Dnes: 10 – 21:00
- Pondělí: 10 – 21:00
- Úterý: 10 – 21:00
- Středa: 10 – 21:00
- Čtvrtek: 10 – 21:00
- Pátek: 10 – 22:00
- Sobota: 10 – 22:00
- Neděle: 10 – 21:00
Steakové menu
15.11.2024 – 17.11.2024
Připravujeme Steakové menu
15.11. - 17.11.2024
200g Filírovaný flank steak s bylinkovou krustou, podávaný
s grilovanou zeleninou a omáčkou z hrubozrnné hořčice
200g Rumpsteak v barevném pepři s vídeňskou cibulkou, servírovaný
s restovanými fazolovými lusky na másle a česneku, omáčka
demi glace
200g Kuřecí stehenní steak, marinovaný v česneku a bylinkách
s grilovaným kukuřičným klasem a chedarovou omáčkou
200g Steak z vepřové kotlety na grilu, teplé nakládané barevné
fazole ve sweet chilli omáčce, sázené vejce
200g Steak z norského lososa marinovaný v citronovém pepři,
podávaný na smetanovém pórku, gratinované brambory
parmezánem
200g Medailonky z dančí kýty s jalovcem a rozmarýnem
s redukcí z červeného vína a brusinek, grilované cibulky
Přílohy:
Vařené, opečené a šťouchané brambory
Smažené bramborové hranolky
Bramboráčky
Dobrou chuť a chvíle pohody přeje personál restaurace
pod Kunětickou horou
15.11. - 17.11.2024
200g Filírovaný flank steak s bylinkovou krustou, podávaný
s grilovanou zeleninou a omáčkou z hrubozrnné hořčice
200g Rumpsteak v barevném pepři s vídeňskou cibulkou, servírovaný
s restovanými fazolovými lusky na másle a česneku, omáčka
demi glace
200g Kuřecí stehenní steak, marinovaný v česneku a bylinkách
s grilovaným kukuřičným klasem a chedarovou omáčkou
200g Steak z vepřové kotlety na grilu, teplé nakládané barevné
fazole ve sweet chilli omáčce, sázené vejce
200g Steak z norského lososa marinovaný v citronovém pepři,
podávaný na smetanovém pórku, gratinované brambory
parmezánem
200g Medailonky z dančí kýty s jalovcem a rozmarýnem
s redukcí z červeného vína a brusinek, grilované cibulky
Přílohy:
Vařené, opečené a šťouchané brambory
Smažené bramborové hranolky
Bramboráčky
Dobrou chuť a chvíle pohody přeje personál restaurace
pod Kunětickou horou