Dnes: 11.00–23.00
- Pondělí: 11.00–15:00
- Úterý: 11.00–21:00
- Středa: 11.00–21:00
- Čtvrtek: 11.00–21:00
- Pátek: 11.00–23.00
- Sobota: 11.00–23.00
- Neděle: 11.00–20:00
-
přidáno: 20.09.2024Druh úvazku: HPP Nástup: dle dohodyPopis pozice:
- Jsi kuchař/ka-srdcař/ka a rád si hraješ s ingrediencemi a kombinacemi vůní, barev a chutí na talíři? Dokážeš z dobré hospody udělat svou kuchyní zážitkovou gastronomii? Pak je to výzva pro tebe.
- Společnost Ekofarma Bítovany s.r.o.provozuje rodinnou restauraci s cílem dělat gastronomii dobré jméno. Spokojenost zákazníků je u nás na prvním místě, a proto hledáme kolegu, který to cítí stejně.
- Přidej se k nám a přijď ukázat co umíš.
Nabízíme:- • Zajímavou, velmi pestrou a zábavnou práci, při které uvítáme Vaši iniciativu a dostanete prostor pro vlastní nápady (svatby, oslavy, plesy, firemní školení).
- • Osobní rozvoj, podporu a vstřícný přístup ze strany majitele.
- • Příjemné prostředí i hosté.
- • Motivující finanční ohodnocení – bližší informace pri osobním pohovoru.
- • První smlouva na dobu určitou.
- • Práce v turnusu krátký/dlouhý týden.
Požadujeme:- • Profesionální přístup a praxi v oboru.
- • Zájem o gastronomii a orientace v moderních trendech.
- • Pracovitost a týmového ducha.
- • Uvítáme vaši vlastní iniciativu a nápady.
Náplň práce:- • Spolupráce při sestavování jídelního lístku a sledu pokrmů.
- • Přijímání kuchyňských objednávek.
- • Volba vhodného technologického postupu pro přípravu pokrmů.
- • Příprava a úprava produktů a pokrmů a zpracování a úprava polotovarů.
- • Ošetřování kuchyňského náčiní a vybavení.
- • Výdej jídel.
- • Organizování a řízení práce pomocných sil.
- • Provádění hygienicko-sanitační činnosti v kuchyňském provozu.
- • Dodržování bezpečnostních a hygienických předpisů, dodržování zásad HACCP včetně kritických bodů.