Dnes: 07:00 – 21:00
- Pondělí: 07:00 – 21:00
- Úterý: 07:00 – 21:00
- Středa: 07:00 – 21:00
- Čtvrtek: 07:00 – 21:00
- Pátek: 07:00 – 22:00
- Sobota: 08:00 – 21:00
- Neděle: 08:00 – 20:00
Kurz: Japonská kuchyně I
06.01.2025 16:30
Délka kurzu: 3 – 3,5 hodiny
Úroveň: pro všechny
Cena: 2390 Kč/osoba
Lektor: hobby kuchařka a milovnice Japonska Katarína Hladká
Lektorka tohoto kurzu má s japonskou kulturou několikaleté zkušenosti, které se neostýchá sdílet. Na tomto kurzu se seznámíte s tradičními japonskými pokrmy, které jsou neodmyslitelně spojeny s originální japonskou kulturou.
Úroveň: pro všechny
Cena: 2390 Kč/osoba
Lektor: hobby kuchařka a milovnice Japonska Katarína Hladká
Lektorka tohoto kurzu má s japonskou kulturou několikaleté zkušenosti, které se neostýchá sdílet. Na tomto kurzu se seznámíte s tradičními japonskými pokrmy, které jsou neodmyslitelně spojeny s originální japonskou kulturou.
Kurz: Moderní odpalované těsto II
14.01.2025 16:30
Fúze české a francouzské cukrařiny ve třech různých zákuscích z odpalovaného těsta. Naučíme se, jak se takové těsto správně připravuje a vyzkoušíme si několik receptů na složitější i úplně jednoduché krémy, které s odpalovaným těstem skvěle fungují.
To vše v podání mladé cukrářky Lucie Cimburkové, která se pečení věnuje řadu let. Své dorty a zákusky dodávala do několika brněnských podniků. Nyní se věnuje především svatebnímu pečení a pečení na zakázku.
To vše v podání mladé cukrářky Lucie Cimburkové, která se pečení věnuje řadu let. Své dorty a zákusky dodávala do několika brněnských podniků. Nyní se věnuje především svatebnímu pečení a pečení na zakázku.
Kurz: Thajská kuchyně IV
19.01.2025 15:30
Délka kurzu: 3 – 3,5 hodiny
Úroveň: pro všechny
Cena: 3290 Kč/osoba
Lektor: šéfkuchař Antonín Bradáč
Antonín Bradáč působí od roku 2007 do součastnosti jako Executive Chef, Central – Eastern Europe, ELECTROLUX s.r.o., Division Food Service Equipment. Může se pochlubit mnoha kulinářskými oceněními. K jeho největším úspěchům patří prvenství na světové kuchařské soutěži Thailand Culinary World Challenge v thajském Bangkoku.
Úroveň: pro všechny
Cena: 3290 Kč/osoba
Lektor: šéfkuchař Antonín Bradáč
Antonín Bradáč působí od roku 2007 do součastnosti jako Executive Chef, Central – Eastern Europe, ELECTROLUX s.r.o., Division Food Service Equipment. Může se pochlubit mnoha kulinářskými oceněními. K jeho největším úspěchům patří prvenství na světové kuchařské soutěži Thailand Culinary World Challenge v thajském Bangkoku.
Kurz: Tradiční pečení z kynutého těsta
20.01.2025 16:30
Délka kurzu: 4 hodiny
Úroveň: pro všechny
Cena: 3390 Kč/osoba
Lektor: šéfcukrářka Bistrotéky Valachy Tamara Adamčíková
Šéfcukrářka Tamara Adamčíková působí v Bistrotéce Valachy od samého počátku. Práce ji zde umožnila získat mnoho zkušeností a dále rozvíjet své přednosti jako je smysl pro detail, kreativita a láska k jídlu. K pečení ji přivedla její babička, vyhlášená cukrářka, která ji od malička předávala základy úspěchu v pečení a podporovala ji v objevování nových chutí. Sama zastává názor, že dezert musí nejen dobře vypadat, i přestože nejprve jí oči, ale hlavně musí skvěle chutnat. Svou práci bere jako koníček, neustále sleduje nové trendy a snaží se pravidelně vzdělávat, aby posouvala hranice svého umění. Zúčastnila se řady kurzů v prestižní HF Pastry Academy, kde získala cenné zkušenosti a nyní je předá dál na kurzech v naší Škole vaření.
Úroveň: pro všechny
Cena: 3390 Kč/osoba
Lektor: šéfcukrářka Bistrotéky Valachy Tamara Adamčíková
Šéfcukrářka Tamara Adamčíková působí v Bistrotéce Valachy od samého počátku. Práce ji zde umožnila získat mnoho zkušeností a dále rozvíjet své přednosti jako je smysl pro detail, kreativita a láska k jídlu. K pečení ji přivedla její babička, vyhlášená cukrářka, která ji od malička předávala základy úspěchu v pečení a podporovala ji v objevování nových chutí. Sama zastává názor, že dezert musí nejen dobře vypadat, i přestože nejprve jí oči, ale hlavně musí skvěle chutnat. Svou práci bere jako koníček, neustále sleduje nové trendy a snaží se pravidelně vzdělávat, aby posouvala hranice svého umění. Zúčastnila se řady kurzů v prestižní HF Pastry Academy, kde získala cenné zkušenosti a nyní je předá dál na kurzech v naší Škole vaření.
Kurz: Best of world
21.01.2025 16:30
Začátek kurzu: 16:30
Délka kurzu: 3,5 hodiny
Úroveň: pro všechny
Cena: 2690 Kč/osoba
Lektor: Přemysl Kos
Přemysl Kos má již téměř 20. letou praxi v oboru gastronomie. Na pozici šéfkuchaře působí 10 let, aktuálně ve Vita Sana Clubu. Patří mu 10. místo v Mistrovství České republiky ve filetování lososa. Jeho vášní je grilování - miluje nestardantní věci na grilu, jako např. dezerty, nebo větší kusy masa. Vyznává poctivou kuchyni, vaření z kvalitních surovin a nikdy nepohrdne sklenkou dobrého piva či vína. Je otcem tří dětí, které již od počátku vede ke kuchařskému řemeslu.
Délka kurzu: 3,5 hodiny
Úroveň: pro všechny
Cena: 2690 Kč/osoba
Lektor: Přemysl Kos
Přemysl Kos má již téměř 20. letou praxi v oboru gastronomie. Na pozici šéfkuchaře působí 10 let, aktuálně ve Vita Sana Clubu. Patří mu 10. místo v Mistrovství České republiky ve filetování lososa. Jeho vášní je grilování - miluje nestardantní věci na grilu, jako např. dezerty, nebo větší kusy masa. Vyznává poctivou kuchyni, vaření z kvalitních surovin a nikdy nepohrdne sklenkou dobrého piva či vína. Je otcem tří dětí, které již od počátku vede ke kuchařskému řemeslu.
Kurz: Kuře na talíři
29.01.2025 16:30
Délka kurzu: 3 - 3,5 hodiny
Úroveň: pro všechny
Cena: 3290 Kč/osoba
Lektor: šéfkuchař Jan Nedoma
Jan Nedoma momentálně pracuje jako šéfkuchař na volné noze zabývající se soukromými i veřejnými degustacemi. Již od mala je pro něj vaření nejen vášní, ale i prostředkem, jak vyjádřit své umění. Působil mimo jiné v resturacích Entree v Olomouci a Essens v Hlohovci, ale nejvíce zkušeností získal v pražských podnicích Radka Kašpárka – michelinskou hvězdou oceněném Fieldu a novém podniku 420 restaurant. Ve volném čase rád maluje a objevuje zajímavé gastronomické podniky.
Úroveň: pro všechny
Cena: 3290 Kč/osoba
Lektor: šéfkuchař Jan Nedoma
Jan Nedoma momentálně pracuje jako šéfkuchař na volné noze zabývající se soukromými i veřejnými degustacemi. Již od mala je pro něj vaření nejen vášní, ale i prostředkem, jak vyjádřit své umění. Působil mimo jiné v resturacích Entree v Olomouci a Essens v Hlohovci, ale nejvíce zkušeností získal v pražských podnicích Radka Kašpárka – michelinskou hvězdou oceněném Fieldu a novém podniku 420 restaurant. Ve volném čase rád maluje a objevuje zajímavé gastronomické podniky.