Dnes: 12:00 – 01:00
- Pondělí: 11:00 – 23:00
- Úterý: 11:00 – 23:00
- Středa: 11:00 – 00:00
- Čtvrtek: 11:00 – 00:00
- Pátek: 11:00 – 01:00
- Sobota: 12:00 – 01:00
- Neděle: 12:00 – 23:00
Menu: 11:00– 15:00
Sobota 15.2.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Neděle 16.2.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Pondělí 17.2.2025
-
Kroupová polévka s uzeným masem, bramborami a majoránkou 0, 25l 16942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: HOVĚZÍ ROŠTĚNÁ pečená do růžova podávaná s peřovou omáčkou zjemněnou smetanou, celerovo-bramborové pyré (bez lepku) 150g 791012186 Kč
-
2. 1. VEPŘOVÝ STEAK S PIKANTNÍ KLOBÁSOU a omáčkou z drcených tomat, černých oliv, barevných paprik a červené cibule, jasmínová rýže s pažitkou (bez lepku) 150g 79165 Kč
-
3. 2. BUFFALO KUŘECÍ PRSA s restovanými zelenými fazolkami, pečené americké brambory, česneková majonéza (bez lepku) 150g 37910155 Kč
-
4. 3. MLETÝ VEPŘOVÝ BIFTEK se sázeným vejcem a mačkanými brambory s francouzskou hrubozrnnou hořčicí, rajčatový salát s červenou cibulí (bez lepku) 150g 37910155 Kč
Úterý 18.2.2025
-
špenátový krém s krutony 0, 25l 1367942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: FILET Z OKOUNÍKA ČERVENÉHO podávaný s rozmarýnovou polentou s olivami, omáčka z pečených rajčat, bazalky, šalotky a česneku (bez lepku) 150g 34710186 Kč
-
2. 1. KUŘECÍ PRSA ŠPIKOVANÁ ŠPENÁTEM A KLOBÁSOU, filírovaná na krémovém rizotu z rýže Arborio s bazalkou a sýrem Grana Padano (bez lepku) 150g 7912165 Kč
-
3. 2. PIKANTNÍ HOVĚZÍ GULÁŠ z vyzrálého krku připravený přes noc v silném cibulovém základu s maďarskou paprikou, naše bramboráčky, červená cibule 150g 139155 Kč
-
4. 3. HRACHOVÁ KAŠE S UZENÝM MASEM vařeným v zeleninovém vývaru, smažená cibulka na sádle, kyselá okurka a plátky kváskového chleba 150g 137155 Kč
Středa 19.2.2025
-
Frankfurtská s párkem a bramborami 0, 25l 16942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY S BYLINKAMI, pečená rajčata s parmazánem, mačkané brambory, omáčka s portským vínem (bez lepku) 150g 7910176 Kč
-
2. 1. ŠPÍZ Z KUŘECÍHO MASA protnutý cibulí, barevnou paprikou a slaninou, pečené brambory ve slupce, dijonská majonéza (bez lepku) 150g 7910165 Kč
-
3. 2. HOVĚZÍ MASO S RAJSKOU OMÁČKOU z kořenové zeleniny ochucená skořicí a citrónem, s hovězím vařeným zadním masem, houskový knedlík 150g 137910155 Kč
-
4. 3. TĚSTOVINY ŠPAGETY S VEPŘOVÝM MASEM A KAPUSTOU, mleté vepřové maso restované na cibulce s kapustou a bílým vínem zjemněné smetanou, sýr parmazán 300g 1379155 Kč
Čtvrtek 20.2.2025
-
čočková polévka s řapíkatým celerem 0, 25l 16942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: VEPŘOVÁ PANENKA s omáčkou z lesních hub, smetany a bílého vína, zapečené batáty sýrem gouda a uzenou slaninou, polníček (bez lepku) 150g 79176 Kč
-
2. 1. KUŘECÍ PRSÍČKO PO BASKICKU pečené v tomatové omáčce s barevnými paprikami, černými olivami, česnekem a cibulí, rozpečený francouzský chléb 150g 1379165 Kč
-
3. 2. DEBRECÍNSKÝ VEPŘOVÝ GULÁŠ S PIVEM STAROPRAMEN připravený na cibulovém základu s mletou paprikou a restovanými párky, houskové knedlíky 150g 137910155 Kč
-
4. 3. SALÁT S TRHANÝM KUŘECÍM MASEM A ČERNOU ČOČKOU, trhané listy salátů s rajčaty, kukuřicí, okurkami a černou čočkou, jogurtový dresink, plátky bagety 300g 1379155 Kč
Pátek 21.2.2025
-
Kukuřičná krémová se slaninou a krutony 0, 25l 167942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: KRÁLIČÍ FILET ZE HŘBETU NA BYLINKÁCH se smetanovou omáčkou s francouzskou hořčicí, nastavovaná kaše s kroupami, polníček 150g 17910186 Kč
-
2. 1. KUŘECÍ STEAK s karamelizovanou červenou cibulí se slaninou, smažené bramborové hranolky, jablečno-dýňový dip (bez lepku) 150g 791012165 Kč
-
3. 2. HOVĚZÍ KOSTKY S HLÍVOU ÚSTŘIČNOU z vyzrálého krku s omáčkou z hlívy, smetany, tymiánu a bílého vína, jasmínová rýže s restovanou karotkou (bez lepku) 150g 7912155 Kč
-
4. 3. ŠPAGETY AGLIO OLIO E PEPERONCINO s restovaným česnekem a čerstvou feferonkou na olivovém oleji sypané strouhaným sýrem parmazán a petrželkou 300g 13710155 Kč