Dnes: 10:00 – 22:30
- Pondělí: 08:00 – 23:00
- Úterý: 08:00 – 23:00
- Středa: 08:00 – 23:00
- Čtvrtek: 08:00 – 23:00
- Pátek: 08:00 – 00:00
- Sobota: 10:00 – 00:00
- Neděle: 10:00 – 22:30
Neděle 8.9.2024
- Objednat jídlo online 10:00 - 14:00
-
Krémová cibulačka s krutony 13791255 Kč
-
1. 1. ZELENINOVÝ SALÁT S PEČENÝM HERMELÍNEM, cherry rajčaty, francouzský dresink, tmavá bageta 13710185 Kč
-
2. 2. ČERSTVÉ TĚSTOVINY S KOUSKY VEPŘOVÉ PANENKY, s omáčkou ze sýra Taleggio, čerstvý špenát 13712185 Kč
Pondělí 9.9.2024
-
Uzená polévka s bramborem a špeclemi 1935 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: KOPROVÁ OMÁČKA Z HOVĚZÍ KÝTY, zjemněná smetanou a máslem, houskový knedlík 1379176 Kč
-
2. 1. KUŘECÍ ŘÍZEK SMAŽENÝ V KUKUŘIČNÉ STROUHANCE, mačkané brambory s jarní cibulkou, rajčatový salátek (bez lepku) 37165 Kč
-
3. 2. KUŘE NA DIVOKO S UZENÝM ŠPEKEM a divokým kořením, pečené v bílém víně, podávané s dušenou rýží (bez lepku) 37910155 Kč
-
4. 3. CAESAR SALÁT S KRŮTÍM MASEM, trhané listy římského salátu s ančovičkovým dresinkem, krutony, slaninou a vejcem 137910155 Kč
Úterý 10.9.2024
-
kuřecí krémová polévka se zeleninou 17935 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: SMAŽENÁ VEPŘOVÁ PANENKA, podávaná s bramborovou kaší a malým okurkovým salátem 137176 Kč
-
2. 1. MARINOVANÉ KUŘECÍ STEHENNÍ MASO V TANDOORI KOŘENÍ se zakysanou smetanou, rajčaty a cizrnou, dušená jasmínová rýže (bez lepku) 379165 Kč
-
3. 2. VEPŘOVÝ STEAK S OMÁČKOU Z HLÍVÝ se smetanou a nivou, pečené brambůrky s tymiánem 137910155 Kč
-
4. 3. ASIJSKÝ SALÁT Z RÝŽOVÝCH NUDLÍ s marinovaným kuřecím masem v Hoisin omáčce, čerstvá zelenina, chilli, smažené vejce 17910155 Kč
Středa 11.9.2024
-
Gulášová polévka s bramborem 19
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: PEČENÉ KACHNÍ STEHNO NA KMÍNĚ S JABLKY, dušené červené zelí, náš bramborový knedlík se žemlí 137176 Kč
-
2. 1. KUŘECÍ STEAK ZAPEČENÝ S MOZZARELLOU A MORTADELOU, pečené steakové brambory, rajčatová majonéza (bez lepku) 37165 Kč
-
3. 2. VEPŘOVÁ KRKOVICE PEČENÁ NA SLANINĚ, masová omáčka s cibulkou, vaječné špecle se špenátem 1379155 Kč
-
4. 3. SMAŽENÉ ŽAMPIÓNY s vařeným máslovým bramborem, pažitka, naše tatarská omáčka 13789155 Kč
Čtvrtek 12.9.2024
-
Květáková polévka s nočky 137935 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: NAŠE JEMNÁ SEKANÁ V HOUSCE, nakládaná kyselá zelenina, bramborové hranolky, estragonová hořčice 1379176 Kč
-
2. 1. KUŘECÍ SMAŽENÁ PRSA V PARMAZÁNOVÉ STROUHANCE, bramborová kaše s máslem, coleslaw salátek 137910165 Kč
-
3. 2. VEPŘOVÉ NUDLIČKY Z PEČENĚ MARINOVANÉ V UZENÉ PAPRICE s pečenou zeleninou v rajčatové omáčce, jasmínová rýže (bez lepku) 37910155 Kč
-
4. 3. GRATINOVANÉ BRAMBORY S ROZPEČENÝM HERMELÍNEM, rukolový salátek s rajčaty, brusinkový dip (bez lepku) 3710155 Kč
Pátek 13.9.2024
-
Vývar z pečené slepice, vaječné nudle 13935 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: PARMAZÁNOVÉ ITALSKÉ RIZOTO s pečenou pancettou, bazalkové pesto, polníčkový salátek s rajčaty (bez lepku) 7912176 Kč
-
2. 1. KUŘECÍ SOTÉ NA KARI, ze stehenního masa s pórkem a hlívou, zjemněné smetanou, americké brambory 17910165 Kč
-
3. 2. FRITOVANÉ SKOTSKÉ VEJCE, vejce obalené masovou směsí ve strouhance, máslová bramborová kaše, nakládaná okurka 137910155 Kč
-
4. 3. ZAPEČENÉ TĚSTOVINY S UZENÝM MASEM A SÝREM, vejci a smetanou, nakládaná zelenina 137910155 Kč
Sobota 14.9.2024
-
Kulajda s houbami, koprem a vejcem 137955 Kč
-
1. 1. VEPŘOVÉ ŘÍZEČKY NA ČESNEKU, mačkané brambory se smetanou a jarní cibulkou, citrón 17910185 Kč
-
2. 2. FILÍROVANÁ VEPŘOVÁ PANENKA s jemnou pepřovou omáčkou, konfitované jarní brambůrky s libečkem (bez lepku) 79185 Kč