Dnes: 11:30 – 13.00
- Pondělí: 11:30 – 13.00
- Úterý: 11:30 – 13:00
- Středa: 11:30 – 13:00
- Čtvrtek: 11:30 – 13:00
- Pátek: 11:30 – 13:00
- Sobota: –––––––
- Neděle: –––––––
Menu: 11:30 – 13.00
Pondělí 27.1.2025
-
polévka Drožďová s kořenovou zeleninou
-
1. oběd 1 š Květák smažený, Bramborová kaše
-
2. oběd 2 š Vepřová pečeně na tymiánu a rajčatech, Dušená rýže
-
3. oběd 3 š Těstovinový salát s tuňákem a zeleninou
-
4. š Losos na másle, Vařené brambory
-
5. A Kuřecí steak se švestkovou omáčkou, Šťouchané brambory
-
6. B Vepřové nudličky s anglickou slaninou a cibulí, Americké brambory
-
7. C Vepřový závitek s hořčicí, slaninou, párekm a vejcem, Dušená rýže
-
8. D Smažený sýr plněný šunkou, Hranolky, Tatarská omáčka
-
9. E Smažené krevety v těstíčku, Hranolky, Tatarská omáčka
Úterý 28.1.2025
-
polévka Zelňačka
-
1. oběd 1 š Filé zapečené v sýrové omeletě, Šťouchané brambory
-
2. oběd 2 š Bulgur s mletým masem a hráškem sypané sýrem
-
3. oběd 3 š Coleslaw s cukrovou kukuřicí, Celozrnná kostka
-
4. š Křimický řízek, Šťouchané brambory
-
5. A Kuřecí steak se švestkovou omáčkou, Šťouchané brambory
-
6. B Vepřové nudličky s anglickou slaninou a cibulí, Americké brambory
-
7. C Vepřový závitek s hořčicí, slaninou, párekm a vejcem, Dušená rýže
-
8. D Smažený sýr plněný šunkou, Hranolky, Tatarská omáčka
-
9. E Smažené krevety v těstíčku, Hranolky, Tatarská omáčka
Středa 29.1.2025
-
polévka Pórkový krém
-
1. oběd 1 š Vepřový fazolový guláš, Dušená rýže
-
2. oběd 2 š Krůtí kostky na houbách, Těstoviny
-
3. oběd 3 š Ovocný salát s vanilkovou smetanou
-
4. š Vepřová játra na roštu, Americké brambory, Tatarská omáčka
-
5. A Kuřecí steak se švestkovou omáčkou, Šťouchané brambory
-
6. B Vepřové nudličky s anglickou slaninou a cibulí, Americké brambory
-
7. C Vepřový závitek s hořčicí, slaninou, párekm a vejcem, Dušená rýže
-
8. D Smažený sýr plněný šunkou, Hranolky, Tatarská omáčka
-
9. E Smažené krevety v těstíčku, Hranolky, Tatarská omáčka
Čtvrtek 30.1.2025
-
polévka Drůbková s vejci a zeleninou
-
1. oběd 1 š Špagety aglio olio s parmezánem
-
2. oběd 2 š Koprová omáčka s hovězím masem, Kynuté knedlíky
-
3. oběd 3 š Švýcarský sýrový salát, Selský rohlík
-
4. š Vepřový kotlet na česneku, Dušená rýže
-
5. A Kuřecí steak se švestkovou omáčkou, Šťouchané brambory
-
6. B Vepřové nudličky s anglickou slaninou a cibulí, Americké brambory
-
7. C Vepřový závitek s hořčicí, slaninou, párekm a vejcem, Dušená rýže
-
8. D Smažený sýr plněný šunkou, Hranolky, Tatarská omáčka
-
9. E Smažené krevety v těstíčku, Hranolky, Tatarská omáčka
Pátek 31.1.2025
-
polévka Hovězí s játrovou zavářkou
-
1. oběd 1 š Kuřecí kousky na paprice, Těstoviny
-
2. oběd 2 š Vepřové výpečky, Špenát dušený, Bramborové knedlíky
-
3. oběd 3 š Buřty na pivě, Chléb
-
4. š Kuřecí steak s brusinkovou omáčkou, Krokety
-
5. A Kuřecí steak se švestkovou omáčkou, Šťouchané brambory
-
6. B Vepřové nudličky s anglickou slaninou a cibulí, Americké brambory
-
7. C Vepřový závitek s hořčicí, slaninou, párekm a vejcem, Dušená rýže
-
8. D Smažený sýr plněný šunkou, Hranolky, Tatarská omáčka
-
9. E Smažené krevety v těstíčku, Hranolky, Tatarská omáčka
Sobota 1.2.2025
- Restaurace má tento den zavřeno.
Neděle 2.2.2025
- Restaurace má tento den zavřeno.