Dnes: 11:00–15:00 a 16:30–
- Pondělí:
- Úterý: 11:00–15:00 a 16:30–
- Středa: 11:00–15:00 a 16:30–
- Čtvrtek: 11:00–15:00 a 16:30–
- Pátek: 11:00–15:00 a 16:30–
- Sobota: 12:00–15:00 a 16:30–
- Neděle:
Menu: 11:00 – 15:00
Čtvrtek 17.4.2025
-
Zelená chřestová polévka s uzeným lososem, lehce pikantním crème fraîche a sezamovým olejem
-
1. Dušené králičí stehno s těstovinou fregola, pestem z medvědího česneku a sladkokyselou omáčkou
-
2. Čerstvé tagliolini s omáčkou z rajčat San Marzano, burratou a tuňákovým tatarákem
-
3. Kokosové crème brûlée s mangovým sorbetem
Pátek 18.4.2025
-
Zelená chřestová polévka s uzeným lososem, lehce pikantním crème fraîche a sezamovým olejem
-
1. Dušené králičí stehno s těstovinou fregola, pestem z medvědího česneku a sladkokyselou omáčkou
-
2. Čerstvé tagliolini s omáčkou z rajčat San Marzano, burratou a tuňákovým tatarákem
-
3. Kokosové crème brûlée s mangovým sorbetem
Sobota 19.4.2025
-
Otevřeno 12:00 - 15:00 | 16:30 - 23:00 hod.
Neděle 20.4.2025
- Restaurace má tento den zavřeno.
Pondělí 21.4.2025
- Restaurace má tento den zavřeno.
Úterý 22.4.2025
-
1. Salát z divokých bylin s jahodami, pečenými kešu ořechy, fialovou čekankou a sýrem burrata
-
2. Pošírovaná treska v šafránové omáčce s bílým chřestem, malými bramborami a divokou brokolicí
-
3. Risotto s barevným chřestem, granátovým jablkem, svatojánskými ořechy a majonézou z bylin a medvědího česneku
-
4. Mousse z čokolády Gianduja s arašídovou drobenkou, pistáciovou zmrzlinou a citronovým gelem
Středa 23.4.2025
-
1. Salát z divokých bylin s jahodami, pečenými kešu ořechy, fialovou čekankou a sýrem burrata
-
2. Pošírovaná treska v šafránové omáčce s bílým chřestem, malými bramborami a divokou brokolicí
-
3. Risotto s barevným chřestem, granátovým jablkem, svatojánskými ořechy a majonézou z bylin a medvědího česneku
-
4. Mousse z čokolády Gianduja s arašídovou drobenkou, pistáciovou zmrzlinou a citronovým gelem