vybrat si samozřejmě můžete i z našeho stálého menu.
Rezervace na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz
Těšíme se na vás!
Polévka z medvědího česneku a špenátu, parmezánové chipsy
129,- Kč
Tradiční nádivka s kopřivou a uzeným masem
219,- Kč
Jehněčí na česneku s bramborovými šiškami a špenátem
419,- Kč
Králík s brusinkami, bramborové pyré s mandlemi, šípková omáčka
419,- Kč
Pečený mazanec se skořicí, cukrem a vanilkovou zmrzlinou
159,- Kč
Vybrat si samozřejmě můžete i z našeho stálého menu.
Rezervace na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz
Těšíme se na vás!
MALETICKÉ SPECIALITY
25.04.2025 18:00
Připravujeme pro vás ve spolupráci s Maletickou farmou gurmánský zážitek plný hovězích specialit.
Amuse bouche
Roastbeef
Studený předkrm
Hovězí roládka, lanýžový krém, konfitovaný celer, bagetka
Teplý předkrm
Kroketa z trhaného hovězího žebra, bylinková brioška
Hlavní chody
Rump steak, rozinkovo-koňaková omáčka, bramborové pavé
Hovězí Wellington, chřest, holandská omáčka
Dezert
Raffaello koule
Cena degustačního menu je 1 499,-Kč
Doporučujeme včasnou rezervaci.
Rezervace na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz
Těšíme se na vás!
Amuse bouche
Roastbeef
Studený předkrm
Hovězí roládka, lanýžový krém, konfitovaný celer, bagetka
Teplý předkrm
Kroketa z trhaného hovězího žebra, bylinková brioška
Hlavní chody
Rump steak, rozinkovo-koňaková omáčka, bramborové pavé
Hovězí Wellington, chřest, holandská omáčka
Dezert
Raffaello koule
Cena degustačního menu je 1 499,-Kč
Doporučujeme včasnou rezervaci.
Rezervace na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz
Těšíme se na vás!
SAVEURS DE LA CAMPAGNE
09.05.2025 – 11.05.2025
Zažijte s námi chuť francouzského venkova. Nechte se unést vůní čerstvých bylinek, poctivých surovin a tradičních receptů z malebných koutů Francie.
Podrobnosti již brzy.
Podrobnosti již brzy.
SPECIALITY Z GRILU
16.05.2025 – 18.05.2025
Vůně ohně, šťavnaté maso a dokonalé propečení. Užijte si poctivé grilování v podání našich kuchařů.
Podrobnosti již brzy.
Podrobnosti již brzy.
NOVÉ STÁLÉ MENU
19.05.2025
Sezónní suroviny, nové nápady a osvědčené chutě. Objevte náš čerstvě sestavený jídelní lístek plný netradičních receptů.
Nové stálé menu spouštíme 19.5.2025
Nové stálé menu spouštíme 19.5.2025
BUBLINKY FEST 2025
07.06.2025 12:00 - 18:00
Zveme vás na pultovou degustaci nejlepších Frizzante, Pet-Nat a růžových vín České republiky.
Ochutnáte osvěžující frizzante, která okouzlí jemnými bublinkami, rosé, která zaujmou svou svěží ovocnou chutí a Pet-nat – naturální bublinky, vyrobené primárním kvašením hroznového moštu. Všechna vína prošla hodnocením soutěže JAROVÍN. Díky tomu Vám nabídneme to nejlepší, co česká a moravská vinařství vyrobila.
Vstupné pro jednu osobu 499 Kč, pro členy KRÁL VÍN České republiky 390 Kč. Vstupenky najdete zde: https://www.kralvin.cz/ruzovy-pisek
V ceně vstupného: neomezená degustace vín, různé druhy kanapek, e-Katalog a přírodní pramenitá voda Šumavský pramen.
Soutěž o nejrůžovější pár. I letos si s námi můžete zasoutěžit o rosé frizzante z Vinařství Vajbar.
Přijďte společně s námi objevit nová vína.
Těšíme se na vás!
Ochutnáte osvěžující frizzante, která okouzlí jemnými bublinkami, rosé, která zaujmou svou svěží ovocnou chutí a Pet-nat – naturální bublinky, vyrobené primárním kvašením hroznového moštu. Všechna vína prošla hodnocením soutěže JAROVÍN. Díky tomu Vám nabídneme to nejlepší, co česká a moravská vinařství vyrobila.
Vstupné pro jednu osobu 499 Kč, pro členy KRÁL VÍN České republiky 390 Kč. Vstupenky najdete zde: https://www.kralvin.cz/ruzovy-pisek
V ceně vstupného: neomezená degustace vín, různé druhy kanapek, e-Katalog a přírodní pramenitá voda Šumavský pramen.
Soutěž o nejrůžovější pár. I letos si s námi můžete zasoutěžit o rosé frizzante z Vinařství Vajbar.
Přijďte společně s námi objevit nová vína.
Těšíme se na vás!
CZECH MUSSEL WEEK 2025
15.09.2025 – 21.09.2025
Máme skvělou zprávu! 7. ročník Czech Mussel Weeku opět v naší restauraci.
Příliv chutí se blíží. Od 15. do 21. září 2025 vám naservírujeme tři jedinečné variace mušlí. A s naším voucherem 1+1 zdarma si tento gurmánský zážitek užijete dvakrát více.
Stačí čtyři jednoduché kroky:
1. www.czechmusselweek.cz
2. Výběr naší restaurace (seznam zapojených restaurací bude zveřejněn během léta 2025)
3. Online rezervace
4. Stažení voucheru
Pravá chuť moře na vás čeká.
Těšíme se na vás!
Příliv chutí se blíží. Od 15. do 21. září 2025 vám naservírujeme tři jedinečné variace mušlí. A s naším voucherem 1+1 zdarma si tento gurmánský zážitek užijete dvakrát více.
Stačí čtyři jednoduché kroky:
1. www.czechmusselweek.cz
2. Výběr naší restaurace (seznam zapojených restaurací bude zveřejněn během léta 2025)
3. Online rezervace
4. Stažení voucheru
Pravá chuť moře na vás čeká.
Těšíme se na vás!
5 • 4 • 1
20.09.2025 18:00
5 chodů, 4 šéfkuchaři a 1 someliér. Gurmánský zážitek, na který jen tak nezapomenete.
Srdečně vás zveme na jedinečný gastronomický večer v Restaurant Chapelle v Písku, kde se 20. září 2025 spojí síly čtyř výjimečných šéfkuchařů. Každý z nich připraví jeden ze skvostných chodů degustačního menu, které doprovodí pečlivě vybraná vína od renomovaného someliéra Jiřího Markuzziho.
Tomáš Černý - charismatický šéfkuchař a spoluzakladatel pražské restaurace Dejvická 34, která nedávno získala tři čepice v prestižním průvodci Gault & Millau. Svou cestu začal v hotelu Ambassador, aby později získával zkušenosti pod vedením Vita Mollicy v michelinské restauraci Allegro hotelu Four Seasons. Sedm let vedl kuchyni v La Finestra in Cucina, kterou pozvedl mezi nejuznávanější italské restaurace v Praze. Své umění zdokonaloval na stážích v italském Il Piastrino a rakouském Landhaus Bacher, a spolupracoval s michelinskými šéfkuchaři jako Stefano Ciotti, Lucco Pompili či Moreno Cedroni. Kromě vaření se věnuje i vzdělávání dalších kuchařů a své nadšení pro gastronomii předává v kulinářských kurzech.
Petr Kunc - uznávaný šéfkuchař restaurace Salabka, který své mistrovství piloval po boku hvězdných kuchařů ve Spojeném království. Pracoval s osobnostmi jako Albert Roux, Tom Aikens či Giorgio Locatelli. Sedm let působil v Londýně, kde jako součást VIP cateringové společnosti Rhubarb připravoval pokrmy pro ty nejnáročnější klienty - od královské rodiny v Buckingham Palace, přes Wimbledon až po Olympijské hry 2012. Od roku 2013 své umění předvádí v Praze, kde po působení v restauracích V Zátiší a SOHO zakotvil v roce 2016 v Salabce. Zde se svým týmem vytváří současnou kuchyni, která je právem považována za skrytý klenot pražské Troji. Taktéž obdržel ocenění Gault & Millau - dvě čepice.
Dominik Unčovský - vítěz národního kola Bocuse d'Or 2023, jehož kulinářská cesta začala v Pražském kulinářském institutu, kde asistoval při tvorbě kuchařských knih Romana Vaňka a Zdeňka Pohlreicha. Jeho profesní dráha vedla přes prestižní podniky jako La Finestra in Cucina, Sansho a Mánes. Zkušenosti sbíral také v kuchyních horských hotelů v Alpách a Jeseníkách a na měsíční stáži v Indii. Jeho talent a inovativní přístup ke gastronomii mu vynesly nejen vítězství v prestižní soutěži Bocuse d'Or 2023, ale také pozici ambasadora Makro akademie.
Roman Dolejš - domácí šéfkuchař Restaurant Chapelle, jehož kulinářská cesta začala v italské kuchyni, ale jeho srdce si získala rozmanitost francouzské gastronomie. Po absolvování hotelové školy gastronomické získával zkušenosti v italských restauracích. Zlomový moment přišel v roce 1999 během stáže v Lyonu, po níž působil jako zástupce šéfkuchaře v restauraci La Perle De Prague. Díky tomu absolvoval řadu stáží v michelinských restauracích, které formovaly jeho kulinářský rukopis. Po sérii úspěšných angažmá v prestižních podnicích zakotvil v roce 2020 v Restaurant Chapelle. Jeho talent a preciznost byly oceněny čepicí v prestižním průvodci Gault & Millau.
O dokonalý soulad pokrmů s vínem se postará Jiří Markuzzi, renomovaný someliér s více než 25letou zkušeností v oboru. Své znalosti zdokonaloval na stážích v prestižních vinařských oblastech jako Toskánsko, Piemont, Bordeaux a Švýcarsko. Již 13 let se věnuje dovozu a distribuci italských vín do České republiky a před 7 lety založil úspěšnou společnost VINO MARKUZZI. Jeho expertíza a zkušenosti z gastro-someliérských večerů, kde spolupracoval s předními šéfkuchaři, zaručují dokonalé snoubení vín s každým chodem večera.
Více informací již brzy.
Rezervace na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz
Už se nemůžeme dočkat!
Srdečně vás zveme na jedinečný gastronomický večer v Restaurant Chapelle v Písku, kde se 20. září 2025 spojí síly čtyř výjimečných šéfkuchařů. Každý z nich připraví jeden ze skvostných chodů degustačního menu, které doprovodí pečlivě vybraná vína od renomovaného someliéra Jiřího Markuzziho.
Tomáš Černý - charismatický šéfkuchař a spoluzakladatel pražské restaurace Dejvická 34, která nedávno získala tři čepice v prestižním průvodci Gault & Millau. Svou cestu začal v hotelu Ambassador, aby později získával zkušenosti pod vedením Vita Mollicy v michelinské restauraci Allegro hotelu Four Seasons. Sedm let vedl kuchyni v La Finestra in Cucina, kterou pozvedl mezi nejuznávanější italské restaurace v Praze. Své umění zdokonaloval na stážích v italském Il Piastrino a rakouském Landhaus Bacher, a spolupracoval s michelinskými šéfkuchaři jako Stefano Ciotti, Lucco Pompili či Moreno Cedroni. Kromě vaření se věnuje i vzdělávání dalších kuchařů a své nadšení pro gastronomii předává v kulinářských kurzech.
Petr Kunc - uznávaný šéfkuchař restaurace Salabka, který své mistrovství piloval po boku hvězdných kuchařů ve Spojeném království. Pracoval s osobnostmi jako Albert Roux, Tom Aikens či Giorgio Locatelli. Sedm let působil v Londýně, kde jako součást VIP cateringové společnosti Rhubarb připravoval pokrmy pro ty nejnáročnější klienty - od královské rodiny v Buckingham Palace, přes Wimbledon až po Olympijské hry 2012. Od roku 2013 své umění předvádí v Praze, kde po působení v restauracích V Zátiší a SOHO zakotvil v roce 2016 v Salabce. Zde se svým týmem vytváří současnou kuchyni, která je právem považována za skrytý klenot pražské Troji. Taktéž obdržel ocenění Gault & Millau - dvě čepice.
Dominik Unčovský - vítěz národního kola Bocuse d'Or 2023, jehož kulinářská cesta začala v Pražském kulinářském institutu, kde asistoval při tvorbě kuchařských knih Romana Vaňka a Zdeňka Pohlreicha. Jeho profesní dráha vedla přes prestižní podniky jako La Finestra in Cucina, Sansho a Mánes. Zkušenosti sbíral také v kuchyních horských hotelů v Alpách a Jeseníkách a na měsíční stáži v Indii. Jeho talent a inovativní přístup ke gastronomii mu vynesly nejen vítězství v prestižní soutěži Bocuse d'Or 2023, ale také pozici ambasadora Makro akademie.
Roman Dolejš - domácí šéfkuchař Restaurant Chapelle, jehož kulinářská cesta začala v italské kuchyni, ale jeho srdce si získala rozmanitost francouzské gastronomie. Po absolvování hotelové školy gastronomické získával zkušenosti v italských restauracích. Zlomový moment přišel v roce 1999 během stáže v Lyonu, po níž působil jako zástupce šéfkuchaře v restauraci La Perle De Prague. Díky tomu absolvoval řadu stáží v michelinských restauracích, které formovaly jeho kulinářský rukopis. Po sérii úspěšných angažmá v prestižních podnicích zakotvil v roce 2020 v Restaurant Chapelle. Jeho talent a preciznost byly oceněny čepicí v prestižním průvodci Gault & Millau.
O dokonalý soulad pokrmů s vínem se postará Jiří Markuzzi, renomovaný someliér s více než 25letou zkušeností v oboru. Své znalosti zdokonaloval na stážích v prestižních vinařských oblastech jako Toskánsko, Piemont, Bordeaux a Švýcarsko. Již 13 let se věnuje dovozu a distribuci italských vín do České republiky a před 7 lety založil úspěšnou společnost VINO MARKUZZI. Jeho expertíza a zkušenosti z gastro-someliérských večerů, kde spolupracoval s předními šéfkuchaři, zaručují dokonalé snoubení vín s každým chodem večera.
Více informací již brzy.
Rezervace na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz
Už se nemůžeme dočkat!