Dnes: 11:00 – 18:00
- Pondělí: 11:00 – 18:00
- Úterý: 11:00 – 18:00
- Středa: 11:00 – 18:00
- Čtvrtek: 11:00 – 18:00
- Pátek: 11:00 – 18:00
- Sobota: 11:00 – 18:00
- Neděle: 11:00 – 18:00
Menu: 11:00 – 13:30
Úterý 18.3.2025
- Objednat jídlo s sebou online 09:30 - 13:30
-
Gulášová 1
-
1. RIZOTO Z TRHANÉHO KUŘECÍHO MASA se zeleninou, sypané strouhaným sýrem, s kyselou okurkou (bez lepku) 350g 7148 Kč
-
2. TIP ŠÉFKUCHAŘE: ŠVÉDSKÉ MASOVÉ KULIČKY SE SMETANOVOU OMÁČKOU, s brusinkami a se smaženými bramborovými hranolky 150g 137164 Kč
-
3. KOPROVÁ OMÁČKA S HOVĚZÍM MASEM A VEJCEM, s domácími houskovými knedlíky 75 g/1 ks 137165 Kč
-
4. ZABÍJAČKOVÝ ŘÍZEK Z KOTLETY Z LÁKU, s bramborovým salátem 150g 137910189 Kč
-
5. Jitrnice a jelito pečené na sádle s bramborovou lepenicí 200g 11174 Kč
-
6. Salát z červené řepy s křenem a medovou zálivkou 1 porce39 Kč
-
7. TATARSKÁ omáčka 50g 31023 Kč
-
8. ĎÁBELSKÁ omáčka 50g 323 Kč
-
9. DEZERT z naší cukrárny 1 porce 1367889 Kč
-
10. čepovaná malinovka 0, 3l24 Kč
Středa 19.3.2025
-
Drůbeží vývar s krupicí a vejci 139
-
1. SMAŽENÝ HERMELÍN s vařenými bramborami a naší tatarskou omáčkou (veggie) 100g 137154 Kč
-
2. KUŘECÍ STEHNO NA PAPRICE s vařenými těstovinami 220g 137151 Kč
-
3. TIP ŠÉFKUCHAŘE: VEPŘOVÝ STEAK SE SAZENÝM VEJCEM, s opečenými bramborami (bez lepku) 150g 3154 Kč
-
4. ZABÍJAČKOVÝ ŘÍZEK Z KOTLETY Z LÁKU, s bramborovým salátem 150g 137910189 Kč
-
5. Jitrnice a jelito pečené na sádle s bramborovou lepenicí 200g 11174 Kč
-
6. Salát z červené řepy s křenem a medovou zálivkou 1 porce39 Kč
-
7. TATARSKÁ omáčka 50g 31023 Kč
-
8. ĎÁBELSKÁ omáčka 50g 323 Kč
-
9. DEZERT z naší cukrárny 1 porce 1367889 Kč
-
10. čepovaná malinovka 0, 3l24 Kč
Čtvrtek 20.3.2025
-
Fazolová 1
-
1. KUŘECÍ GYROS s bramborami pečenými ve slupce a bylinkovým jogurtovým dipem (bez lepku) 150g 7156 Kč
-
2. PEČENÝ BŮČEK S MORAVSKÝM ZELÍM a domácími houskovými knedlíky 150g 137159 Kč
-
3. TIP ŠÉFKUCHAŘE: ZNOJEMSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ s dušenou rýží (bez lepku) 130g 10163 Kč
-
4. ZABÍJAČKOVÝ ŘÍZEK Z KOTLETY Z LÁKU, s bramborovým salátem 150g 137910189 Kč
-
5. Jitrnice a jelito pečené na sádle s bramborovou lepenicí 200g 11174 Kč
-
6. Salát z červené řepy s křenem a medovou zálivkou 1 porce39 Kč
-
7. TATARSKÁ omáčka 50g 31023 Kč
-
8. ĎÁBELSKÁ omáčka 50g 323 Kč
-
9. DEZERT z naší cukrárny 1 porce 1367889 Kč
-
10. čepovaná malinovka 0, 3l24 Kč
Pátek 21.3.2025
-
Hovězí vývar s bylinkovým kapáním 139
-
1. KUŘECÍ CORDON BLEU s petrželkovými bramborami 150g 137159 Kč
-
2. žemlovka s jablky a tvarohem, zapečená sněhem (veggie) 300g 137148 Kč
-
3. TIP ŠÉFKUCHAŘE: ZÁHORÁCKÝ ZÁVITEK Z VEPŘOVÉ PEČENĚ se šťouchanými bramborami s cibulkou (bez lepku) 150g154 Kč
-
4. ZABÍJAČKOVÝ ŘÍZEK Z KOTLETY Z LÁKU, s bramborovým salátem 150g 137910189 Kč
-
5. Jitrnice a jelito pečené na sádle s bramborovou lepenicí 200g 11174 Kč
-
6. Salát z červené řepy s křenem a medovou zálivkou 1 porce39 Kč
-
7. TATARSKÁ omáčka 50g 31023 Kč
-
8. ĎÁBELSKÁ omáčka 50g 323 Kč
-
9. DEZERT z naší cukrárny 1 porce 1367889 Kč
-
10. čepovaná malinovka 0, 3l24 Kč
Sobota 22.3.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Neděle 23.3.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Pondělí 24.3.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.