Dnes: 9:00–21:00
- Pondělí: 9:00–21:00
- Úterý: 9:00–21:00
- Středa: 9:00–21:00
- Čtvrtek: 9:00–21:00
- Pátek: 9:00–21:00
- Sobota: 9:00–21:00
- Neděle: 9:00–21:00
Kanec a Frankovka
23.11.2024 18:00
S Pavlem Buchwaldkem pro Vás zpracujeme lončáka - mladého divočáka z křivoklátských lesů a uvaříme výjimečnou degustační večeři o 6 chodech párovaných s Frankovkou v různých podobách. Těšit se můžete na:
Kančí rillettes, chleba, houby
Wachter-Wieser, Blaufränkisch Pét-nat
Kančí karbanátek, velouté z bílého zelí
J.Stávek, Rosé Trkmanska 2022
Kančí guláš, noky parisienne
Wachter-Wiesler, Blaufränkisch Eisenberg 2019
Pečená kančí panenka, jeřabiny, muškátová dýně
J.Stávek, Frankovka Zbavce 2020
Kořeněný kančí řízek, bramborová kaše
Wachter-Wiesler, Blaufränkisch Béla Jóska 2018
Švestkový tatin, kysaná smetana
J. Stávek Pét-nat FRNKVK
Cena degustační večeře včetně vína je 1 900 Kč/os a je možné se jí zúčastnit pouze po předchozí rezervaci. Kapacita je omezená a své místo si nejlépe zajistíte koupí vstupenky na goout.cz.
rezervace: michal@tribo.cz nebo 736 483 646
Kančí rillettes, chleba, houby
Wachter-Wieser, Blaufränkisch Pét-nat
Kančí karbanátek, velouté z bílého zelí
J.Stávek, Rosé Trkmanska 2022
Kančí guláš, noky parisienne
Wachter-Wiesler, Blaufränkisch Eisenberg 2019
Pečená kančí panenka, jeřabiny, muškátová dýně
J.Stávek, Frankovka Zbavce 2020
Kořeněný kančí řízek, bramborová kaše
Wachter-Wiesler, Blaufränkisch Béla Jóska 2018
Švestkový tatin, kysaná smetana
J. Stávek Pét-nat FRNKVK
Cena degustační večeře včetně vína je 1 900 Kč/os a je možné se jí zúčastnit pouze po předchozí rezervaci. Kapacita je omezená a své místo si nejlépe zajistíte koupí vstupenky na goout.cz.
rezervace: michal@tribo.cz nebo 736 483 646