Slevové tipy všechny slevy

Akce ve městě všechny akce

La Perla de Karlín

Dnes: 11:30 – 22:00
  • Pondělí: 11:30 – 22:00
  • Úterý: 11:30 – 22:00
  • Středa: 11:30 – 22:00
  • Čtvrtek: 11:30 – 22:00
  • Pátek: 11:30 – 22:00
  • Sobota: 9:00 – 22:00
  • Neděle: 9:00 – 22:00
  • La Perla de Karlín
  • La Perla de Karlín
  • La Perla de Karlín
  • La Perla de Karlín
Menu: 12:00 – 16:00
Středa 17.12.2025
  • 1. Guiso – Teplý dušený pokrm z masa a zeleniny, perfektní na podzimní dny.
    145 Kč
  • 2. Paella de pollo – Paella s kuřecím masem a zeleninou.
    195 Kč
  • 3. Carrilleras de cerdo – Pomalu tažená vepřová líčka na víně Jerez, podávaná s dozlatova opečenými bramborami.
    245 Kč
  • 4. Huevos rotos con jamón ibérico – Volská oka na dozlatova opečených bramborách, podávaná s plátky pravého jamónu ibérico.
    210 Kč
  • 5. Albóndigas – Masové kuličky v domácí rajčatové omáčce, podávané se zlatavými smaženými bramborami.
    195 Kč
  • 6. Revuelto con chorizo – Tradiční španělské revuelto s chorizem. Výrazná kombinace choriza, cibule a vajec, doplněná o křupavé bramborové nitky. Jednoduše dokonalé.
    195 Kč
  • 7. Revuelto con bacalao – Směs z tresky, cibule, vajec, olivového oleje a koření. Jemná textura, výrazná chuť moře a křupavé bramborové nitky.
    195 Kč
  • 8. Postre del día – Sladká tečka
    95 Kč
Čtvrtek 18.12.2025
  • 1. Guiso – Teplý dušený pokrm z masa a zeleniny, perfektní na podzimní dny.
    145 Kč
  • 2. Paella de marisco – Pravá španělská paella s mořskými plody.
    295 Kč
  • 3. Carrilleras de cerdo – Pomalu tažená vepřová líčka na víně Jerez, podávaná s dozlatova opečenými bramborami.
    245 Kč
  • 4. Huevos rotos con jamón ibérico – Volská oka na dozlatova opečených bramborách, podávaná s plátky pravého jamónu ibérico.
    210 Kč
  • 5. Albóndigas – Masové kuličky v domácí rajčatové omáčce, podávané se zlatavými smaženými bramborami.
    195 Kč
  • 6. Revuelto con chorizo – Tradiční španělské revuelto s chorizem. Výrazná kombinace choriza, cibule a vajec, doplněná o křupavé bramborové nitky. Jednoduše dokonalé.
    195 Kč
  • 7. Revuelto con bacalao – Směs z tresky, cibule, vajec, olivového oleje a koření. Jemná textura, výrazná chuť moře a křupavé bramborové nitky.
    195 Kč
  • 8. Postre del día – Sladká tečka
    95 Kč
Pátek 19.12.2025
  • 1. Guiso – Teplý dušený pokrm z masa a zeleniny, perfektní na podzimní dny.
    145 Kč
  • 2. Paella de pollo – Paella s kuřecím masem a zeleninou.
    195 Kč
  • 3. Carrilleras de cerdo – Pomalu tažená vepřová líčka na víně Jerez, podávaná s dozlatova opečenými bramborami.
    245 Kč
  • 4. Huevos rotos con jamón ibérico – Volská oka na dozlatova opečených bramborách, podávaná s plátky pravého jamónu ibérico.
    210 Kč
  • 5. Albóndigas – Masové kuličky v domácí rajčatové omáčce, podávané se zlatavými smaženými bramborami.
    195 Kč
  • 6. Revuelto con chorizo – Tradiční španělské revuelto s chorizem. Výrazná kombinace choriza, cibule a vajec, doplněná o křupavé bramborové nitky. Jednoduše dokonalé.
    195 Kč
  • 7. Revuelto con bacalao – Směs z tresky, cibule, vajec, olivového oleje a koření. Jemná textura, výrazná chuť moře a křupavé bramborové nitky.
    195 Kč
  • 8. Postre del día – Sladká tečka
    95 Kč
Sobota 20.12.2025
  • Pro tento den nebylo zadáno menu.
Neděle 21.12.2025
  • Pro tento den nebylo zadáno menu.
Pondělí 22.12.2025
  • Pro tento den nebylo zadáno menu.
Úterý 23.12.2025
  • Pro tento den nebylo zadáno menu.

Nahlásit nepřesné údaje

Vaši informaci ověříme a budeme Vás kontaktovat, pokud nám napíšete svůj e-mail


Chráněno službou reCAPTCHA
Ochrana soukromí a Smluvní podmínky

text