Akce ve městě všechny akce

Restaurace a penzion U Nováků

Dnes: 11.00–23.00
  • Pondělí: 11.00–15:00
  • Úterý: 11.00–21:00
  • Středa: 11.00–21:00
  • Čtvrtek: 11.00–21:00
  • Pátek: 11.00–23.00
  • Sobota: 11.00–23.00
  • Neděle: 11.00–20:00
  • Restaurace a penzion U Nováků
  • Restaurace a penzion U Nováků
  • Restaurace a penzion U Nováků
  • přidáno: 20.09.2024
    Druh úvazku: HPP Nástup: dle dohody
    Kontaktní osoba: Monika Vanžurová telefon
    Popis pozice:
    • Jsi kuchař/ka-srdcař/ka a rád si hraješ s ingrediencemi a kombinacemi vůní, barev a chutí na talíři? Dokážeš z dobré hospody udělat svou kuchyní zážitkovou gastronomii? Pak je to výzva pro tebe.
    • Společnost Ekofarma Bítovany s.r.o.provozuje rodinnou restauraci s cílem dělat gastronomii dobré jméno. Spokojenost zákazníků je u nás na prvním místě, a proto hledáme kolegu, který to cítí stejně.
    • Přidej se k nám a přijď ukázat co umíš.
    Nabízíme:
    • • Zajímavou, velmi pestrou a zábavnou práci, při které uvítáme Vaši iniciativu a dostanete prostor pro vlastní nápady (svatby, oslavy, plesy, firemní školení).
    • • Osobní rozvoj, podporu a vstřícný přístup ze strany majitele.
    • • Příjemné prostředí i hosté.
    • • Motivující finanční ohodnocení – bližší informace pri osobním pohovoru.
    • • První smlouva na dobu určitou.
    • • Práce v turnusu krátký/dlouhý týden.
    Požadujeme:
    • • Profesionální přístup a praxi v oboru.
    • • Zájem o gastronomii a orientace v moderních trendech.
    • • Pracovitost a týmového ducha.
    • • Uvítáme vaši vlastní iniciativu a nápady.
    Náplň práce:
    • • Spolupráce při sestavování jídelního lístku a sledu pokrmů.
    • • Přijímání kuchyňských objednávek.
    • • Volba vhodného technologického postupu pro přípravu pokrmů.
    • • Příprava a úprava produktů a pokrmů a zpracování a úprava polotovarů.
    • • Ošetřování kuchyňského náčiní a vybavení.
    • • Výdej jídel.
    • • Organizování a řízení práce pomocných sil.
    • • Provádění hygienicko-sanitační činnosti v kuchyňském provozu.
    • • Dodržování bezpečnostních a hygienických předpisů, dodržování zásad HACCP včetně kritických bodů.

Nahlásit nepřesné údaje

Vaši informaci ověříme a budeme Vás kontaktovat, pokud nám napíšete svůj e-mail


Chráněno službou reCAPTCHA
Ochrana soukromí a Smluvní podmínky

text