Dnes: 11:00 –22:00
- Pondělí: 11:00–21:00
- Úterý: 11:00–22:00
- Středa: 11:00 –22:00
- Čtvrtek: 11:00 – 22:00
- Pátek: 11:00 – 23:00
- Sobota: 11:00 – 23:00
- Neděle: 11:00 – 20:00
Feldovic Velikonoční Menu
18.04.2025 – 21.04.2025
POLÉVKA
0,3l … KRÉMOVÁ POLÉVKA Z MEDVĚDÍHO ČESNEKU A MLADÝCH KOPŘIV, BYLINKOVÉ KRUTONY, ČERNÝ SEZAM … 95,-
HLAVNÍ CHODY
380g … POMALU PEČENÉ KACHNÍ STEHNO, KEDLUBNOVÉ ZELÍ S MEDVĚDÍM ČESNEKEM A MLADÝMI KOPŘIVAMI, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK S RESTOVANOU CIBULKOU … 339,-
200g … JEHNĚČÍ KRK NA ČERVENÉM VÍNĚ, ROZMARÝNU A KOŘENOVÉ ZELENINĚ, PEČENÁ VELIKONOČNÍ NÁDIVKA S KOPŘIVAMI … 299,-
200g … NAŠE UZENÁ KRKOVICE, ČERVENÉ HLÁVKOVÉ ZELÍ NA KARAMELU A ŠVESTKÁCH, PEČENÁ VELIKONOČNÍ NÁDIVKA S KOPŘIVAMI … 269,-
350g … TAGLIATELLE S RESTOVANÝM CHORIZEM A MEDVĚDÍM ČESNEKEM, PINIOVÉ OŘÍŠKY, SÝR GRANA PADANO … 239,-
PRODEJ VÝROBKŮ – VITRÍNA
UZENÝ BOK 1 kg / 350,-
UZENÁ KRKOVICE 1 kg / 350,-
UZENÝ IBERIJSKÝ ŠPEK 1 kg / 230,-
VEPŘOVKA VE SKLE 1 ks / 119,-
ZAVAŘENÉ KLOBÁSKY VE SKLE 1 ks / 269,-
0,3l … KRÉMOVÁ POLÉVKA Z MEDVĚDÍHO ČESNEKU A MLADÝCH KOPŘIV, BYLINKOVÉ KRUTONY, ČERNÝ SEZAM … 95,-
HLAVNÍ CHODY
380g … POMALU PEČENÉ KACHNÍ STEHNO, KEDLUBNOVÉ ZELÍ S MEDVĚDÍM ČESNEKEM A MLADÝMI KOPŘIVAMI, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK S RESTOVANOU CIBULKOU … 339,-
200g … JEHNĚČÍ KRK NA ČERVENÉM VÍNĚ, ROZMARÝNU A KOŘENOVÉ ZELENINĚ, PEČENÁ VELIKONOČNÍ NÁDIVKA S KOPŘIVAMI … 299,-
200g … NAŠE UZENÁ KRKOVICE, ČERVENÉ HLÁVKOVÉ ZELÍ NA KARAMELU A ŠVESTKÁCH, PEČENÁ VELIKONOČNÍ NÁDIVKA S KOPŘIVAMI … 269,-
350g … TAGLIATELLE S RESTOVANÝM CHORIZEM A MEDVĚDÍM ČESNEKEM, PINIOVÉ OŘÍŠKY, SÝR GRANA PADANO … 239,-
PRODEJ VÝROBKŮ – VITRÍNA
UZENÝ BOK 1 kg / 350,-
UZENÁ KRKOVICE 1 kg / 350,-
UZENÝ IBERIJSKÝ ŠPEK 1 kg / 230,-
VEPŘOVKA VE SKLE 1 ks / 119,-
ZAVAŘENÉ KLOBÁSKY VE SKLE 1 ks / 269,-
Jarní snoubení jídla s vínem
23.04.2025 – 24.04.2025
Aperitiv:
1. Ryzlink vlašský 2022, Vinařství Volařík, Dol. Dunajovice, Plotny
cena láhve na stůl: 359,- Kč; 1,0 dcl = 55,- Kč
2. Perlivé víno bezové 2024, sladké, Zdeněk Řihák, Milotice, Šidleny
cena láhve na stůl: 259,- Kč; 1,0 dcl = 40,- Kč
PŘEDKRM
Pečená řepa, karamelizované hrušky, Gorgonzola, pekanové ořechy, balsamico
Muškát moravský 2023, polosladké, Vladimír Tetur, Velké Bílovice, Přední hora
cena láhve na stůl: 289,- Kč; 1,0 dcl = 45,- Kč
POLÉVKA
Krémová polévka z bílých fazolí, Grana Padano, sezamový olej, ciabatta
Sekt Horák 2020, brut, Vinařství Horák, Vrbice
cena láhve na stůl: 399,- Kč
RYBÍ CHOD
Terina z uzeného lososa plněná šlehaným Crème fraîche s medvědím česnekem a limetou, máslový toast
Jindřich IV. Ryzlink rýnský 2017, Jindřich Kadrnka, Mikulov, Valtická
cena láhve na stůl: 439,- Kč; 1,0 dcl = 65,- Kč
HLAVNÍ CHOD
Jehněčí kotletka, bílé zelí s bazalkou, blanšírovaný chřest s mandlemi, omáčka madeira, bramborovo-dýňové pyré
Merlot 2021, Štěpán Maňák, Žádovice
cena láhve na stůl: 489,- Kč; 1,0 dcl = 75,- Kč
DEZERT
Pálava 2023, výběr z hroznů, polosladké, Znovín Znojmo, Kokusové hory
cena láhve na stůl: 299,- Kč; 1,0 dcl = 45,- Kč
Cena pro 1. osobu - 1.140,-
Menu sestavil a připravil tým Hostince U Feldů
Vína vybral a večerem provede Vladimír Rimmel, sommelier Zámeckého vinného sklepa
1. Ryzlink vlašský 2022, Vinařství Volařík, Dol. Dunajovice, Plotny
cena láhve na stůl: 359,- Kč; 1,0 dcl = 55,- Kč
2. Perlivé víno bezové 2024, sladké, Zdeněk Řihák, Milotice, Šidleny
cena láhve na stůl: 259,- Kč; 1,0 dcl = 40,- Kč
PŘEDKRM
Pečená řepa, karamelizované hrušky, Gorgonzola, pekanové ořechy, balsamico
Muškát moravský 2023, polosladké, Vladimír Tetur, Velké Bílovice, Přední hora
cena láhve na stůl: 289,- Kč; 1,0 dcl = 45,- Kč
POLÉVKA
Krémová polévka z bílých fazolí, Grana Padano, sezamový olej, ciabatta
Sekt Horák 2020, brut, Vinařství Horák, Vrbice
cena láhve na stůl: 399,- Kč
RYBÍ CHOD
Terina z uzeného lososa plněná šlehaným Crème fraîche s medvědím česnekem a limetou, máslový toast
Jindřich IV. Ryzlink rýnský 2017, Jindřich Kadrnka, Mikulov, Valtická
cena láhve na stůl: 439,- Kč; 1,0 dcl = 65,- Kč
HLAVNÍ CHOD
Jehněčí kotletka, bílé zelí s bazalkou, blanšírovaný chřest s mandlemi, omáčka madeira, bramborovo-dýňové pyré
Merlot 2021, Štěpán Maňák, Žádovice
cena láhve na stůl: 489,- Kč; 1,0 dcl = 75,- Kč
DEZERT
Pálava 2023, výběr z hroznů, polosladké, Znovín Znojmo, Kokusové hory
cena láhve na stůl: 299,- Kč; 1,0 dcl = 45,- Kč
Cena pro 1. osobu - 1.140,-
Menu sestavil a připravil tým Hostince U Feldů
Vína vybral a večerem provede Vladimír Rimmel, sommelier Zámeckého vinného sklepa