Dnes: 11:00 – 01:00
- Pondělí: 11:00 – 23:00
- Úterý: 11:00 – 23:00
- Středa: 11:00 – 00:00
- Čtvrtek: 11:00 – 00:00
- Pátek: 11:00 – 01:00
- Sobota: 12:00 – 01:00
- Neděle: 12:00 – 23:00
Menu: 11:00– 15:00
Pátek 25.4.2025
-
Hovězí vývar s játrovou rýží 0, 25l 167942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: FILÍROVANÁ VEPŘOVÁ PANENKA NA pepři pečená do růžova, gratinované brambory se smetanou a sýrem gouda, silná omáčka se zeleným pepřem, polníček (bez lepku) 150g 7910176 Kč
-
2. 1. GRILOVANÁ KUŘECÍ PRSA podávaná na lehkém zeleninovém rizotu z jasmínové rýže, drcených rajčat s černými olivami, bazalkové pesto (bez lepku) 150g 791012165 Kč
-
3. 2. SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK z pečeně v česnekové strouhance na letním bramborovém salátu s plátky okurek, slaniny a červené cibule, citron 150g 1379155 Kč
-
4. 3. MÍCHANÝ ZELENINOVÝ SALÁT s polníčkem, rajčaty a lístky ledového salátu, sypaný restovanými žampiony a kousky uzené kýty od kosti, plátky světlé bagety 300g 1347910155 Kč
Sobota 26.4.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Neděle 27.4.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Pondělí 28.4.2025
-
čočková s párkem 167942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: VEPŘOVÉ KOLENO BEZ KOSTI pomalu pečené na černém pivu Staropramen, šťouchané brambory s jarní cibulkou, zelný salát s křenem (bez lepku) 7910176 Kč
-
2. 1. SMAŽENÁ KUŘECÍ PRSA v bylinkové strouhance, bramborová kaše s máslem a pažitkou, malý rajčatový salát s cibulkou 137910165 Kč
-
3. 2. ZNOJEMSKÁ HOVĚZÍ KOSTKY tažené přes noc v silném cibulovém základu s restovanými kyselými okurkami, dušená dlouhozrnná rýže (bez lepku) 9155 Kč
-
4. 3. SALÁT S FILÍROVANÝM KUŘETEM podávaný na trhaných salátových listech s polníčkem, tomaty a okurkou, dresink z pečených barevných paprik, plátky světlé francouzské bagety 13710155 Kč
Úterý 29.4.2025
-
Rajčatová se zeleninou a bylinkami (bez lepku) 7942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: SWEET AND SOUR CHICKEN s čerstvým ananasem, karotkou, paprikami a rajčatovým protlakem, pečená jasmínová rýže a koriandrem (bez lepku) 7912176 Kč
-
2. 1. MEDOVÁ KUŘECÍ PRSA s restovanou cukrovou kukuřicí se slaninou, pečené brambory ve slupce, dýňové chutneii (bez lepeku) 7165 Kč
-
3. 2. VEPŘOVÁ MASOVÁ ROLÁDA plněná mletým masem s čerstvými bylinkami, mačkané brambory s cibulkou, přírodní omáčka, Coleslaw z červeného zelí (bez lepku) 37910155 Kč
-
4. 3. TĚSTOVINY ŠPAGETY CARBONARA s restovanou italskou slaninou pancetta, hrubým pepřem, vaječnými žloutky a smetanou, sypané strouhaným sýrem parmazán 137155 Kč
Středa 30.4.2025
-
Drůbeží vývar s celestýnskými nudlemi a zeleninou 1367942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK Z HOVĚZÍ ROŠTĚNÉ plněný slaninou, cibulí, vejcem a kyselou okurkou, pečená jasmínová rýže, malý zelný salát (bez lepku) 37910186 Kč
-
2. 1. SMAŽENÁ VEPŘOVÁ PEČENĚ plněná sýrem eidam a šunkou, podávaná s jemnou bramborovou kaší s máslem a mlékem, rajčatový salát s červenou cibulí 137910165 Kč
-
3. 2. KUŘECÍ STEHNO NA PAPRICE připravené na cibulovém základu s maďarskou paprikou, zjemněnou smetanou, bramborové noky na másle 137910155 Kč
-
4. 3. SALÁT S GRILOVANÝM HERMELÍNEM, variace salátů s limetkou a olivovým olejem, čerstvá zelenina, světlé pečivo, brusinky 137910155 Kč
Čtvrtek 1.5.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.