Dnes: 11:00 –20:00
- Pondělí: 11:00 – 20:00
- Úterý: 11:00 – 20:00
- Středa: 11:00 –20:00
- Čtvrtek: 11:00 – 20:00
- Pátek: 11:00 – 20:00
- Sobota: 11:00 – 20:00
- Neděle: 11:00 – 20:00
Pizza, Pasta & Antipasti all you can eat
21.03.2025 – 23.03.2025
Milujete italskou kuchyni? A chcete bez omezení degustovat spoustu pasty, pizzy, noků a oblíbených předkrmů? Právě pro vás připravuje šéfkuchař František Pospíšil a Tomáš Juřík se svým týmem italský víkend formou "All you can eat". Můžete se těšit na 15 druhů neapolské pizzy, 11 jídel z těstovin a také rizota a noky. V antipasti baru vás bude čekat výběr uzenin, sýrů a salátů z celé Itálie.
Akce začíná v pátek od 18:00 a pokračuje až do nedělních 15:00.
Budeme se těšit!
Akce začíná v pátek od 18:00 a pokračuje až do nedělních 15:00.
Budeme se těšit!
Škola vaření: Chřestová sezóna
25.05.2025 17:00
Vychutnejte si jaro v každém soustu! Šéfkuchař Tomáš Juřík vás naučí připravovat chřest na mnoho způsobů. Od klasického podávání s holandskou omáčkou až po risotto a křehký kuřecí supreme. Tento kurz je pro všechny, kdo chtějí využít sezonní suroviny naplno.
Pizza, Pasta & Antipasti all you can eat
30.05.2025 – 01.06.2025
Milujete italskou kuchyni? A chcete bez omezení degustovat spoustu pasty, pizzy, noků a oblíbených předkrmů? Právě pro vás připravuje šéfkuchař František Pospíšil a Tomáš Juřík se svým týmem italský víkend formou "All you can eat". Můžete se těšit na 15 druhů neapolské pizzy, 11 jídel z těstovin a také rizota a noky. V antipasti baru vás bude čekat výběr uzenin, sýrů a salátů z celé Itálie.
Akce začíná v pátek od 18:00 a pokračuje až do nedělních 15:00.
Budeme se těšit!
Akce začíná v pátek od 18:00 a pokračuje až do nedělních 15:00.
Budeme se těšit!
Škola vaření: Antipasti & Insalata
22.06.2025 17:00
Odhalte tajemství italských předkrmů a salátů pod vedením Tomáše Juříka. Naučíte se připravit různé druhy crostini nebo carpaccio, lahodnou caponatu a chobotnicový salát. Tento kurz vám ukáže, jak jednoduché suroviny mohou vytvořit sofistikované pokrmy.