Dnes: 11:00 – 00:00
- Pondělí: 11:00 – 23:00
- Úterý: 11:00 – 23:00
- Středa: 11:00 – 00:00
- Čtvrtek: 11:00 – 00:00
- Pátek: 11:00 – 01:00
- Sobota: 12:00 – 01:00
- Neděle: 12:00 – 23:00
Menu: 11:00– 15:00
Čtvrtek 20.3.2025
-
Drůbeží vývar s celestýnskými nudlemi a zeleninou 0, 25l 1367942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: WELLINGTON Z VEPŘOVÉ PANENKY v listovém těstě s restovanými žampiony a šunkou, bramborové pyré se smetanou a máslem, omáčka z červeného vína 150g 137910176 Kč
-
2. STEAK Z VEPŘOVÉ PEČENĚ gratinovaný šunkou od kosti a sýrem niva, smažené bramborové krokety, chipotle majonéza, přírodní omáčka (bez lepku) 150g 37910165 Kč
-
3. KUŘECÍ NUDLIČKY PO SEČUÁNSKU S ČERNÝMI HOUBAMI, bambusovými výhonky, paprikami, pórkem a sójovou omáčkou, pečená jasmínová rýže (bez lepku) 150g 37912155 Kč
-
4. ŘECKÝ SALÁT S KUŘECÍM MASEM a balkánským sýrem, marinovaným v bazalkovém pestu, podávaný na čerstvé zelenině s červenou cibulí, černými olivami a trhanými listy, plátky světlé bagety 300g 1379155 Kč
Pátek 21.3.2025
-
Tomatová s cous cousem a bazalkovým pestem 0, 25l 167942 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: TEMPURA Z ČERSTVÉ TRESKY S ASIJSKOU ZELENINOU, smažené kousky z čerstvé tresky v těstíčku, podávané na restované asijské zelenině s houbou shitake a sojovou omáčkou, Yuzu majonéza 150g 1347176 Kč
-
2. PEČENÁ KUŘECÍ PRSA, pečená v pikantní smetanové marinádě s bylinkami, grilované nové brambory ve slupce s blue cheese omáčkou, česnekový dip, polníček (bez lepku) 150g 79165 Kč
-
3. ČEVABČIČI Z VEPŘOVÉHO MASA ochucené hořčicí, majoránkou a česnekem, vařené brambory sypané pažitkou, hořčice, cibule, přírodní omáčka (bez lepku) 150g 3710155 Kč
-
4. PLNĚNÉ KYNUTÉ BORŮVKOVÉ KNEDLÍKY se sladkou kysanou smetanou, máslem, cukrem a teplou omáčkou z lesních plodů 300g 137910155 Kč
Sobota 22.3.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Neděle 23.3.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Pondělí 24.3.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Úterý 25.3.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Středa 26.3.2025
- Pro tento den nebylo zadáno menu.