Dnes: 10:30 – 22:30
- Pondělí: 10:30 – 22:30
- Úterý: 10:30 – 22:30
- Středa: 10:30 – 22:30
- Čtvrtek: 10:30 – 22:30
- Pátek: 10:30 – 22:30
- Sobota: 10:30 – 22:30
- Neděle: 10:30 – 22:30
Menu: 10:30–14:00
Středa 17.12.2025
-
Hráškový krém s mátou55 Kč
-
Hráškový krém s mátou55 Kč
-
Pizza za sníženou cenu dle výběru níže na této stránce.
-
Pizza za sníženou cenu dle výběru níže na této stránce.
-
1. 200g Grilovaná kuřecí prsa s bramborovým pyré a restovanou baby karotkou219 Kč
-
1. 200g Grilovaná kuřecí prsa s bramborovým pyré a restovanou baby karotkou219 Kč
-
2. 400g Penne s rajčatovo-smetanovou omáčkou, česnek a parmezán199 Kč
-
2. 400g Penne s rajčatovo-smetanovou omáčkou, česnek a parmezán199 Kč
-
3. Mix salát s tuňákem, vejcem a kukuřicí199 Kč
-
3. Mix salát s tuňákem, vejcem a kukuřicí199 Kč
Čtvrtek 18.12.2025
-
Slepičí vývar se zeleninou55 Kč
-
Slepičí vývar se zeleninou55 Kč
-
Pizza za sníženou cenu dle výběru níže na této stránce.
-
Pizza za sníženou cenu dle výběru níže na této stránce.
-
1. 200g Divoký losos s koprovou omáčkou a vařenými bramborami249 Kč
-
1. 200g Divoký losos s koprovou omáčkou a vařenými bramborami249 Kč
-
2. 400g Tagliatelle s brokolicí, kuřecím masem, smetanou a parmezánem199 Kč
-
2. 400g Tagliatelle s brokolicí, kuřecím masem, smetanou a parmezánem199 Kč
-
3. Mix salát s avokádem a cherry rajčaty, červená cibule199 Kč
-
3. Mix salát s avokádem a cherry rajčaty, červená cibule199 Kč
Pátek 19.12.2025
-
Rybí polévka55 Kč
-
Rybí polévka55 Kč
-
1. 200g Caesar tortilla, hranolky, česnekový dresink229 Kč
-
1. 200g Caesar tortilla, hranolky, česnekový dresink229 Kč
-
2. 400g Risotto Nero s kalamáry, rukolou a parmezánem209 Kč
-
2. 400g Risotto Nero s kalamáry, rukolou a parmezánem209 Kč
-
3. Mix salát s plátky hovězí svíčkové219 Kč
-
3. Mix salát s plátky hovězí svíčkové219 Kč
Sobota 20.12.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Neděle 21.12.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Pondělí 22.12.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Úterý 23.12.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
















