Dnes: 11:00 – 23:00
- Pondělí: 11:00 – 23:00
- Úterý: 11:00 – 23:00
- Středa: 11:00 – 00:00
- Čtvrtek: 11:00 – 00:00
- Pátek: 11:00 – 01:00
- Sobota: 12:00 – 01:00
- Neděle: 12:00 – 23:00
Menu: 11:00– 15:00
Pondělí 10.3.2025
-
Karotkovo-dýňová krémová polévka (bez lepku) 0, 25l 367942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: SMAŽENÁ VEPŘOVÁ PANENKA v bylinkové strouhance podávaná s vídeňským bramborovým salátem se slaninou a mladou cibulkou ochucený dijonskou hořčicí, vinným octem, citrón, polníček 150g 137910176 Kč
-
2. 1. GRILOVANÁ KUŘECÍ PRSA na bylinkovém másle podávaná s omáčkou ze sušených švestek, červeného vína a povidel, šťouchané brambory, zelný salát (bez lepku) 150g 7910165 Kč
-
3. 2. RAJSKÁ OMÁČKA z hovězího masa, kořenové zeleniny, drcených tomat ochucená skořicí a citrónem, houskový knedlík 150g 1379155 Kč
-
4. 3. ZELENINOVÉ KARBANÁTKY s kořenovou zeleninou a vejci ochucené muškátovým oříškem, vařené brambory s máslem, malý salát Coleslaw 150g 137910155 Kč
Úterý 11.3.2025
-
Zelňačka s klobásou a bramborami 0, 25l 1367942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: VEPŘOVÉ KOLENO BEZ KOSTI pomalu pečené na černém pivu Staropramen, cibuli a česneku, šťouchané brambory s jarní cibulkou 250g 17910186 Kč
-
2. 1. SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK v sezamové strouhance podávaný s bramborovou kaší se smetanou a máslem, malý okurkový salát 150g 137911165 Kč
-
3. 2. HOVĚZÍ KOSTKY NA ŽAMPIONECH z vyzrálého krku zjemněné smetanou podávané s dušenou dlouhozrnnou rýží (bez lepku) 150g 7910155 Kč
-
4. 3. ZELENINOVÝ SALÁT S KUŘECÍMI STRIPSY V PANCO STROUHANCE, mix listových salátu s tomaty a okurkou, náš salátový dresink, plátky bílého italského chleba 300g 137910155 Kč
Středa 12.3.2025
-
Drůbeží vývar s nudlemi a zeleninou 0, 25l 1367942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: ŠPÍZ Z VEPŘOVÉ PANENKY protknutý cibulí, paprikou a klobásou, pečené brambory ve slupce, přírodní omáčka, česneková majonéza (bez lepku) 150g 37910176 Kč
-
2. 1. PLNĚNÁ KUŘECÍ PRSA, šunkou a sýrem eidam podávaná na cous cousu s grilovanou středomořskou zeleninou z lilku, cuket a barevných paprik, česnekový dip 150g 1379165 Kč
-
3. 2. GRILOVANÁ UZENÁ KRKOVIČKA podávaná s našimi bramboráčky a omáčkou z pečeného česneku, malý zelný salát s čerstvým křenem 150g 13710155 Kč
-
4. 3. SMAŽENÉ HLAVIČKY ŽAMPIONŮ ve slunečnicovém oleji podávané s vařenými pažitkovými bramborami přelité máslem, naše tatarská omáčka 150g 13710155 Kč
Čtvrtek 13.3.2025
-
Brokolicový krém 0, 25l 167942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: HOVĚZÍ STEAK Z ROŠTĚNÉ, lanýžová majonéza, restované zelené fazolové lusky, pečené brambory ve slupce (bez lepku) 150g 7912186 Kč
-
2. 1. STROGANOFF Z KUŘECÍHO MASA s restovanými kyselými okurkami, žampiony, cibulí a rajčatovém protlaku zjemněný smetanou, pečená jasmínová rýže (bez lepku) 150g 79165 Kč
-
3. 2. KOPROVÁ OMÁČKA s hovězím masem v silném cibulovém základu s koprem zjemněná smetanou podávaná s houskovým knedlíkem (1, 3, 7, 9), vařené brambory (bez lepku) 150g 7155 Kč
-
4. 3. FARMÁŘSKÝ SALÁT S VAŘENÝM VEJCEM, ledovým salátem, rukolou, kousky červené řepy, slaninou, rajčaty, bramborami a francouzským dresinkem, plátky bagety 300g 137910155 Kč
Pátek 14.3.2025
-
Jarní zeleninová polévka s krupicí a vejci 0, 25l 137942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: PEČENÁ VEPŘOVÁ ŽEBRA v medové marinádě s chilli, rozpečený chléb, salát Coleslaw, kyselá okurka, hořčice 400g 1379186 Kč
-
2. 1. SMAŽENÁ VEPŘOVÁ KOTLETA v bylinkové panco strouhance, jemná máslová bramborová kaše, rajčatový salát s červenou cibulí 150g 13710165 Kč
-
3. 2. TRHANÉ KUŘECÍ MASO NA PAPRICE připravené na cibulovém základu s maďarskou paprikou zjemněné smetenou, čerstvé těstoviny sedanini 150g 137910155 Kč
-
4. 3. SRBSKÉ VEPŘOVÉ RIZOTO s hráškem, barevnými paprikami, mletou maďarskou paprikou, cibulí a česnekem sypané strouhaným sýrem eidam, kyselá okurka (bez lepku) 300g 79155 Kč
Sobota 15.3.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Neděle 16.3.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.