Dnes: 11:00 – 00:00
- Pondělí: 11:00 – 23:00
- Úterý: 11:00 – 23:00
- Středa: 11:00 – 00:00
- Čtvrtek: 11:00 – 00:00
- Pátek: 11:00 – 01:00
- Sobota: 12:00 – 01:00
- Neděle: 12:00 – 23:00
Menu: 11:00– 15:00
Čtvrtek 30.1.2025
-
Kuřecí vývar se zeleninou a nudlemi 0, 25l 1367942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: SWEET AND SOUR Z VEPŘOVÉ PANENKY s ananasem, barevnými paprikami, karotkou, a rajčatovým protlakem, jasmínová rýže s koriandrem (bez lepku) 150g 7912176 Kč
-
2. GRILOVANÁ KUŘECÍ PRSA špikovaná balkánským sýrem marinovaným v bazalkovém pestu, bramborová kaše se smetanou a česnekem, přírodní omáčka, malý zelný salát (bez lepku) 150g 7910165 Kč
-
3. SMAŽENÁ VINNÁ KLOBÁSA s vařenými brambory sypanými sekanou pažitkou, přelité máslem, naše tatarská omáčka 150g 13710155 Kč
-
4. ROZPEČENÝ HERMELÍN balený ve slanině, podávaný s karamelizovanou pivní cibulkou a variací listových salátů s polníčkem a tomaty, rozpečená bylinková bageta 100g 137910155 Kč
Pátek 31.1.2025
-
Krémová polévka z pečených brambor a cizrny s parmazánem 0, 25l 167942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: BURGER S HOVĚZÍM ROASTBEEFEM plněný karamelizovanou pivní cibulkou, sýrem ementál a salátem rukola, smažené bramborové hranolky, naše tatarská omáčka 150g 13791011186 Kč
-
2. SMAŽENÁ KUŘECÍ PRSA v corn flakes, podávaná s mléčnou bramborovou kaší s máslem a muškátovým oříškem, malý salát Coleslaw (bez lepku) 150g 37910165 Kč
-
3. SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ připravený z vepřové plece, kyselého zelí, cibule a maďarské papriky, zjemněný smetanou, podávaný s houskovým knedlíkem 150g 1379155 Kč
-
4. BULGUROVÉ RIZOTO s restovanou karotkou, hráškem a cukrovou kukuřicí na másle, sypané sýrem parmazán, podávané s okurkovou rajtou s mátou 300g 137910155 Kč
Sobota 1.2.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Neděle 2.2.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Pondělí 3.2.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Úterý 4.2.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Středa 5.2.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.