Dnes: 11:00 – 23:00
- Pondělí: 11:00 – 23:00
- Úterý: 11:00 – 23:00
- Středa: 11:00 – 23:00
- Čtvrtek: 11:00 – 23:00
- Pátek: 11:00 – 23:00
- Sobota: 11:00 – 23:00
- Neděle: 11:00 – 22:00
Menu: 11:00 – 15:00
Pátek 27.12.2024
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Sobota 28.12.2024
-
Dýňová polévka s krevetami - pikantní polévka z pečené dýně Hokaidó doplněná kokosovým mlékem, praženými dýňovými semínky, smaženými krevetami v tempuře, chilli, koriandrem a červeným kaviárem125 Kč
-
1. Ravioli di Bresaola e Ricotta - tenké plátky prvotřídní hovězí šunky z oblasti Valtellina plněné italskou Ricottou s bazalkou servírované s plátky parmazánu, rukolou a panenským olivovým olejem255 Kč
-
2. Citronové risotto s chobotnicí - grilované kousky chobotnice s rozmarýnem a česnekem servírované na citronovém risottu z prémiové rýže Vialone nano s bílým vínem, šalotkou a jemnou zeleninou495 Kč
-
3. Fajitas combo - tradiční mexické jídlo s grilovaným steakem z marinované hovězí svíčkové, krůtím steakem a grilovanými krevetami servírované na horké litinové pánvi s pečenými paprikami, cibulí a limetou do585 Kč
-
4. Hruškový crumble - tradiční zapečený dezert s perníkem, hruškami, mandlemi a máslem doplněný rumovou zmrzlinou s hrozinkami148 Kč
Neděle 29.12.2024
-
Dýňová polévka s krevetami - pikantní polévka z pečené dýně Hokaidó doplněná kokosovým mlékem, praženými dýňovými semínky, smaženými krevetami v tempuře, chilli, koriandrem a červeným kaviárem125 Kč
-
1. Ravioli di Bresaola e Ricotta - tenké plátky prvotřídní hovězí šunky z oblasti Valtellina plněné italskou Ricottou s bazalkou servírované s plátky parmazánu, rukolou a panenským olivovým olejem255 Kč
-
2. Citronové risotto s chobotnicí - grilované kousky chobotnice s rozmarýnem a česnekem servírované na citronovém risottu z prémiové rýže Vialone nano s bílým vínem, šalotkou a jemnou zeleninou495 Kč
-
3. Fajitas combo - tradiční mexické jídlo s grilovaným steakem z marinované hovězí svíčkové, krůtím steakem a grilovanými krevetami servírované na horké litinové pánvi s pečenými paprikami, cibulí a limetou do585 Kč
-
4. Hruškový crumble - tradiční zapečený dezert s perníkem, hruškami, mandlemi a máslem doplněný rumovou zmrzlinou s hrozinkami148 Kč
Pondělí 30.12.2024
-
Jídla z poledního menu si můžete objednat a vyzvednout zabalená v restauraci
-
Pikantní tomatová polévka s medem a bylinami, doplněná bazalkovým pestem a parmazánem68 Kč
-
3. Italské risotto z prémiové rýže Vialone nano se šalotkou a bílým vínem, gorgonzolou, hruškou a praženými vlašskými ořechy, salát polníček235 Kč
-
4. Pečená vepřová líčka na majoránce s česnekem a žampiony, mačkané brambory s máslem a petrželkou185 Kč
-
5. Grilovaný rump steak z kýty uruguayských býků Black angus, servírovaný s dijonskou omáčkou z demi glacé a zeleného pepře, pečené bramborové misky s bylinkovým créme fresh a ružičkovou kapustou restovanou na slanině275 Kč
-
6. Pečený filet z candáta na tymiánovém másle, servírovaný s bramborovo-řepným pyré, citronovou omáčkou s proseccem a brokolicí315 Kč
Úterý 31.12.2024
-
Připravili jsme pro Vás Silvestrovskou a Novoroční nabídku
Středa 1.1.2025
-
Připravili jsme pro Vás Silvestrovskou a Novoroční nabídku
Čtvrtek 2.1.2025
-
Jídla z poledního menu si můžete objednat a vyzvednout zabalená v restauraci
-
Asijská ostrá kuřecí polévka s vaječnými nudlemi, kokosovým mlékem, masem, rybí omáčkou, pórkem a houbami68 Kč
-
1. Chef salát s pečenou pražskou šunkou, žampiony, ztraceným vejcem, trhaným ledovým salátem, pepřovým dresinkem a krutony215 Kč
-
2. Burrito con pollo - grilovaná pšeničná tortilla plněná krájeným kuřecím steakem, mačkanými fazolemi, sýrem cheddar, koriandrem, chilli, ledovým salátem, doplněné zakysanou smetanou, tomatovou salsou a qucamole235 Kč
-
3. Grilované kachní prso, marinované v medu a rozmarýnu, servírované na italském dýňovém risottu, s praženými semínky a sýrem parmazán228 Kč
-
4. Naše pečená sekaná se sýrem Gouda, provoněná bylinkami, servírovaná s bramborovou kaší, vídeňskou cibulkou a okurkovým salátem185 Kč
-
5. Grilovaný rump steak z kýty uruguayských býků Black angus, servírovaný s dijonskou omáčkou z demi glacé a zeleného pepře, pečené bramborové misky s bylinkovým créme fresh a ružičkovou kapustou restovanou na slanině275 Kč
-
6. Pečený filet z candáta na tymiánovém másle, servírovaný s bramborovo-řepným pyré, citronovou omáčkou s proseccem a brokolicí315 Kč