Dnes:
- Pondělí:
- Úterý:
- Středa: 11:00 – 17:00
- Čtvrtek: 11:00 – 17:00
- Pátek: 11:00 – 17:00
- Sobota: 11:00 – 17:00
- Neděle:
Valentýn s eMBe
13.02.2025 – 14.02.2025
❤️🔥ᴠᴀʟᴇɴᴛÝɴ ꜱ ᴇᴍʙᴇ 13. - 14. 2. 2025❤️🔥
Srdce na dlani, láska na talíři! 🍽️ Už se to blíží přátelé, tak si nezapomeňte udělat rezervačku na tel. 326 210 850. 👩🏻❤️💋👨🏼
I letos v klidu, pohodě, s dobrým jídlem i pitím ve vašem pivovaru. Jaké zamilované menu vás čeká?
Valentýnské 3-chodové menu 2025
✨Polévka: Raviola plněná lanýžovo - ricottovou směsí, jemný hříbkový krém, vajíčko 63 stupňů, houbový prach
✨Hlavní chod: Hovězí váleček Argentina pečený do růžova v bylinkové krustě, gratinované brambory, divoká brokolice, omáčka z portského vína
nebo
✨Filátko z mořského vlka s citrónovou kůrou, dýňové puré se zázvorem, glazovaná karotka, sépiová mřížka
✨Dezert: Sladká valentýnská variace - belgická čokoláda 'Callebaut', višně Amarena, karamelová spirála
Přijďte, moc rádi se o vás postaráme.🫶🫶🫶
Srdce na dlani, láska na talíři! 🍽️ Už se to blíží přátelé, tak si nezapomeňte udělat rezervačku na tel. 326 210 850. 👩🏻❤️💋👨🏼
I letos v klidu, pohodě, s dobrým jídlem i pitím ve vašem pivovaru. Jaké zamilované menu vás čeká?
Valentýnské 3-chodové menu 2025
✨Polévka: Raviola plněná lanýžovo - ricottovou směsí, jemný hříbkový krém, vajíčko 63 stupňů, houbový prach
✨Hlavní chod: Hovězí váleček Argentina pečený do růžova v bylinkové krustě, gratinované brambory, divoká brokolice, omáčka z portského vína
nebo
✨Filátko z mořského vlka s citrónovou kůrou, dýňové puré se zázvorem, glazovaná karotka, sépiová mřížka
✨Dezert: Sladká valentýnská variace - belgická čokoláda 'Callebaut', višně Amarena, karamelová spirála
Přijďte, moc rádi se o vás postaráme.🫶🫶🫶