Dnes: 11:00–22:00
- Pondělí: 11:00–22:00
- Úterý: 11:00–22:00
- Středa: 11:00–22:00
- Čtvrtek: 11:00–22:00
- Pátek: 11:00–23:00
- Sobota: 11:00–23:00
- Neděle: 11:00 – 15:00
KLASIKA ČESKÉ KUCHYNĚ
06.12.2024 – 08.12.2024
Česká kuchyně má své kouzlo, které si předáváme z generace na generaci. Přijďte společně s námi objevit taje tradičních receptů v moderním pojetí.
Blbouny plněné konfitovanými maletickými žebry 360,- Kč
Blbouny s ovocem a povidly 290,- Kč
Petrželová nádivka s uzeným masem a kysaným zelím 320,- Kč
Krůtí roláda s kaštany ovoněná pomerančem 390,- Kč
Kachní roláda s rozinkami a kandovaným ovocem 450,- Kč
Rezervace na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz
Těšíme se na vás!
Blbouny plněné konfitovanými maletickými žebry 360,- Kč
Blbouny s ovocem a povidly 290,- Kč
Petrželová nádivka s uzeným masem a kysaným zelím 320,- Kč
Krůtí roláda s kaštany ovoněná pomerančem 390,- Kč
Kachní roláda s rozinkami a kandovaným ovocem 450,- Kč
Rezervace na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz
Těšíme se na vás!
VÁNOČNÍ SPECIALITY PODLE M. D. RETTIGOVÉ
14.12.2024 – 15.12.2024
Nahlédněte s námi do historických receptů první české kuchařky a objevte kouzlo vánočního stolování našich předků.
Podrobnosti připravujeme.
Podrobnosti připravujeme.
ÚSTŘICE, ŠNECI A SLÁVKY
20.12.2024 – 22.12.2024
Nechte se zlákat výběrem čerstvých mořských plodů. Těšit se můžete na ústřice, slávky či tradiční šneky.
Podrobnosti připravujeme.
Podrobnosti připravujeme.
FÚZE CHUTÍ III S ONDŘEJEM HUTNÍKEM
07.02.2025 18:00
Skvělá zpráva! Fúze chutí III už v únoru 2025. Spojení francouzské, asijské a české gastronomie v podání Romana Dolejše a Ondřeje Hutníka již potřetí v naší restauraci.
Kdo je Ondřej Hutník?
Ondra začal svoji kuchařskou cestu ve Skotsku, kde získal zkušenosti v různých hotelech. Po návratu domů jeho kroky vedly do restaurace Maze, kterou v Praze otevřel šéfkuchař Gordon Ramsay. Jeho další štace byly například Čestr, Mandarin Oriental v Praze nebo prestižní Geranium v Kodani, který drží tři michelinské hvězdy. Svou lásku k asijské kuchyni si vybudoval během michelinské stáže v Šanghaji. Procestoval Hongkong, Tchaj-pej a působil také v asijské restauraci Sia v Praze. Můžete ho také znát z pořadu Souboj na talíři.
Sledujte naše sociální sítě nebo odebírejte náš newsletter, aby vám něco neuniklo.
REZERVACE na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz
Těšíme se na vás!
Kdo je Ondřej Hutník?
Ondra začal svoji kuchařskou cestu ve Skotsku, kde získal zkušenosti v různých hotelech. Po návratu domů jeho kroky vedly do restaurace Maze, kterou v Praze otevřel šéfkuchař Gordon Ramsay. Jeho další štace byly například Čestr, Mandarin Oriental v Praze nebo prestižní Geranium v Kodani, který drží tři michelinské hvězdy. Svou lásku k asijské kuchyni si vybudoval během michelinské stáže v Šanghaji. Procestoval Hongkong, Tchaj-pej a působil také v asijské restauraci Sia v Praze. Můžete ho také znát z pořadu Souboj na talíři.
Sledujte naše sociální sítě nebo odebírejte náš newsletter, aby vám něco neuniklo.
REZERVACE na +420 606 040 045 nebo na restaurant@chapelle.cz
Těšíme se na vás!