Dnes: 11:00 – 23:30
- Pondělí: 11:00 – 23:30
- Úterý: 11:00 – 23:30
- Středa: 11:00 – 23:30
- Čtvrtek: 11:00 – 23:30
- Pátek: 11:00 – 01:00
- Sobota: 11:00 – 01:00
- Neděle: 12:00 – 22:00
Menu: 11:00 – 14:00
Úterý 1.4.2025
-
Frankfurtská - polévka z mleté papriky, brambor, uzeniny a smetany (1,3,7,9)
-
1. Hlavní jídla:
-
2. Kuřecí Kung-Pao - restované kuřecí nudličky se zeleninou, asijskou omáčkou a arašídy, podávané s dušenou rýží (3,4,5,6,9,12,14)
-
3. Smažené rybí filé - smažená bílá mořská ryba ve slunečnicovém oleji, podávaná s opečeným bramborem a tatarskou omáčkou (1,3,4,7,9,10,12)
-
4. Dušené bratislavské vepřové plecko, houskový knedlík (1,3,7,9)
Středa 2.4.2025
-
Kuřecí vývar s nudlemi, kořenovou zeleninou a sekanou petrželovou natí (1,3,7,9)
-
1. Hlavní jídla:
-
2. Burger proložený trhaným vepřovým masem připraveným metodou Sous vide, BBQ omáčkou, salátem Coleslaw, smažené bramborové hranolky (1,3,7,9,10)
-
3. Salát Nicoise /čti nysuáz/ - římský salát, kousky tuňáka, okurka, rajče, černé olivy, vařené brambory, fazolové lusky, vařené vejce, dresink, opečené tousty (1,3,4,7,10)
-
4. Steak z kuřecího prsa gratinovaný paprikovým salámem a mozzarellou, americké brambory, omáčka demi glace zjemněná máslem (1,6,7,9,12)
Čtvrtek 3.4.2025
-
Krémová česneková s chlebovými krutony (1,3,7,9)
-
1. Hlavní jídla:
-
2. Farmářský salát s panenkou - trhané salátové listy s polníčkem, rajčaty, paprikou, nudličkami šunky, sýru a smaženou panenkou, hořčicovou zálivkou a čerstvým pečivem (1,3,7,10,12)
-
3. Zapečené francouzské brambory uzeným masem, sýrem a vajíčkem, salátek z červené řepy (1,3,7,9)
-
4. Znojemská hovězí pečeně - špikovaný plátek hovězího ořechu s hnědou omáčkou s restovanou kyselou okurkou, podávaná s pečenou rýží (1,7,9,10)
Pátek 4.4.2025
-
Staročeská kulajda s brambory, směsí lesních hub a čerstvým koprem (1,3,7,9,12)
-
1. Hlavní jídla:
-
2. Smažené kuřecí stripsy obalované v cornflakes, smažené bramborové hranolky, jogurtová majonéza (1,3,6,7,9,10,12)
-
3. Těstoviny špagety s restovanou pancettou (italský uzený bůček), česnekem, olivovým olejem a čerstvou feferonkou, zdobené sýrem Gran Biraghi a sekanou petrželkou (1,3,7,9)
-
4. Vepřová kotleta na švestkách - grilovaná kotleta s omáčkou ze švestek a červeného vína, pečené brambory v troubě s cibulí a slaninou (1,9,12)
Sobota 5.4.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Neděle 6.4.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Pondělí 7.4.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.